Om Ranglo Axe AB

Ranglo Axe är ett ledande trädvårdsföretag i Uppland med stor kompetens och gediget kunnande. Vi erbjuder och utför kvalificerade tjänster inom all sorts trädvård såsom trädfällning, plantering, beskärning, stubbfräsning, röjning och bortforsling av ris och stam.

Om oss

Arboristföretag i Uppsala. Vi fäller och stubbfräser träd samt utför trädvårdsåtgärder som beskärning, kronstabilisering, viktreducering och plantering.

Ranglo Axe ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Ranglo Axe AB Trädgårdsanläggare, Uppsala - 1
  • Ranglo Axe AB Trädgårdsanläggare, Uppsala - 2
  • Ranglo Axe AB Trädgårdsanläggare, Uppsala - 3
  • Ranglo Axe AB Trädgårdsanläggare, Uppsala - 4
  • Ranglo Axe AB Trädgårdsanläggare, Uppsala - 5
  • Ranglo Axe AB Trädgårdsanläggare, Uppsala - 6
  • Ranglo Axe AB Trädgårdsanläggare, Uppsala - 7
  • Ranglo Axe AB Trädgårdsanläggare, Uppsala - 8
  • Ranglo Axe AB Trädgårdsanläggare, Uppsala - 9
  • Ranglo Axe AB Trädgårdsanläggare, Uppsala - 10

Ranglo Axe AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnRanglo Axe AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande27.05.2014
Org.nr:5569729113
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall1500 - 2999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch81300 Skötsel och underhåll av grönytor

Exekutiva befattningar/Administration

Joseph D''arcy WheadonLedamot
Anne Madeleine WheadonSuppleant

Omdömen om Ranglo Axe AB

Fredrik Larsson

mer än ett år sedan

Trevliga, professionella, flexibla och perfekt utfört arbete. Anlitar dom gärna igen.

Andreas Fält

mer än ett år sedan

Har anlitat Ranglo Axe två gånger. Först för fällning av stora träd på trång tomt och senast för stubbfräsning. De gör ett mycket bra jobb, är snabba på att svara på frågor och punktliga. Dessutom väldigt trevliga och serviceminded! Jag ger dem mina allra bästa rekommendationer!

Terho Viksten

mer än ett år sedan

Mycket bra jobb, pålitliga och noggranna..

Sayna / Funbo Uppsala

mer än ett år sedan

Vi har anlitat Roys Rango-Axe sedan 2007. Genom åren har de hos oss hunnit med: Trädfällning, sektionsfällning, stubbfräsning, kronrensning, hamling, beskärning av frukträd. Dessutom uppkapning av ved och bortforsling av alla grenar. Vi är otroligt nöjda med deras bemötande och utförda arbete. Jobbet utförs snabbt och snyggt utan skador på hus, närliggande kablar, staket, andra buskar eller gräsmattan. Vi har rekommenderat dom till både grannar och bekanta som alla blivit jättenöjda och talar lika varmt om dom som vi. Det är flinka killar med huvudet på skaft som varmt rekommenderas!

Dorrit Alopaeus-Ståhl

mer än ett år sedan

Bra råd från början vid den första kontakten. Bra offert. Och sen fantastisk blick för träd och form av de utomordentligt trevliga unga män som snabbt och säkert åtgärdade en tidigare illaåtgången (av dyr och slarvig icke-arborist) stor lönn.

Hannah, Knivsta

mer än ett år sedan

Kan varmt rekom. Ranglo Axe! Proffesionella som fäller träd med precision och omtanke om träd och närliggande. Mycket billigare än konkurenterna!
Vi fick hjälp att fälla 2 tallar på ca 12 meter. Helt imponerad av att det inte vart åverkan på häck och planteringar intill!!!

Linda

mer än ett år sedan

Jag är och kommer alltid att vara otroligt tacksam över Roys insats i Bromma, augusti 2009. Vår katt Smilla hade smitit ut ur lägenheten och klättrat högt upp i en tall mitt ute i skogen, så brandbilarna kunde inte komma fram. Vi hittade henne dessutom en söndag mitt i semestertider! Hon vågade inte klättra ner själv.

