Om Rallco AB

Rallco hyr ut alla typer av liftar med arbetshöjder upp till 52 m. Stort sortiment av bil-, lamp-, bom-, sax-, pelar-, släp- och specialliftar. Vi erbjuder liftar för alla behov, flexibla hyreslösningar, hög servicenivå samt liftutbildning.Välkomna att kontakta oss.

Om Rallco

På Rallco är vi specialister på liftar. Vi erbjuder stort sortiment, konkurrenskraftiga priser, snabb service och hög flexibilitet. Hos oss kan du t.ex. hyra lift i alla tidsintervall från 1 timme och uppåt. Skulle du vara osäker på vilken lift som passar bäst för jobbet ifråga så slå oss en signal. Vi inspekterar arbetsplatsen kostnadsfritt. Hos Rallco kan du hyra lift med professionell förare. Vi erbjuder även certifierad liftsäkerhetsutbildning. Vi riktar oss främst till företag, men hyr även ut till privatpersoner. Välkommen att läsa mer om vårt utbud av liftar och tjänster på vår hemsida.

Billiftar

Rallco har ett stort utbud av billiftar som du kan köra själv. Några modeller kräver C- körkort, men vi har modeller som når 28 m som får köras på B- körkort. Totalt sett är billiftar ett billigare alternativ än självgående bomliftar när du har kortare jobb på ett eller flera ställen.

Billiftar med förare

Fördelarna med dessa liftar är höga arbetshöjder, stor räckvidd i sidled, bra räckvidd upp och över hinder, hög lastkapacitet och överlägsen stabilitet. Att hyra lift med förare lönar sig. Du kan fokusera helt på ditt jobb vilket gör att ditt jobb går snabbare.

Bomliftar och saxliftar

Självgående bomliftar och saxliftar som förflyttas genom körning från korgen. Främst lämpade för utomhusbruk. Många av saxliftarna har stödben och kan därmed arbeta på underlag som lutar.

Önskar du ett miljövänligare bränsle så erbjuder vi Ecopar som alternativ till diesel.

Specialliftar

Denna kategori kan man kalla problemlösare. Liftarna kännetecknas av en eller flera av följande beskrivningar: kompakta transportdimensioner, låg vikt eller extrem framkomlighet i terräng. I kategorin specialliftar inkluderar vi larvburna liftar med stödben, traktormonterade liftar samt självgående bomliftar med stödben.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Rallco AB Uthyrning av Byggmaskiner, arbetsmaskiner, Malmö - 1
  • Rallco AB Uthyrning av Byggmaskiner, arbetsmaskiner, Malmö - 2
  • Rallco AB Uthyrning av Byggmaskiner, arbetsmaskiner, Malmö - 3

Rallco AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnRallco Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande11.06.1968
Org.nr:5561176172
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital3000000
Omsättn.intervall50000 - 99999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch77320 Uthyrning och leasing av bygg- och anläggningsmaskiner, 43991 Uthyrning av bygg- och anläggningsmaskiner med förare

Exekutiva befattningar/Administration

Jan Eric Linus RallingOrdförande
Jan Björn Christian RallingVerkställande direktör
Inga Monika Kristina RallingLedamot
Sven Ingvar RallingLedamot
Jan Eric Linus RallingLedamot
Jan Björn Christian RallingLedamot
Emilie Sofia NordHuvudansvarig revisor

Möjliga telefonnummerformat

04093001404-093 00 14040-93 00 140409-300 14