Se på karta

pudel 

gav 12 företag inom detta område

Härryda Djurpensionat

Öppet

Risbackavägen 2743894 Härryda
logo

Vi tar hand om era djur medan ni är på semester. Era djur blir väl omhändertagna i en frisk och lantlig miljö. Vi har även uppfödning av dvärg- och mellanpudlar i familjemiljö.

Lottas Hundsalong

Stängt

(5)

Stora ringvägen 5043363 Sävedalen
logo

Välkommen till Lottas Hundsalong - med hunden i centrum. Ett hundtrim som utför trimning, klippning, bad, tandskrapning, klo- och öronvård. Välkommen att kontakta mig för mer information och tidsbokning.

4 Tassarnas Trim

Centralgatan 43E26338 Höganäs
logo

Jag erbjuder klippning, trimning, badning, tovutredning och kloklippning för hundar, katter, stora och små, renrasiga och blandraser. Jag heter Susanna och är utbildad hund-, katt- och smådjursfrisör och diplomerad sedan 2000. Jag är uppvuxen med hundar och katter och har haft egna hundar sedan 1990. Jag har gått en 60 veckors utbildning utomlands med både teori och praktik som ledde till att jag blev diplomerad hundfrisör.

Candy Dogs Linköping

Vårdsberg Högsätter 158592 Linköping
logo

Vårat intresse för pudlar började 1995 då vi köpte våran första storpudeltik Muggebigge Candy,Kennel namnet Candy Dogs är efter henne.

Lotten's Dogspa - hundtrim i Halmstad

Stängt

Gravyrplatsen 1130271 Halmstad
logo

När Hundklipp i Halmstad plötsligt fick stänga tog jag steget och öppnade eget Hundtrim.Här på Lotten's Dogspa erbjuder jag pälsvård för alla typer av hundar. Jag trimmar eller klipper efter ert eget önskemål eller rasstandard.Att din hund och du känner dig trygg hos mig är högsta prioritet.Med bara tre år i branschen jobbar jag för att ständigt vidareutveckla mig och följa trender.

Änglagårdens Labradoodle

Öppet

Gunnarsbo 12339595 Rockneby
logo

Vi föder upp multigenerations Australien Labradoodle och orginal labradoodle i liten skala. Våra valpar växer upp i hemmiljö med våra andra hundar för att socialiseras på bästa sätt. Vi har importerat in hundar från England och USA för att få in nya blodslinjer i avlen i Sverige och vi i är medlemmar i Wala. Vi har hållt på med hundar i 35 år och haft raser som Irländska varghundar, Jack Rusell, Tax och Cane Corso. Vi har stor erfarenhet av utställningar, lydnad och tränat agility. Välkommen!

Saxbyn'S Hundklippotek

Välanvägen 226193 Saxtorp

Pudels Förvaltning AB

Gustavslundsvägen 3416751 Bromma

Sagotrimmet

Stängt

(5)

Ormåsa LINDÅS 51693 Rångedala

Pudel Gallery HB

Stensötegången 9413535 Tyresö

Hundarnas Salong

(5)

Hjortvägen 4325355 Mörarp

Pudel Kommunikation AB

Kronobergsgatan 2311233 Stockholm