Se på karta
Ösjöbol 136433 Åseda

Vi utför borrning för vatten och energi, även montering av vattenanläggningar och vattenfilter. Kontakta oss gärna för mer info!

Stationsvägen 1492342 Gunnarn

Guldklimpen AB är ett prospekteringsföretag som kärnborrar på uppdrag av gruvföretag med egna inmutningar, viss konsultverksamhet inom kärnborrning förekommer.Sedan några månader har Guldklimpen förvärvat ett hus med åtta rum i Gunnarn Storumans kommun som kommer att bli vandrarhem alternativt hyras ut till företag.Huset ligger på gångavstånd till Coop och golfbana.

Spelvägen 128267 Vittsjö

Vi borrar Vattenbrunn och Bergvärme!När du anlitar MBE Brunnsborrningar kan du känna dig trygg med att du har en erfaren och certifierad leverantör som utför borrningen hos dig.Välkommen att kontakta oss idag.

Borrgatan 156533 Mullsjö

4 (2)

Mullsjö Brunnsborrningar har med 60 års branscherfarenhet förutsättningar att göra bra jobb som ger trygghet för våra kunder. Vår verksamhet vilar på tre ben – energibrunnar, vattenbrunnar och service. Vi gör jobb åt såväl privatkunder och företag som entreprenörer och kommuner i Småland och västergötland med omnejd.

Backåkra27398 Smedstorp

Vi erbjuder borrning för bergvärme och vatten, grävning för jordvärme och avlopp, försäljning samt uthyrning av pumpar.

Björnklostigen 4413940 Värmdö

Vårt företag är beläget i Värmdö och startades år 1968 av Arne Stoor. Vi utför brunnsborrning, pumpinstallationer och energiborrning åt privatpersoner och företag. Det viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda. Kontakta oss gärna för mer information!

Nolby 35066891 Ed

Norra Dals Brunnsborrning AB erbjuder kompletta lösningar inom vatten- och energiborrning. Kompletta bergvärmeinstallationer, försäljning och installation av pumpar, service och reparation av pumpar och tillbehör.

Talgoxevägen 2213568 Tyresö

5 (1)

Vi är Stockholms största företag på energibrunnsborrning med lång branscherfarenhet och en unik kompetens på 300 meters borrhål. Våra kunder är specialföretag inom bergvärmebranschen, kommuner, fastighetsbolag och privatpersoner. Vi är rådgivande, serviceinriktade och är bra på att lösa eventuella svårigheter/komplikationer på plats.

Höjdvägen 561575 Ringarum

Bröderna Rings Brunnsborrning är ett certifierat och komplett företag när det gäller borrning för vattenbrunnar och bergvärme. Bland våra kunder finns såväl privatpersoner som företag och kommuner. Vi på Bröderna Rings borrar, drar slangar och rör, samt monterar vatten- och värmepumpar.

Ravingatan 1626439 Klippan

3 (2)

HP Borrningar är ett komplett brunnsborrningsföretag som borrar för såväl bergvärme och vatten som för undersökning. Med brett kunnande och lång erfarenhet levererar vi livskvalité genom rent vatten.

Norrhult Solvik59371 Ankarsrum

3.67 (3)

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Hantverksvägen 3A86136 Timrå

5 (2)

Bergvärme är en ren energiform lika gynnsam för miljön som för ekonomin. Från ett borrat hål tar man gratisvärme från berggrunden. Vi tillhandahåller kompletta värmepumpsinstallationer – från borrning till slutförd installation.

Krånge 12985592 Kovland

JW Brunnsborrning AB drivs av mig, Joachim Wagenius, som startade upp företaget 2002. Jag har arbetat med borrning sedan tidigt 90-tal och har en bred kunskap av borrning för både vatten och bergvärme.JW Brunnsborrning AB vänder sig till kunder i Västernorrland.Vi utför styrdborrning, rörtryckning, vattenbrunnar och energibrunnar även installation och service av vattenpumpar

Skansberget 445756 Rabbalshede

Norra Bohusläns brunnsborrning Danielsson & Söner grundades 1966. Vi har gedigen erfarenhet och borrar bergbrunnar för vatten och energi åt såväl privatpersoner som kommuner. Allt inom brunnsborrning, vatten- och värmepumpar, grävning och montering. Även #nl#Emtek-pumpar.

Långgatan 588133 Sollefteå

TS Brunnsborrning är ett borrföretag med lång branscherfarenhet och stor kapacitet.

Erik sundlings väg 1567160 Arvika

Välkommen till ARVIKA BRUNNSBORRNING AB, certifierad brunnsborrare. Behöver du hjälp med en vattenbrunn eller borrning för bergvärme? Jag har en bred och gedigen kunskap från branschen och garanterar välgjorda och noggranna arbeten. Välkommen till Arvika Brunnsborrning AB!

Malgovik 3691291 Vilhelmina

Företaget drivs sedan 1995 av Charlie och Helén Isaksson. Charlie utför tillsammans med sina anställda olika typer av borrningsuppdrag inom Västerbottens inland och närliggande geografiska områden med kvalité och nöjda kunder som mål.Gäller det Ert hushållsvatten, borrning för bergvärme, plintar, horisontalborrning under väg, filterbrunnar, annan entreprenad eller prospektering - ring för kostnadsfri rådgivning eller lämna offertförfrågan!

Sliparvägen 683499 Tandsbyn

Välkommen till Jämtborr. Vi har ett stort kunnande inom området och sätter stor vikt vid att arbetet utförs med högsta möjliga kvalité. Jämtborr utför vattenborrning, energiborrning (bergvärme), horisontalborrning, entreprenadborrningar, pumpmonteringar och borrhålstryckning.

Kallkärrsvägen 914141 Huddinge

Vår vision är att med fokus på våra kärnområden producera en lönsam anläggning på ett säkert och miljömässigt ansvarsfullt sätt för långsiktigt värde åt beställaren.

Svanvik 24647172 Hjälteby

Vi borrar för vatten och bergvärme. Utför kompletta installationer av vatten- och värmepumpar samt vattenrening. Företaget har egen spolbil, minigrävare och komplett rör- och pumpdelslager. Anslutna till Borrföretagen och certifierade av Rise. Nästan 50 års erfarenhet i branschen.

Fröjel sälle 93162355 Klintehamn

Experter på vattenborrning, energiborrning, bergvärme, grundvattenvärme och vattenpumpar. Vi erbjuder expertrådgivning i vatten- och värmepumpfrågor och utför även provpumpning, högtryckning, pumpmontering. Anslutna till Geotec, Svenska Borrentreprenörers Branschorganisation.

Hedenslundsvägen 495433 Gammelstad

1 (1)

Vi erbjuder kompletta lösningar inom vatten- och energiborrning. Vi är ett litet företag med stora ambitioner som vänder sig till såväl privat- som företagskunder.

Sköttning BREDARED 2051391 Fristad

Har Du tröttnat på dyr uppvärmning med el eller olja och funderar på en bergvärmeinstallation? Vi hjälper dig med att borra energihål för din bergvärme.

Bollareslättvägen 3451192 Örby

Vi utför allt inom vatten, med över 50 års erfarenhet!