Se på karta

relationer 

gav 209 företag inom detta område

Drottninggatan 1275310 Uppsala
Torgny Segerstedts Allé 275644 Uppsala
Färögatan 3316451 Kista
logo

RFSU AB är marknadsledare på kondomer i Norden. Företaget säljer även glidmedel, hemtester, intimvårdsprodukter samt sexleksaker.

Ölandsgatan 1079160 Falun
logo

Samtal och psykoterapi i Dalarna AB är en samtalsmottagning för vuxna, ungdomar, par och familjer. Mottagningen finns i Falun, på Ölandsgatan 10.

Lilla Hantverksgatan 7 (2a vån)43442 Kungsbacka
logo

På Omstarten kan du bearbeta sorg och förlust. Göra en personlig utveckling. Bearbeta trauma, släppa gamla minnen. Vända på negativa tankegångar. Hantera stress och oro, skapa mindfulness. Lära dig kommunicera med din partner, familj och kollegor på ett nytt sätt. Sätta gränser. Här kan du och din partner jobba på relationen, ventilera, hitta nya vägar. Få samtalsstöd i en svår livssituation. Prata ut om något som är känsligt, i en objektiv och trygg miljö. Lär känna dig själv. Varmt välkommen!

Fiskaregatan 1530290 Halmstad
logo

Socionom och legitimerad psykoterapeut med inriktning kognitiv beteendeterapi ( KBT) som erbjuder psykoterapi för vuxna och tonåringar, krissamtal och rådgivning. Du är välkommen till mig om du har någon specifik problematik eller bara känner att livet har kört fast och att du behöver hjälp att komma vidare. Jag har lång erfarenhet av att arbeta med känslomässiga problem såsom depression, oro / ångestproblematik, kris och trauma, PTSD, tvång, ätstörningar, stress och relationsproblem.

Engelbrektsgatan 1021133 Malmö
logo

Vi glömmer ofta bort vem som borde vara huvudpersonen i det egna livet. Vissa har aldrig ens tänkt tanken att det kunde vara han eller hon själv - det har alltid funnits någon annan eller något annat, som fått det bästa utrymmet i vederbörandes liv. Att arbeta med sig själv i terapi, eller att arbeta med sig själv och sin karriär i coaching, är att ge sig själv något mycket värdefullt. Det är dessutom början på en livslång gåva, som ingen kan ta ifrån dig.

Götgatan 9411862 Stockholm
logo

Jag är diplomerad samtalsterapeut inom psykosyntes och certifierad handledare i sorgebearbetning. Jag är en engagerad person som älskar mitt arbete. Hos mig får du din egen stund och hela mitt empatiska fokus på dig, din situation och din utveckling. . För mer information se hemsidan: https://diserterapi.se/

Stortorget 1325220 Helsingborg
logo

Vi har avtal med Bjuvs kommun men vi välkomnar även boende i andra kommuner. Vi erbjuder även KBT,IPT parterapi och sexologiskt rådgivning. Välkommna!

Esplanaden 253131 Lidköping

Legitimerad psykolog med lång erfarenhet av arbete inom offentlig och privat verksamhet. Vidareutbildad i handledning och affektfokuserad terapi. Erfarenhet av arbete med barn och familjer inom öppenvård och institutionsvård. Såväl privatpersoner som verksamheter är välkomna. I samarbete med er utformas arbetet/uppdraget. Mottagningen ligger i centrala Lidköping. Arbete kan även utföras på annan plats om så är lämpligt. Flexibla mottagningstider.

Drottninggatan 2880311 Gävle
logo

Ibland behöver vi någon att prata med. Ett tryggt rum där vi kan finna modet att titta inåt. Där det blir möjligt att nå och ta hand om våra inre sår, men också våra drömmar och vår längtan. Hitta tillbaka till den stig som är just din i den här världen. Jag vill gärna vara din medvandrare en bit på vägen.

Lillatorpsgatan 1041655 Göteborg
logo

AKT Parterapi riktar sig till dig som är förälder eller anhörig till en person som har en funktionsnedsättning eller ett långvarigt sjukdomstillstånd. Fokus är att främja hälsosamma relationer och att erbjuda parterapi genom en engagerad metodik, där deltagarna aktivt deltar i processen för att stärka sin förståelse för varandra.Miljön är öppen och trygg där vi tillsammans utforskar det som känns svårt och utmanande.Alla sammanhang, funderingar och utmaningar är unika och skall också bemötas så.

Rickards väg 50B79147 Falun
logo

Terapi skall vara lättillgängligt med låga trösklar! Att våga öppna sig och prata om sina problem lättar på tyngden inombords. Det finns goda möjligheter att må bättre och bra! Jag har tillgång till lugnt och tryggt samtalsrum på etablerad mottagning i centrala Falun eller digitalt. Tar emot kvällar och helger. Välkommen!

Skeppsbron 3211130 Stockholm
logo

Välkommen att kontakta mig för samtalsstöd, parterapi, coaching, familjeterapi, sorgbearbetning, stresshantering och konflikthantering. Mitt namn är Åsa Tomczyk och jag är diplomerad samtalsterapeut med inrikting ACT - Acceptans Commitment Therapy (Steg 1), diplomerad samtalscoach på senior practitioner nivå enligt EMCC. Jag är certifierad handledare i Sorgbearbetning och Förlåtelseprocessen. Jag är medlem i Psykosyntesförbundet och har handledning samt ansvarsförsäkring. Varmt välkommen!

Åsögatan 16611632 Stockholm
logo

Studio Syntes erbjuder parterapi, individuell samtalsterapi och familjerådgivning.Studio Syntes erbjuder samtal på plats på Södermalm i Stockholm eller online beroende på vad som passar er bäst. Sessionerna hålls på svenska eller engelska.Relationer kan vid tillfällen i livet behöva stöd utifrån. I parterapin får ni möjlighet att fördjupa förståelsen för varandra och hitta nya sätt att kommunicera. Få stöd i att identifiera eventuella utmaningar och ta hand om och utveckla er relation.

Sladdergatan 1327135 Ystad
logo

Cecilia Persson, Leg. Hälso-och sjukvårdskurator, socionom med handledarutbildning och grundläggande psykoterapiutbildning (PDT) samt utbildning inom IPT (Interpersonell terapi). Beröringspedagog och instruktör i mindfulness.Erbjuder samtalsterapi, stresshantering, mindfulness enskilt och i grupp, handledning och utbildning.

(1.94)

Gårdsvägen 616970 Solna
logo

Eniro är ett nordiskt techbolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring. Eniro har även en söktjänst som aggregerar, filtrerar och presenterar information för att hjälpa privatpersoner att hitta och komma i kontakt med varandra och med företag.

Mariestadsvägen 554950 Skövde
logo

Jag heter Åse Ljungquist-Svantesson och är socionom leg psykoterapeut, handledare och Marte Meo utbildare och examinator.

Bellmansgatan 8875426 Uppsala
logo

Kundvård och kvalitet är drivkraften i vår verksamhet.Vi vill utmärka oss som en oberoende serviceorganisation där kunderna helst väljer att anlita oss när det gäller service av medicintekniska utrustningar, projektering, utbildning och rådgivning inom hälso- och sjukvårdssektorn i Sverige.Våra medicintekniska ingenjörs engagemang och kunskap ska säkra kundtillfredsställelsen och utgör grunden för ytterligare tillväxt.

Östra Varvsgatan 221175 Malmö
Gästrikegatan 2011362 Stockholm