Om Primo Ciao Ciao

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Omdömen om Primo Ciao Ciao

Dusan Savic

mer än ett år sedan

Jag åt pizza där. Botten var hård och hela pizza var smaklös. Personal var inte alls trevlig

Therese

mer än ett år sedan

Jag har ätit lunch ofta på Primo Ciao Ciao, och detta är en av de bästa restaurangerna i området. Det är bra service, fräscha och goda råvaror och samtliga på kontoret tycker att detta är en av de bästa ställena för lunch. Det är även super trevligt att äta en god middag på kvällen, alternativt att bara ta en afterwork!

Anders

mer än ett år sedan

De lagar ingen mat själva förutom pizza resten är halvfabrikat. Titta in och se om du ser något riktigt kök? Maten kommer på lastbil varje morgon. Den som vill ha lagad mat väljer andra ställen.

Svar från företaget

Mycket av maten lagas i vårt egna centralkök och körs ut till restaurangerna. Detta för att kunna garantera att det smakar lika varje gång.

Klara

mer än ett år sedan

Jag och min sambo testade denna Primo för några dagar sedan. Det var det märkligaste restaurangbesök vi någonsin haft. Det började med att hovmästaren skällde ut en servitris för att hon gett oss ett bord, vilket tydligen var hans jobb. Sedan fick vi öl pga strul och för att vi fått vänta länge på bord. Ölen tog de sedan tillbaka!? Sedan fick inget bröd, dessa stod en servitören och åt ur direkt ur bröstkorgen bakom uteserveringens växter.
Det hela var så absurt så det blev komiskt. Maten var helt okej. Men vi går nog inte tillbaka.

Ida

mer än ett år sedan

Primo Ciao Ciao har ett bra läge med god service från trevlig personal, och maten är grymt bra! Vid ett kundmöte, en enkel lunch, ett glas vin eller en en á la carte så är detta en restaurang att rekommendera varmt.

Voderick

mer än ett år sedan

Som gammal Primo pizzagäst på söder ofta igenom åren tycker jag att det är konstigt att man utökat med fler rest men att man inte fått smaken och känslan med från Söder´s primo?!
Denna nya har så förspännt iom det fina läget vid stranden men så shabblar man bort namnet från förr:
-Pizzadegen var kompakt, ej lika luftig och god som på söder
-Bottnen var bränd nästan / hård
-Ingredienserna var inte alls lika fräscha som på söder
-Enorm personalstyrka för att servera 30 pers typ?
Alla verkade bara springa om varandra.
Vi hade 3st olika vid vårt bort.
Detta innebar "smakaer det gott" 3ggr.....

Mari

mer än ett år sedan

Detta är en kvarterskrog som visserligen inte är en lyxkrog med service förfinad till perfektion, men hjärtat och viljan finns. Framför allt är maten gudomlig!