Se på karta

psykoterapeut stockholm 

gav 157 företag inom detta område

Leg. Psykolog Leg. Psykoterapeut Psykoanalytiker IPA Annika Elisabet Adebäck

Upplandsgatan 9311344 Stockholm

Leg. Psykolog Leg. Psykoterapeut Psykoanalytiker IPA med många års utbildning och erfarenhet av psykoterapi och psykoanalys med vuxna, par, familj, tonåringar och barn. Behandlingen kan även ske på engelska.

Psykoterapeut Maria Yassa

Rödabergsgatan 811333 Stockholm
logo

Legitimerad psykolog och psykoterapeut. Vidareutbildad till psykoanalytiker. Arbetar med vuxna, men även med barn och ungdomar.

Liljedahl KBT-Praktik AB - Psykoterapeut KBT Stockholm

Völundsgatan 611321 Stockholm
logo

Liljedahl KBT-praktik AB erbjuder psykoterapi, parterapi, familjerådgivning, kbt gentemot vuxna, par, ungdomar och familjer med inriktning kognitiv beteendeterapi (KBT) samt familjerådgivning i mottagning vid Fridhemsplan, i centrala Stockholm. Ägare och grundare Marie Liljedahl är legitimerad psykoterapeut, socionom och familjeterapeut.

Wolgers Elisabet

Nytorget 9C11640 Stockholm
logo

Genom sammangående mellan Svenska psykoanalytiska sällskapet och Svenska psykoanalytiska föreningen bildades den 3 maj 2010 den nya föreningen: Svenska psykoanalytiska föreningen (The Swedish Psychoanalytical Association).

Bengt Åke Krantz Psykoterapi

Västra Kanalgatan 1115171 Södertälje

Mitt namn namn är Bengt-Åke Krantz och jag är legitimerad psykolog och psykoterapeut.Jag har lång erfarenhet av att arbeta med psykoterapi och har varit verksam inom vuxenpsykiatrin i mer än 25 år.Jag kan erbjuda samtalskontakter av olika längd utifrån behov och önskemål.Jag har min mottagning centralt i Södertälje.Innehar F-skattsedel.Välkommen!

Gloria Zeligman Psykoanalys

Folkungagatan 7911622 Stockholm
logo

Jag är leg.psykolog, leg barn- och ungdomspsykoterapeut, psykoanalytiker och jag arbetar med barn, tonåringar vuxna och föräldrar.

Annika Lichtenstein

Birger Jarlsgatan 6011429 Stockholm
logo

Psykoterapi och handledning.

Malinda Beck-Friis KBTpraktik AB

Kammakargatan 6211124 Stockholm
logo

MALINDA BECK-FRIIS KBT PRAKTIK AB erbjuder kognitiv beteendeterapi för barn, ungdomar och vuxna samt handledning av personal och utbildning i kognitiv beteendeterapi. För att förstå och förändra olika typer av problem används vetenskapligt utprövade metoder. Malinda har lång erfarenhet av psykologisk bedömning och behandling av både barn och vuxna. Under många år har hon också handlett och utbildat kollegor i kognitiv beteendeterapi.

Eli Keller AB

Risvägen 4613237 Saltsjö-boo
logo

Vi är alla del av något större än oss själva, vare sig vi vill eller inte. Vare sig vi gillar det eller inte. Vi blir del av beteende-mönster, vi blir en del i en kedja, i många kedjor. Vi är en tråd i nätet, nätet är vi.

May Nilsson Psykoterapi AB

Heleneborgsgatan 4411732 Stockholm
logo

Jag tar emot barn, ungdomar och vuxna i psykoterapi eller för stödsamtal.Även föräldrar erbjuds konsultation.Vanliga sökanledningar är:• Låg självkänsla• Oro och ångest• Nedstämdhet• Separation och förlust• Utagerande beteende• RelationsproblemInnan en psykoterapi inleds görs en bedömning för att avgöra vilken behandlingsmetod som är mest lämplig utifrån den problembild som presenteras. Därefter fattas ett gemensamt beslut om fokus för behandlingen och behandlingens längd. Psykoterapin sker som regel med en frekvens av en gång i veckan med kontinuerlig uppföljning.Ungdomar erbjuds som regel en egen samtalskontakt, men även familjesamtal kan vara en lämplig behandlingsmetod. I barnpsykoterapi är lek och bild ett viktigt komplement till samtal. Föräldrarnas medverkan är också betydelsefull.Jag har erfarenhet och utbildning i tidsbegränsade terapiformer men har även arbetat med flera längre psykoterapier. Särskilda psykoterapiområden som jag valt att specialisera mig inom är adoption och autism.

Psykolog Maria Zachariou

Katarina bangata 2511639 Stockholm

Lennart Holmgren Utbildning AB

Bastugatan 4311825 Stockholm
logo

Välkommen till Lennart Holmgren Utbildning AB!Lennart Holmgren Utbildning AB arbetar med handledning, konsultationer, utbildning konfliktlösning, personalvård, teambuilding, problemlösning och terapi.Handledning kan ske individuellt eller i grupp och har oftast en problemställning som utgångspunkt. Det kan både handla om strategier för att lösa problemet samt att uppnå en önskad situation.

