Se på karta
Gjutarplan 2517671 Järfälla

5 (1)

"Lider du av rygg- och nackbesvär, huvudvärk, migrän, sträckningar, muskel- och ledvärk, tennisarmbåge eller stress? Vi kan hjälpa dig! Välkommen att boka tid eller läs mer på hemsidan."

Lilla Hantverksgatan 7 (2a vån)43442 Kungsbacka

På Omstarten kan du bearbeta sorg och förlust. Göra en personlig utveckling. Bearbeta trauma, släppa gamla minnen. Vända på negativa tankegångar. Hantera stress och oro, skapa mindfulness. Lära dig kommunicera med din partner, familj och kollegor på ett nytt sätt. Sätta gränser. Här kan du och din partner jobba på relationen, ventilera, hitta nya vägar. Få samtalsstöd i en svår livssituation. Prata ut om något som är känsligt, i en objektiv och trygg miljö. Lär känna dig själv. Varmt välkommen!

Narvavägen 2031137 Falkenberg

Trött i ryggen? Ont i axlarna? Stressad? Spänd?Hos mig kan du få hjälp med dina problem i rörelseapparaten genom svensk klassisk massage, koppning, sotai, healing.Har du besvär någonstans rekommenderar jag Mix40 eller Mix60.Vet du inte vilken behandling du ska välja, så tveka inte att höra av dig.Du kan även läsa om de olika behandlingarna på min hemsida.

Blåbärsstigen 5614437 Rönninge

Välkommen till Gaias Inspire Massage och Coaching - Massage och friskvård, Salem Stockholm.Med dig i fokus behandlar jag kropp och själ, alla sessioner inleds med ett samtal om vad just du behöver här och nu för att må bra.Alla behandlingar går att kombinera och jag mixar även massage och Reiki, allt för att matcha just dina behov och önskemål.Jag tar friskvårdsbidrag och jag är ansluten till E passi & Wellnet, och vänder mig till både privatpersoner och företag.

Lilla Hantverksgatan 743442 Kungsbacka

Börja med dig själv! Om du har fysisk, psykisk och mental styrka, så faller bitarna på plats omkring dig och du skapar din egen harmoni. Som kinesiolog kan jag hjälpa dig att ta bort de energiblockeringar som hindrar dig och din kropp att få total balans.

Styrmansgatan 2011454 Stockholm

Get Me Lost är en researrangör inom kategorin Secret Travel. Vi fokuserar på Frankrike som land och kommer ge er det absolut bästa och exklusiva reseupplevelsen ni kan tänka er. Vi planerar varje resa med resenären i fokus och utgår efter era hobbys, intressen och behov. Ingen resa är den andra lik. Om du letar efter något Unikt, Skräddarsytt, Exklusivt och Speciellt för din nästa resa så har jag verkligen det du önskar

Beryllgatan 3042659 Västra Frölunda
Förrådsvägen 115148 Södertälje