Men Roy var där på väldigt kort tid, klättrade smidigt upp i tallen och fick ner vår kära Smilla som hade suttit där i flera dygn. Han betedde sig otroligt professionellt, pratade med henne och fick ner henne tryggt på marken på nolltid. Dessutom var det väldigt billigt. Kommer att vara evigt tacksam!

Anita Karlsson

mer än ett år sedan

Vi anlitade Ranglo Axe för att fälla fyra stora träd på tomten. Vi är jättenöjda. Ranglo Axe är prisvärda, snabba och väldigt professionella. Vi kommer anlita dem igen.

Jon Murdock

mer än ett år sedan

Jätteduktiga var grabbarna och trevliga också. Bra pris, jag rekommenderar att du väljer Ranglo Axe att utföra de jobb du inte borde göra själv. KANONERS!

Bernt Kallin

mer än ett år sedan

Arbetet utfördes på ett utomordentligt professionellt sätt. Mycket noggrant och snabbt, dessutom till en skälig kostnad. Vi kommer med all sannolikhet att anlita RangloAxe för kommande uppdrag.

Thomas, Knutby Baddet

mer än ett år sedan

Professionella, trevliga och prisvärda! Kan varmt rekommenderas!

Helnöjd

mer än ett år sedan

Rekommenderas! Mycket billigare än alla andra. Tog ner en enorm björk som hade delad krona och lutade över grannens hus. Fantastiskt jobb, jättenöjd!

YuSie Rundkvist Chou

mer än ett år sedan

Fantastiska priser och killen som har företaget är e britt som är passionerad trädälskare. Ligger ca 50% av gängse pris. Jag vet, för jag begärde in offerter från åtminstone 15 företag för att fräsa bort en stor stubbe. Fick också lite rådgivning på köpet om planteringen av mitt magnoliaträd.

Sara

mer än ett år sedan

Ranglo Axe med Roy i spetsen är mycket professionella. Med stor precision fälldes ett antal höga tallar på vår tomt. Vi kunde vara helt lugna.

Sökord

trädbeskärning prisbortforsling stubbarträdbeskärning kastanjträdbeskärning rutträdplantering parkträdbeskärning tidpunktträdrådgivningskötsel av trädfälla träd torkabeskära citronträdbeskära gammalt äppelträdstubborttagningröta trädbeskära träd på höstenbeskära träd almarborist prisbeskära ungt äppelträdparkträd skötselfälla träd på tomtklippa ner trädträdbeskärning fruktträdTrädfällning, trädvårdträdfällningfälla träd ekträdskötselbeskära plommonträdträdplanteringäppelträd rötaforma fruktträdpäronträd rötaforma plommonträdbeskära stammenbeskära träd torkaträdvårdsarbetefälla träd prisbeskärning av fruktträdplantera äppelträdbeskära äppelträdbeskära träd parkträdbesiktningbeskära gammalt trädarboristbeskära olivträdrådgivning beskärningriskfällningplanteringfruktträd torkabeskära gamla trädstubbfräsningfälla träd säkertsäkerhetsbeskärningrådgivning äppelträdparkträdrådgivning fruktträdfälla träd kostnadarboristerforma trädarboristerna trädvårdbeskära fikonträdtorka trädbeskära trädbeskära höga trädmodern trädvårdbeskära träd prissektionsfällningbeskärning av trädsvensk trädvårdträdbeskärningbeskärning och trädvårdöka fruktproduktionenträdbeskärning lönnträdbeskärning plommonöka fruktprodktionbeskära päronträdfälla träd högt uppkronrensninggranngården trädbeskärningrut avdrag trädbeskärningträdvårdbeskära gran trädbortforsling av trädträdvårdarefälla trädsvåra trädbortforsling risfälla träd arboristplantera päronträdrådgivning plommonträdbeskära nya trädbeskära träd arboristbeskära träd höstbeskära fruktträdplantera fruktträdgamla träd parkbeskära träd ekbeskära träd hjälpavancerad trädfällninguppbyggnadsbeskärningsårskador trädplantera körsbärsträd

Möjliga telefonnummerformat

073553859807-355 385 98073-553 85 980735-53 85 98073-5538598