Jan Swaling Psykolog

Gotlandsgatan 70A11665 Stockholm

För självkännedom och självkänsla. Redskap för livet.

Ulla Hoppe Psykoterapi & Ledarskapsutveckling AB

Köpmangatan 1111131 Stockholm
logo

Ulla Hoppe, fil dr i pedagogik, leg psykoterapeut med handledarutbildning. Jag har i mer än 20 år arbetat med utvecklings- och behandlingsarbete inom såväl psykiatri och somatisk vård som inom socialtjänstens ram och har omfattande föreläsningsvana från utbildningar i kognitiv och beteendeinriktad psykoterapi på alla utbildningsnivåer.

Jessica Bäckström AB Psykoterapi & Handledning

Upplandsgatan 4911328 Stockholm
logo

I mitt arbete utgår jag ifrån ett brett perspektiv och helhetssyn. Jag anpassar samtalsfokus, verktyg och metod utifrån klientens aktuella behov och rådande situation.

Animare Psykoterapi och Konsultation

Brännkyrkagatan 14C11820 Stockholm
logo

Anna Christina Sundgren. #nl#Legitimerad psykoterapeut, certifierad AEDP-terapeut, handledare och certifierad coach. Certifierad AEDP-handledare.

Hypnos och Hälsa. Sthlm

Västgötagränd 311828 Stockholm
logo

Ger psykoterapeutiska samtal med integrativ psykodynamisk psykoterapi och hypnosteknik enligt Hilton H. Ericsson. Mycket lång erfarenhet och goda resultat.

Livsstigen Rehab Beroendeterapeut - Alkoholterapeut

Heleneborgsgatan 1411732 Stockholm
logo

Ett litet enmansföretag med stor erfarenhet och hög kompetens.Erfarenheten att trampa upp sin egen livsstig och efter en gedigen kunskapsinhämtning vill jag hjälpa andra människor. Alkohol, narkotika, tabletter, shopping eller spel - allt kan missbrukas och rasera liv, ditt eget och dina nära.Vi möts i en välkomnande liten lokal på Södermalm eller digitalt i ditt hem.

Maries Samtalsterapi med e-Hälsa

Södertälje 15160 Södertälje
logo

Jag arbetar som certifierad samtalsterapeut med e-hälsa.e-Hälsa innebär att jag tar emot mina klienter via nätet, främst Teams.Även terapi i form av mejlkonversation fungerar.Jag har arbetat 18 år inom Landstings/Region världen som enhetschef och har lång erfarenhet av att stötta lyssna och hjälpa medarbetare.Jag vänder mig till dig som är mellan 25-60+ år och som har svårigheter med relationer, det kan vara på jobbet med arbetskamrater eller chef, eller med make/maka, barn eller vänner.

Anouk! - Psykoterapeut Stockholm

Skeppsbron 3211130 Stockholm
logo

Anouk! din psykoterapeut i Stockholm. Anouk! erbjuder professionellt stöd oavsett om det rör ditt arbetslivet eller livet i stort. Jag erbjuder psykoterapi, arbetslivsinriktad rehabilitering och karriärcoachning för privatpersoner. Jag tar även konsultuppdrag inom Diversity management, affärsutveckling inom social välfärd samt uppdrag inom ledarskapcoachning och grupputveckling.

Möller Backman, Annelie

Lyrvägen 3219273 Sollentuna
logo

Annelie är socionom och legitimerad psykoterapeut. Hon erbjuder enskild psykoterapi, parterapi, familjeterapi, psykoterapi för ungdomar/unga vuxna. Du kan få stöd i form av enstaka samtal, korttidspsykoterapi och längre psykoterapi. Utbildningsterapier till reducerat pris.Samtalen sker på plats på Mötesrum, Luntmakargatan 52 i Stockholm, eller digitalt via videosamtal.

Magnus Sjöström - Psykoterapi & Samtalsterapi Stockholm

Timmermansgränd 311865 Stockholm
logo

Systemic Stockholm arbetar med individer, par och familjer genom samtalsstöd och psykoterapi. Med ledare och medarbetare i privata och offentliga organisationer genom chef- & personalstöd.

Vanja Forsberg Psykoterapi och Handledning

Stortorget 311129 Stockholm

Psykoterapi eller parsamtal - Övervinn svårigheter! Välkommen! Om Du känner Dig bekymrad, psykiskt pressad eller villrådig i din livssituation kan det hjälpa att gå i psykoterapi eller i parsamtal. Det kan vara problematiska situationer eller svårigheter Du inte ser en väg ut ur som Du tillsammans med terapeuten bearbetar till något som är lättare att hantera.

BrolinWestrell AB

Erik dahlbergsallén 1511520 Stockholm

Annika Ohlson psykoterapi och handledning HB

Långholmsgatan 1411733 Stockholm