Om företaget

I vår butik i Söderhamn hittar ni alla produkter som behövs för att kunna skapa ett trivsamt och ombonat hem. Presentboden slog upp sina portar första gången 1970! Vi har idag 3 stycken medarbetare som brinner för att kunna...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0270-164...
Adress

Köpmangatan 13

82630 Söderhamn

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

I vår butik i Söderhamn hittar ni alla produkter som behövs för att kunna skapa ett trivsamt och ombonat hem. Presentboden slog upp sina portar första gången 1970! Vi har idag 3 stycken medarbetare som brinner för att kunna leverera bra produkter och för att ge en god service till alla våra kunder. Vi har försäljning av Glas, Porslin och Textilier från många ledande märken i branschen. Vårt mål är att kunna tillhandahålla heminredningsartiklar och presenter både till nytta och nöje.

Historia

I början av November 1970 fick jag en ide. Jag skulle öppna en present affär i Vallvik, sagt och gjort. Tiden mellan ide och handling har för mig aldrig varit lång, det var bara att sätta igång. Jag arbetade själv och garaget fick bli affärslokal. Bredvid affären så hade jag en liten vävstuga och alstren jag tillverkade där såldes också i butiken.

Efter ett tag så blev jag trångbodd och flytten gick först till Ljusne sedan vidare till Bergviks Köpcenter där vi fanns i några år. 1992 så gick flyttlasset igen, denna gång så blev det Söderhamn och där befinner vi oss även idag.

Presentboden Furans utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Presentboden Furan

Omsättning

4 484 tkr

Vinstmarginal

1.60 %

Anställda

3

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Presentboden Furan finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Presentboden i Söderhamn Aktiebolag

Org.nr:

5563331247

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47593 Bosättningsaffärer

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

29.08.1988

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 6
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

027016467

02-701 64 67

027-01 64 67

0270-164 67