Se på karta
Odinsgatan 24B41103 Göteborg

Psykologbehandling, psykoterapi, hypnos

Tingsgatan 737229 Ronneby

Du kanske har problem med relationer, självkänsla, stress, självförtroende, oro eller depression, befinner dig i någon form av kris eller har tagit steget att påbörja en förändringsprocess. Du är välkommen att höra av dig oavsett om du önskar en längre psykoterapi eller en kortare kontakt. Även egenterapier.Jag har lång erfarenhet och utbildning inom flera psykoterapeutiska metoder.Tidsbokning: vardagar 9.30-10.00

Rödabergsgatan 811333 Stockholm

Legitimerad psykolog och psykoterapeut. Vidareutbildad till psykoanalytiker. Arbetar med vuxna, men även med barn och ungdomar.

Psykoterapeuter - Legitimerade Sökord

S:t Larsgatan 25A58224 Linköping

Funderar du på att söka terapi? Psykoterapi innebär behandling av psykiska svårigheter genom samtal och har goda och väl dokumenterade effekter vid olika former av psykisk ohälsa.

Sigurdsgatan 672130 Västerås

Med lång erfarenhet, personligt engagemang och hög kompetens, bedömer och behandlar vi fysiska och psykiska problem.

Gustavsgatan 1472460 Västerås

Hos RC Samtalsforum kan Du få det terapeutiska stöd Du behöver.Varma tillmötesgående samtal med en utbildad leg.psykoterapeut.Vi kan även träffas via en krypterad videolänk istället för på mottagningen om det skulle passa dig bättre.

Platensgatan 10B58220 Linköping

Legitimerad psykoterapeut som arbetar med psykoterapi och handledning. Erbjuder bl.a. parterapi, mindfulness och stresshantering.

Psykoterapeuter - Legitimerade Sökord

Eva Fogander-Wall - Jag arbetar med psykoterapi men också med handledningsuppdrag inom psykiatrisk verksamhet, primärvård, landsting, kommuner m.m.

Kompanivägen 1379140 Falun

Jag arbetar med vuxna, ungdomar, par, familjer, personal enskilda eller i grupp. Arbetet består av psykoterapi, kristerapi, psykologisk rehabilitering, konflikthantering, samtalsstöd m.m. Därutöver handleder och utbildar jag enskilda och grupper.

Birger Jarlsgatan 6011429 Stockholm

Psykoterapi och handledning.

Östra Rönneholmsvägen 421147 Malmö

Är du i behov av familjeterapi, parterapi eller KBT i Malmö? Då är du välkommen till oss på vår mottagning Psykoterapi i City på Östra Rönneholmsvägen 4 i Malmö.

Risvägen 4613237 Saltsjö-boo

Vi är alla del av något större än oss själva, vare sig vi vill eller inte. Vare sig vi gillar det eller inte. Vi blir del av beteende-mönster, vi blir en del i en kedja, i många kedjor. Vi är en tråd i nätet, nätet är vi.

Kyrkogatan 1480320 Gävle

Jag är fil. mag i psykologi och av socialstyrelsen legitimerad psykoterapeut. Sedan 1984 har jag arbetat med att lösa olika relationella problem i min yrkesutövning.Jag åker ut till kunder i Stockholmsområdet och arbetar med chefsstöd på er plats för att spara din tid.

Odengatan 24C52146 Falköping

Rosanne Macke AlströmLeg. Psykoterapeut och HandledareJag erbjuder psykoterapi, kristerapi och traumabehandling till vuxna och barn samt till par och familjer.Handledning till enskilda och grupper inom socialt arbete och behandling, familjeterapi och EMDR.

Västra torggatan 1165225 Karlstad

Jag erbjuder psykoterapi, handledning, konsultation samt kroppsterapi.Välkommen att kontakta mig!

Mariestadsvägen 554950 Skövde

Jag är legitimerad psykoterapeut, socionom och magister i psykoterapi. Jag är också handledare i psykosocialt arbete.

Psykoterapeuter - Legitimerade Sökord

Leg. Psykoterapeut som erbjuder samtal, terapi och konsultation för enskilda, familjer, par, föräldrar och nära relationer. Handledning.

Violstigen 256636 Habo

Välkommen till Jönköpings Psykoterapimottagning! Jag är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut med mångårig erfarenhet. Jag arbetar med psykodynamisk psykoterapi och symboldrama. Tidsbokning enligt överenskommelse. Jag blev legitimerad psykolog 1978 och legitimerad psykoterapeut 1987. Jag har arbetat som psykolog inom Landstingsverksamhet med psykiatri, primärvård och framför allt somatisk vård. På Kvinnokliniken på Länssjukhuset Ryhov har jag arbetat med problematik kring infertilitet, graviditet och förlossning och med annan kvinnoproblematik. Jag är medlem i Sveriges Psykologförbund samt Psykoterapicentrum. Jag är mångårig styrelsemedlem i den lokala föreningen av Psykoterapicentrum, Psykoterapicentrum i Jönköpings län.

Klingsbergsgatan 42B60354 Norrköping

Jag arbetar mot privatpersoner, par, grupper och handleder inom vård och omsorg..Erbjuder psykodynamisk psykoterapi, individuella samtal, parsamtal, ungdomsterapi, utbildningsterapi, kreativt gestaltande metod, musikterapi, Kristerapi, EMDR behandling, hypnosterapi, stresshantering, arbetsplatsrelateradeuppdrag: psykoterapi, handledning, konsultationer.

Psykoterapeuter - Legitimerade Sökord

Vill du få tillbaka livsglädje och bättre självkänsla? Jag hjälper dig som är ledsen & deprimerad. Handledning till grupper och enskilda.

Kyrkogatan 1643241 Varberg

De flesta relationer utsätts någon gång för tvivel, grusade förhoppningar, slitningar och konflikter. Oftast lyckas man lösa problemen. Andra gånger kan det vara svårt att hitta utvägar. Hos oss på Familjerådgivarna i Varberg får du professionell samtalshjälp.

Boråsgatan 1443245 Varberg

Jag erbjuder kognitiv beteendeterapi, utbildningsterapi, handledning och konsultation samt kognitiv coaching med mottagning i Varberg.

Skolgatan 2460225 Norrköping

Vi är tre legitimerade psykoterapeuter som sedan 2001 bedriver psykoterapi med psykodynamisk, relationell grund i centrala Norrköping.

Psykoterapeuter - Legitimerade Sökord

Två leg. psykoterapeuter och handledare erbjuder olika former av handledning och samtal såsom krissamtal och psykoterapi för ungdomar, vuxna och par.