Rönnbäcks Gatukök

Om företaget

Här har vi 82 års erfarenhet i gatuköksbranschen. Kom in och hitta ditt favoritmål bland våra stora och prisvärda alternativ.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0921-161...
Adress

Drottninggatan 27

96135 Boden

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Årsredovisning saknas


Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Här har vi 82 års erfarenhet i gatuköksbranschen. Kom in och hitta ditt favoritmål bland våra stora och prisvärda alternativ.

Omdömen

Mathiens 9inch

Mer än ett år sedan

Godaste burgarn i stan

Lisette Olicity Sundberg

Mer än ett år sedan

Jag kan säga att det finns bättre personal än detta ham ställe i stan. Jag handlar aldrig något här pga ingen trevlig...

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

092116106

09-211 61 06

092-11 61 06

0921-161 06