Se på karta

prototyper 

gav 182 företag inom detta område

NCAB Group Sweden AB

Öppet

Löfströms allé 517266 Sundbyberg
logo

Mönsterkort för kräsna kunderVår målsättning är att hjälpa våra kunder uppnå bästa möjliga konkurrenskraft och time-to-market genom att producera mönsterkort på ett hållbart sätt till lägsta totalkostnad med hjälp av vår kompetens, produktkvalitet och leveransprecision.

Mykå Verktyg & Mekanik AB

Zakrisdalsvägen 34B65342 Karlstad
logo

Mykå är din partner från prototyp till färdig produkt. Vi utför bland annat fräsning, slipning, svarvning och svetsning. Välkomna att kontakta oss för mer information!

Jimec AB

Plastgatan 1253155 Lidköping
logo

Konstruktion och tillverkning av specialmaskiner och förpackningsmaskiner. Hydraularbete och komponenter.

Vindo, Leif Claesson & Co AB

Fabriksgatan 633573 Hillerstorp
logo

Vi är ett företag som ligger i Hillerstorp, hjärtat av Gnosjö-regionen! Vi är stolta över att få vara präglade av den positiva Gnosjö-andan. I vårt produktsortiment finner du konsoler, spårpanelfästen, u-beslag, skenor m.m, i stort sett allt du behöver för butiksinredningar, dessutom kör vi även legotillverkning.

Digital Mechanics AB

(3)

Tallmätargatan 1C72134 Västerås
logo

Digital Mechanics är en ledande innovatör inom smart additiv 3D-produktion. Som vana problemlösare erbjuder vi kunder inom tillverkningsindustrin tillgång till vår digitala fabrik för snabb produktion av komplexa detaljer i plast och metall.

Gustafssons Mekaniska Verkstad AB

Öppet

Norra ågatan 3973231 Arboga
logo

Gustafssons Mekaniska Verkstad AB är idag en renodlad och komplett legoleverantör av plåtbearbetade produkter. Vi erbjuder våra kunder hela kedjan, från produktutveckling till montering. Vi fungerar som din kompletta leverantör, men erbjuder också specifika delar ur kedjan.

Granitor Mechanical

Teknikvägen 344495 Ödsmål
logo

Vi erbjuder kvalificerade tjänster inom rör- och mekaniska projekt, underhåll samt service på den nordiska marknaden.

ELFSTRÖMS INDUSTRISVETS AB

Stoerydsvägen 657342 Tranås
logo

Plåtverkstad i Tranås med fokus på speciallösningar. Vi arbetar mycket med legojobb och prototyper såsom enstycksdetaljer. Inget jobb är för litet och inte heller för stort!

Husums Mekaniska AB

Husbyn 16289691 Husum
logo

Maskinbearbetning och reparationsarbeten. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Metallic V. O. S. AB

Öppet

Sadelmakarvägen 914633 Tullinge
logo

Mekanisk verkstad med styrka i CAD/CAM, 5-axlig fräsning och prototyper. Produktion av avancerade detaljer i moderna CNC maskiner.

Verkstads AB Mikro

Hagalundsvägen 1473271 Fellingsbro
logo

Välkommen till Verkstads AB Mikro. Vi vill fylla vår värld med ritningar, utmaningar, lösningar på just dina monteringsbehov. #nl# #nl#Genom mångårig erfarenhet och uppdrag till Svensk industri ser vi oss som en stark partner till våra kunder.

Toni Fuchs Verktyg AB

Skruvgatan 433333 Smålandsstenar
logo

Fuchs verktyg är ett enmansföretag som har funnits i femton år. Företagets målsättning är att med kvalitet, noggrannhet och flexibilitet tillgodose våra kunders önskemål och behov. Tjänster som vi erbjuder är inom verktygs- prototyp- och maskintillverkning samt reparationer och service.Om ni söker skräddarsydda lösningar och produkter av högsta kvalitet, välkomna att kontakta företaget!

Täby Plåtteknik AB

Öppet

(5)

Ängsvägen 1318775 Täby
logo

Täby Plåtteknik utför legoarbeten av plåtprodukter och plåtdetaljer enligt specifikation i såväl långa som korta serier och har komplett utrustning för alla typer av tunnplåtsbearbetning och svetsning samt även pulverlackering.

