Om Redig Trim & Bad

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Redig Trim & Bad, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för momsNej
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Redig Trim & Bad

Emma Caroline

mer än ett år sedan

FRUKTANSVÄRT OTREVLIG DAM SOM SVARAR OCH SKRIKER PÅ EN ATT DET VAR DET DUMMASTE HON HÖRT NÄR MAN BER OM RÅDGIVNING ATT KLIPPA SIN HUND. VIDRIGT BEMÖTANDE! VARNING!!!!!

Christina

mer än ett år sedan

Jeanette är jätteduktig och tar så bra hand om vår hund. Han är så ren och fin när han kommer därifrån att vi fått frågan om vi tvättat honom i klorin:-)

Nöjd york med familj

mer än ett år sedan

Vi klipper våran york hos Jeanette och är helnöjda med resultatet, både med klippning och det goda handlaget av honom. Kan varmt rekommenderas av oss!

Gunilla och Steffi

mer än ett år sedan

Både min hund och jag är supernöjda. Proffsigt jobb och så blir man alltid trevligt bemött av Jeanette och terrieristerna. Ett trim som håller klass och som jag varmt kan rekommendera. Välfylld butik med en massa bra hundsaker.

Nina

mer än ett år sedan

Trevligt bemötande! bra priser och ett proffsigt utfört arbete! Jätte nöjd med min hunds klippning. Nästa gång det är dax för klippning går jag dit igen!! rekomenderas!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Urproffsigt trim med mycket värme och kärlek till hunden.

Roxi

mer än ett år sedan

Det bästa stället att lämna sin hund. Jeanette har ett bra bemötande när man kommer. Hon lyssnar på vilka önskemål man har. Hon ser till helheten och ser också vilken frisyr som rasen passar bäst i. Kommer med förslag men man bestämmer alltid själv hur man vill ha hunden klippt. Hon tar sig tid vilket gör att man som matte och hund alltid känner sig välkommen. Nackdelen är att hon har lång väntetid, men det tyder ju också på att hon är omtyckt.

Nöjd kund

mer än ett år sedan

Nu funkar kloklippningen utan problem på min hund, min hund tycker det är trevligt att gå dit.

Jeanette

mer än ett år sedan

Helnöjd med min hunds klippninig och vettiga produkter att köpa i butiken också. Det var ett roligt besök och vi återkommer gärna!