Om företaget

För en produktiv miljö - ProcessBefuktning AB projekterar, säljer, installerar och servar utrustning för luftbefuktning" "Våra kunder är företag som ställer höga krav på luftkvalitet och legionellasäkerhet såsom tryckerier,...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-659 01...
Adress

Örkroken 11

13840 Älta

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

För en produktiv miljö - ProcessBefuktning AB projekterar, säljer, installerar och servar utrustning för luftbefuktning"

"Våra kunder är företag som ställer höga krav på luftkvalitet och legionellasäkerhet såsom tryckerier, pappersbruk, textilindustri, träindustri, målerier, elektronik, livsmedel och läkemedel"

Luftbefuktning

Vi har ett komplett sortiment av moderna, energieffektiva, legionellasäkra luftbefuktningssystem av högsta kvalitet. ​Våra produkter har ett unikt högt skydd mot legionella och är godkända enligt de stränga WRAS-kraven.

I vårt sortiment ingår högtryckssystem, ångbefuktningssystem, aerosolbefuktare, spraybefuktningssystem och HumEvap-systemet.

Vattenrening

Avhärdningsfilter

Systemet består av 2 st. filtertankar, vattenmätarstyrning och en saltbehållare. De 2 filtertankarna växelverkar, en av tankarna är i arbete och den andra regenereras och väntar sedan på att få ta över driften. Växlingen sker precis när den första tanken är fylld av kalk.

Omvänt osmosfilter

Teknologin erbjuder den bästa filtrering som finns. Omvänd osmos-membranet verkar som en barriär mot upplösta salter och oorganiska molekyler, såväl som organiska molekyler med molekylärvikt över 100. Vattenmolekyler kan däremot passera fritt genom membranet. Tekniken kräver lite underhåll och finns i olika storlekar.

Service

Vi servar det vi säljer och massor av andra produkter.

​För att din luftbefuktningsanläggning ska fungera problemfritt behöver den regelbunden service. Vi utför service på alla typer, även om du inte köpt dem från oss.

Rådgivning

Planering

​Om ni planerar att köpa en luftbefuktningsanläggning hjälper vi er att utreda vilken som skulle passa er bäst.

Eftersom vi inte är knutna till en enda leverantör kan vi alltid neutralt rekommendera den mest optimala befuktningsteknik för er.

Vi hjälper också till att bedöma behovet vid produktionsproblem och/eller dålig luft inomhus.

Självklart tar vi inte betalt för dessa utredningar.

Föreläsningar & konsultuppdrag

Vi vill gärna sprida våra kunskaper om luftbefuktning. Därför besöker vi gärna företag, skolor, branschmöten och liknande för att hålla föredrag om luftkvalitet.

ProcessBefuktning ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

ProcessBefuktning AB

Omsättning

7 171 tkr

Vinstmarginal

10.10 %

Anställda

2

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från ProcessBefuktning AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Processbefuktning i Stockholm Aktiebolag

Org.nr:

5563435113

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

46699 Partihandel med diverse övriga maskiner och utrustning

46742 Partihandel med VVS-varor

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

12.12.1988

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 7
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

086590155

08-659 01 55

086-59 01 55

0865-901 55