VMI AB

Öppet

Hantverkargatan 3978234 Malung
logo

Västerdalarnas Mekaniska Industri AB (VMI AB) är ett företag som erbjuder såväl kostnadseffektiv prototyp-tillverkning och legotillverkning i små till medelstora serier som helhetslösningar inom mekanisk industri. Hos VMI AB finns mångårig erfarenhet inom tillverkning med höga kvalitetskrav samt välutbildad ingenjörspersonal som bidrar med spetskompetens.

Klippans Hisservice AB

Öppet

Ravingatan 1226439 Klippan
logo

Komplett mekanisk verkstad sedan 1968.Svetsning, certifierade enligt ISO 3834-3 samt EN 1090-1 2009 arbetar med allt från låg legerat stål till höglegerade stål samt metaller.Avancerad skärande bearbetning i alla slags stål och metaller samt även verktygsstål.

Värsjö Lack & Mek AB

Öppet

Vittsjövägen 1328674 Skånes Fagerhult
logo

Industrilackering och pulverlackering av stål och aluminium. Blästring och lackering av varmförzinkat gods. Kontakta oss!

sollentuna plast och gravyr

Öppet

Vällingby 16268 Vällingby
logo

Sollentuna Plast & Gravyr utför skärande bearbetning i plast och aluminium. Vi tillverkar prototyper av alla slag och hjälper gärna kunderna från skiss till färdig produkt. Enstaka prototyper och små till medelstora serier. Mycket stora krav på precision och kvalitet.

a&e design

Rehnsgatan 1111357 Stockholm
logo

A&E DESIGN AB är ett av Sveriges ledande konsultföretag på industridesignområdet.A&E DESIGN etablera sig på marknaden och bli ett välkänt namn både i Sverige och på den internationella scenen.Redan från början gick A&E DESIGN in för att skapa funktionella och snygga vardagsprodukter, snarare än att rikta in sig på kortlivade modetrender.

Härenviks Sweden AB

(3)

Hässelåsgatan 557536 Eksjö
logo

Vi erbjuder våra kunder en bred verksamhet, utveckling, modelltillverkning, fixturer samt serietillverkning och montering.#nl#

Ho-me Verktyg AB

Helgestagatan 363346 Eskilstuna
logo

Mekanisk Verkstad som tillverkar och reparerar formverktyg, pressgjutverktyg, stansverktyg och kokiller. Tillverkar även prototyper och korta serier och långa serier.

DMA Lidköping AB

Nonnens väg 1353162 Lidköping
logo

Vi löser uppdrag inom områden som projektledning, specialmaskiner, provutrustningar, gjutverktyg och fixturer, mekanikberäkningar, CE-analyser samt givetvis konstruktionshjälp vid tillfälliga arbetstoppar.

AB Körners Mekaniska Verkstad

Norra Oskarsgatan 7757732 Hultsfred
logo

Basen är legotillverkning och vår främsta specialitet är tillverkning av komplicerade detaljer i små serier. En maskinpark i teknisk framkant och personal med erfarenhet, nyfikenhet och problemlösning som spetskompetens bidrar till framgångsrika lösningar. Rätt kvalitet, rätt pris och korta leveranstider får du på köpet.

Erikssons Mekaniska Verkstad AB

Öppet

Plantvägen 2086496 Stöde
logo

Erikssons Mekaniska Verkstad AB tillverkar på beställning samt reparerar och servar all slags mekanik med över 50 års erfarenhet. Vi hjälper till med prototyper, från idé till tillverkning. Inklusive cad ritningar. Era problem är vår utmaning!

Stockholms Lackcenter AB

Ursviksvägen 127C17446 Sundbyberg
logo

Vår affärsidé är att utföra professionella arbeten inom lackering och screentryck samt skylttillverkning. Välkomna att ringa oss.

CHM Maskin AB

Joelsgatan 1838234 Nybro
logo

Vi är problemlösare inom industriell automation. Alla produkter levereras med fullständig teknisk dokumentation och CE-märkning.