Om R Måleri

Vi utför målning och har lagerförsäljning av redskap och färg! Nu har vi även uthyrning av byggmaskiner! Ring för mer information!

Målning

R Måleri startades 1994 och våra målare har en gedigen kunskap inom måleri. Vi utför alla typer av måleriarbeten med hög service, god kvalité och garanti. Vi hjälper gärna er med råd eller förslag så ni får det ni vill ha. Som målerifirma med lång erfarenhet strävar vi alltid efter att våra uppdrag blir noggrant utförda för att ni ska bli nöjda med slutresultatet. Vi kommer gärna hem till er och lämnar ett kostnadsförslag, självklart utan kostnad. Gå gärna in på www.nordsjo.se för att titta på färg, tapeter och kombinationer m.m.

Då vi ligger beläget i Anderslöv så utför vi arbeten och projekt främst i Trelleborg, Malmö, Skurup, Svedala och Höllviken med omnejd men vi åtar oss och utför jobb över hela Skåne.

Målare utan gränser

Vi brukar säga att inga jobb är för små eller för stora. Oavsett vad det är ni behöver målare till så är vi beredda att ta oss an uppdraget. Vi gör allt från bättringsjobb till stora renoveringar tex villor, lägenheter och lokaler. Skall ni bygga om eller något annat så fixar vi detta med hjälp av andra entreprenörer och på så sätt behöver ni bara kontakta R Måleri för vi sköter resten. Vi tar stolthet i att vara flexibla och att alltid tillgodose våra kunders behov och önskemål, för oss är ingenting omöjligt!

Tänk på att vi dessutom sköter allt pappersarbete vid Rotavdrag. Du beställer jobbet, vi sköter resten! Vi sköter det mesta, tveka aldrig att ta kontakt med oss!

Färgförsäljning

Vi har ett fullt sortiment med färg & tillbehör. Vi bryter alla kulörer enligt dina önskemål.

Vi har en tapetavdelning med c:a 1000 olika tapeter att välja mellan. Det är alltid av det senaste skriket.

Maskinuthyrning

Vi är samarbetspartner med Byggnadsmaskiner AB och har genom det alla sorters maskiner till olika ändamål. Via dem erbjuder vi maskinuthyrning till både företag och privatpersoner. Oftast så är våra kunder från Anderslöv, Trelleborg, Malmö, Skurup, Svedala och Höllviken men vi levererar till hela Skåne och är flexibla i både hämtning och lämning av maskinerna. Vi värdesätter alltid kundens behov och är därför alltid behjälpliga med råd och stöd när det gäller vilka maskiner det är du behöver och hur de används.

Maskinuthyrning med brett utbud

I vår stora maskinpark så har vi allt från små, handhållna maskiner till totallösningar för byggen med bodar, liftar, el-centraler och maskiner, allt som behövs för bygget. Kort sagt så är ingenting omöjligt för oss och vårt mål är alltid att våra kunder ska vara nöjda. Du hittar oss i Anderslöv.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • R Måleri Målare, Trelleborg - 1

R Måleri, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-