Se på karta

ramverkstad 

gav 171 företag inom detta område

Bergevall Ramar AB

Stängt

Högbergsgatan 25A11620 Stockholm
logo

Inramningar med kvalitetsprodukter, specialglas, förgyllningar, uppfodringar, plexiarbeten, stora format samt passepartouter.

Ramverksta'n AB

Stängt

Birger Jarlsgatan 9911356 Stockholm
logo

Vi utför alla typer av inramningar, reparationer, glasbyten och mycket, mycket mer. Välkommen att kontakta oss.

Södermalms Foto AB

Stängt

Renstiernas gata 1611628 Stockholm
logo

Vi erbjuder allt från traditionella produkter till nya digitala produkter. Även studentplakat, inbjudningkort och tackkort.

Konsthuset Ram Galleri Oskarshamn

Stängt

(5)

Kungsgatan 8A57230 Oskarshamn
logo

Svenskt Konstnärscentrum i Kristianstad

Stängt

(4)

Götgatan 1129031 Kristianstad
logo

Vi är en fullservice- och webbutik med mål att täcka alla dina behov. Vi säljer konstnärsmaterial och utför alla typer av inramningsarbeten. Vi har över 30 000 artiklar och erbjuder marknadens bredaste sortiment. Varmt välkomna in på hemsidan.

Ljungbergs Artist

Stängt

(4)

Bredgatan 1022221 Lund
logo

Vi har stort urval av konstnärsmaterial, pappersvaror och linoljefärg för snickerier. Vi skär passepartout och ramar in bilder.

Freddies Glas AB

Stängt

(5)

Malmgatan 563355 Eskilstuna
logo

Freddies Glas är ett traditionellt glasmästeri. Det innefattar bl.a. reparationsglasning, bilrutor, solfilm, inramning och nyglasning.

Myrbergs Inramning

Stängt

Stora södergatan 2722223 Lund
logo

Inramning av Tavlor och speglar

Bildbutiken i Karlshamn AB

Stängt

Drottninggatan 8237438 Karlshamn
logo

Välkommen till Bildbutiken! Oss hittar du mitt i Karlshamn, och vi hjälper privatpersoner, företag och professionella fotografer att framkalla bilder både analoga och digitalt. Vi säljer och tillverkar ramar efter önskade mått, printar storformat, affischer, canvas, studentplakat. Scannar in foton och gör dina gamla bilder som nya. Vi hjälper dig även att ta körkortsbilder, familjefoton och nyfödda. Allt detta och mycket mer

Westerbergs Glasmästeri AB,

Stängt

Storgatan 4427232 Simrishamn
logo

Westerbergs glasmästeri sysslar det mesta inom glas & fönster, bla fönsterrenoveringar i eget snickeri, bilglas, inramningar, inredningsglas, dusch & bad , kök, nyförsäljning & montering av bla Norlux fönster mm.

Ateljé Sjöström i Sverige AB

Stängt

Löparevägen 2B28133 Hässleholm
logo

Vi konstruerar och tillverkar lösningar på det mest skiftande slag hur ett konstverk kan exponeras. Välkommen till oss.

Bromma Ramaffär

Stängt

(5)

Bergslagsvägen 316876 Bromma
logo

Bromma Ramaffär har mer än 20 års branschvana och kan erbjuda god service av högsta kvalitet. Vi kan hjälpa till med oljemålningar, grafik, broderier, alla slags inramningar samt hämtning och lämning. Till förmånliga priser kan vi erbjuda er konst till försäljning.

Stentryckeriet Rolf Jansson Lito Eftr. AB

Stängt

Tallgatan 577670 Vikmanshyttan
logo

Sverige och nordens enda industriella stentryckeri. Tryckeriet grundades 1945 av Rolf Jansson

Fuji Fotocenter & Picture Express I Farsta

(2.5)

Farstaplan 2512347 Farsta
logo

Pass-/id-/körkortsfoto, digital och analog fotoframkallning, canvas, förstoringar, kameratillbehör, album och ramar, fototryck.

NP33 & Galleri Sander

Stängt

Trädgårdsgatan 3160242 Norrköping
logo

VÅGA SE – KONSTKLUBBEN FÖR ALLA SINNEN! Konstsällskapet Våga Se stödjer samtidskonsten genom att årligen dela ut stipendier och ha debutantutställningar. Vi gör grafik-upplagor, arrangerar ett stort konstlotteri, roliga aktiviteter, samt erbjuder rabatter på inramningar och konst. Våga Se vill att alla ska kunna ta del av riktigt bra konst, utan att det kostar skjortan. Mer information om våga se och fördelarna med att vara medlem finner du på Våga Ses

Sofies Konst & Ram

Stängt

Sandviksvägen 729491 Sölvesborg
logo

Har du ett gammalt eller nytt foto du vill bevara? Eller kanske en tavla som behöver ny ram? Jag gör inglasning och inramning av tavlor, foton, bonader och mycket mer.

RamForum

Stängt

Södra lundavägen 624532 Staffanstorp
logo

Kreativa kvalitetsinramningar och förgyllningsarbeten enligt konstens alla regler - det är bara fantasin som sätter gränser.

Artin

Stängt

Kyrkogatan 579230 Mora
logo

En vägg kan bli så mycket mer. Det man hänger på väggen blir det där lilla extra när man fixar till sitt hem. Välkomna till Artin!

Blackstad Rambutik

Stängt

Karlsborgsvägen 759376 Blackstad
logo

Kvalitetsinramning av bl.a konst,broderier, textilier, foton, objekt, speglar. Försäljning av konst, lokalt hantverk, material till akvarellmålning m.m.

T B List & Ram AB

Stängt

Storgatan 1326237 Ängelholm
logo

Vi utför inramning av konst, foto m.m. I butiken har vi ett brett utbud av konstnärsmaterial till såväl konstnärer som amatörer.

Galleri S:t Erik Konst & Ram AB

Stängt

Sankt eriksgatan 7911332 Stockholm
logo

Galleri S:t Erik är en väletablerad konst- & rambutik som har funnits i Vasastan i över 40 år. Här får du hjälp med inramningar av alla slag, uppspänningar på kilram av olje- & akrylmålningar, passepartoutinramningar, lådinramningar av objekt och broderiuppspänningar.

Kävlinge Ram & Spegelservice

Nygatan 324430 Kävlinge
logo

Arti.Zen

Stängt

(3.71)

Gunborg nymans väg 263222 Eskilstuna
logo

Arti.Zen är en ny butikskedja som säljer tavlor, ramar, kort och presenter. Vi erbjuder även storbildstryck och kvalitetsinramningar i vår ramverkstad.

Lunds Rammakeri AB

Stängt

Grönegatan 2622224 Lund
logo

Lunds Rammakeri AB vänder sig till företag, offentliga verksamheter, privatpersoner och konstnärer. Här erbjuds främst inramning men även restaurering av gamla ramar samt konsultation och förmedling av konservatorer gällande konservering och restaurering av måleri och papperskonst. Verkstaden innehar ett brett utbud av lister, främst i massivt trä som ek, valnöt, ask och björk med ytbehandlingar i t ex lasyr, bets och lack, allt efter kundens önskemål.

Vånga ram och konst

Stängt

Boberg Lilla Ökenkärr 61790 Skärblacka
logo

Konstpaus ramverkstad och galleri ligger på landet, mellan Norrköping- Linköping- och Finspång. Jag ramar in alla bilder och objekt åt dig. Välkommen att besöka verkstan och galleriet där min egen konst finns, jag målar i akvarell, akryl och olja.Alltid öppet på torsdagar mellan kl:13-18 och efter överenskommelse.