Om företaget

Rallco hyr ut alla typer av liftar med arbetshöjder upp till 52 m. Stort sortiment av bil-, lamp-, bom-, sax-, pelar-, släp- och specialliftar. Vi erbjuder liftar för alla behov, flexibla hyreslösningar, hög servicenivå samt...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
040-93 00...
Adress

Lundavägen 147

21225 Malmö

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Rallco AB Uthyrning av Byggmaskiner, arbetsmaskiner, Malmö - 1
Rallco AB Uthyrning av Byggmaskiner, arbetsmaskiner, Malmö - 2
Rallco AB Uthyrning av Byggmaskiner, arbetsmaskiner, Malmö - 3

Om oss

Rallco hyr ut alla typer av liftar med arbetshöjder upp till 52 m. Stort sortiment av bil-, lamp-, bom-, sax-, pelar-, släp- och specialliftar. Vi erbjuder liftar för alla behov, flexibla hyreslösningar, hög servicenivå samt liftutbildning.

Välkomna att kontakta oss.

Om Rallco

På Rallco är vi specialister på liftar. Vi erbjuder stort sortiment, konkurrenskraftiga priser, snabb service och hög flexibilitet. Hos oss kan du t.ex. hyra lift i alla tidsintervall från 1 timme och uppåt. Skulle du vara osäker på vilken lift som passar bäst för jobbet ifråga så slå oss en signal. Vi inspekterar arbetsplatsen kostnadsfritt. Hos Rallco kan du hyra lift med professionell förare. Vi erbjuder även certifierad liftsäkerhetsutbildning. Vi riktar oss främst till företag, men hyr även ut till privatpersoner. Välkommen att läsa mer om vårt utbud av liftar och tjänster på vår hemsida.

Billiftar

Rallco har ett stort utbud av billiftar som du kan köra själv. Några modeller kräver C- körkort, men vi har modeller som når 28 m som får köras på B- körkort. Totalt sett är billiftar ett billigare alternativ än självgående bomliftar när du har kortare jobb på ett eller flera ställen.

Billiftar med förare

Fördelarna med dessa liftar är höga arbetshöjder, stor räckvidd i sidled, bra räckvidd upp och över hinder, hög lastkapacitet och överlägsen stabilitet. Att hyra lift med förare lönar sig. Du kan fokusera helt på ditt jobb vilket gör att ditt jobb går snabbare.

Bomliftar och saxliftar

Självgående bomliftar och saxliftar som förflyttas genom körning från korgen. Främst lämpade för utomhusbruk. Många av saxliftarna har stödben och kan därmed arbeta på underlag som lutar.

Önskar du ett miljövänligare bränsle så erbjuder vi Ecopar som alternativ till diesel.

Specialliftar

Denna kategori kan man kalla problemlösare. Liftarna kännetecknas av en eller flera av följande beskrivningar: kompakta transportdimensioner, låg vikt eller extrem framkomlighet i terräng. I kategorin specialliftar inkluderar vi larvburna liftar med stödben, traktormonterade liftar samt självgående bomliftar med stödben.

Rallco ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Rallco AB

Omsättning

51 946 tkr

Vinstmarginal

26.70 %

Anställda

15

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Rallco AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Rallco Aktiebolag

Org.nr:

5561176172

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

77320 Uthyrare av bygg- och anläggningsmaskiner

43991 Uthyrningsfirmor för bygg- och anläggningsmaskiner med förare

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

11.06.1968

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 7
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

040930014

04-093 00 14

040-93 00 14

0409-300 14