Om Rehifi AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Rehifi AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Rehifi AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

01.11.2011

Org.nr:

5568701006

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

3000 - 4999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

46521 Partihandel med elektronikkomponenter

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 7

reviews aboutName

S

Stefan Björklund

moreThanAYearAgo

Fick precis hem ett par slutsteg som jag fått reparerade på ReHiFi.

Jag har aldrig sett något så välpacketerat !!!

Tack!

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Var där i det trevliga jakriborg och blev demad lite sköna hifi prylar. Personalen var trevlig och tillmötesgående vilket jag ser som ett stort plus.

Lasseman

moreThanAYearAgo

Jag beställde en Philips rullbandspelare. I skick som ny, snabb leverans (ca 3 dagar), och snabbt och bra svar på tekniska frågor. Dessutom trevlig personal.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Har gjort en del fynd i butiken. Känns tryggt med garanti och att deras priser är grymt bra jämfört med nytt och jämfört med blocket så är de ju oftast lika billiga så valet blir självklart så länge de har rätt produkt inne!

HPT

moreThanAYearAgo

Förmodligen bra så länge inget oväntat uppstår. Fick dock en defekt produkt och de verkade inte särskilt intresserade av att analysera vad som var fel. Produkten returnerades, men de väntade då närmare två veckor på att hämta paketet från utlämningsstället, trots att jag mailade upprepade gånger för att påminna dem. Nu har det snart gått två månader och jag har ännu inte fått produkten som jag blev lovad att byta till! Inte svarar de heller när jag mailar. Aningen nonchalant när man ändå ligger ute med en tuselapp..

responseFromCompany

Hejsan HPT. Hur du har blivit behandlad är mycket beklagligt. De flesta paket kommer till oss direkt och annars försöker vi hämta minst en gång i veckan. Var det förseningar med både post och vår hämtning kan det vara förklaringen till förseningen. Normalt sätt besvarar vi mejl inom en arbetsdag: Jag vet tidigare att det ibland har fastnat mejl i Spam filtret, annars tycker jag det är konstigt att du ej fått svar.
Hoppas att du har fått bra ersättning idag annars är du välkommen att ringa mig direkt på 0702-975132 så ska vi fixa en lösning! (Alternativt testa att mejla thomas@rehifi.se, men ring gärna om du ej får svar inom 2 dagar.)

Kery

moreThanAYearAgo

De har schysst personal med hög kunnighet. Så jag fattar personligen inte varför de finns folk som fortfarande betalar upp till dubbelt så mycket för nya prylar?