Om Rörbussen Akutservice AB

Välkommen till Rörbussen AkutService AB. Företaget drivs av rörmokarna Jocke Otra, och Marcus Otra som tillsammans har över 70 års erfarenhet inom rörbranschen. Med gedigen kunskap utför vi alla förekommande arbeten inom rör och VVS i Stockholm. Våra rörmokare finns i både Norrort och Söderort.Hos oss arbetar endast certifierade rörmokare med lång erfarenhet av att lösa stora som små VVS-problem snabbt och effektivt.

Gedigen historik inom Rör och VVS

Välkommen till Rörbussen Akutservice AB. Företaget drivs av rörmokaren Jocke Otra. Med gedigen kunskap utför vi alla förekommande arbeten inom rör och VVS i Stockholm. Originalet till rörfirman, den gröna Rörbussen startades som ett familjeföretag redan 1980 med service, hög kvalitet och tillgänglighet som den stabila vägvisaren. När vi nu lanserar Rörbussen Akutservice AB är det i en ny och modern tappning, men vi behåller den yrkesstolthet, personliga service och genuinitet som en gång var grunden för Rörbussen.

Din personliga rörmokare i Stockholm

Våra miljöklassade och väl utrustade rörbussar rullar i hela Storstockholm och är alltid nära dig som kund när du är i behov av snabb hjälp. Hos oss får du alltid en personlig kontakt och inga jobb är för små eller för stora för oss.

Vi blir din personliga rörmokare.

Vi är auktoriserade

Rörbussen Akutservice AB är ett auktoriserat VVS-företag och arbetar enligt branschregler för säker vatteninstallation. Du kan därför känna dig trygg i att vi monterar och installerar godkända VVS-produkter på ett korrekt sätt för att förebygga och undvika vattenskador i framtiden.

Rörbussen kör euro6

Rörbussen Akutservice AB försöker så långt det är möjligt välja miljövänliga alternativ. Våra rörbussar är miljöcertifierade enligt den nya EU-förordningen euro6.

Vi vill tacka J-Bil för bra samarbete kring vårt val av fordon.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Rörbussen Akutservice AB VVS, Nacka - 1
  • Rörbussen Akutservice AB VVS, Nacka - 2
  • Rörbussen Akutservice AB VVS, Nacka - 3
  • Rörbussen Akutservice AB VVS, Nacka - 4
  • Rörbussen Akutservice AB VVS, Nacka - 5
  • Rörbussen Akutservice AB VVS, Nacka - 6
  • Rörbussen Akutservice AB VVS, Nacka - 7
  • Rörbussen Akutservice AB VVS, Nacka - 8

Rörbussen Akutservice AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnRörbussen Akutservice Stockholm AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande07.03.2011
Org.nr:5568447428
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43221 Värme- och sanitetsarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Jukka Ensio OtraLedamot
Marcus Emil Ensio OtraSuppleant
Stig Krister HolmgrenRevisor

Omdömen om Rörbussen Akutservice AB

Alex Strigén

mer än ett år sedan

Så bra att jag letar upp fler ställen än Google Reviews och reco för att ge ett varmt omdöme. Proffsiga, trevliga och till ett vad jag tycker var ett mer än vettigt pris. Löste mitt problem inom 1,5 timma och kom snabbt efter att jag hade ringt. Rekommenderas!

David Engblom

mer än ett år sedan

Trevligt och hjälpsamt bemötande i telefon sent på kvällen. Sedan snabb bokning och hjälp dagen efter med varmvattenberedare samt strul i avlopp, positivt också de förklarade för en okunnig vad som utfördes och nyttig info för framtida hantverkstjänster.
Kan varmt rekommendera David och kollega på Rörbussen Akutservice.