Om företaget

Vi hyr ut postboxar i Malmö till dig som bor i 2:a hand, jobbar utomlands eller startat eget. Vi har din nya postadress, hyr en postbox!

Läs mer om företaget
Telefonnummer
073-089 07...
Adress

Föreningsgatan 28

21152 Malmö

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Poststugan Utbildning, Malmö - 1

Om oss

Vi hyr ut postboxar i Malmö till dig som bor i 2:a hand, jobbar utomlands eller startat eget. Vi har din nya postadress, hyr en postbox!

Postbox/postadress

När du skaffar en postbox/postadress hos oss kan du välja att registrera den officiellt hos myndigheterna (särskild postadress) eller inofficiellt (endast brev från avsändare du meddelat).

Eftersändning

För att ha en postadress/postbox hos oss behöver du inte vara bosatt i närheten där vi har kontor. Vare sig du bor på annat håll i Sverige eller om du bor utomlands så kan vi eftersända breven till dig.

Digital post/scanning

För dig som kräver absolut flexibilitet och redan har stora delar av ditt liv i laptopen eller smartphonen är detta ett bra alternativ. Alla brev scannas in och e-mailas till dig, snabbt och enkelt.

Mer om företaget

Poststugan är ett företag med erfarenhet av postverksamhet sedan 1999. Vi vill ge våra kunder bästa service genom kund anpassade lösningar. Relationer med PostNord, Skatteverket, Folkbokföringen och andra myndigheter är långa och goda. Vi har även andra tjänster som t. ex. eftersändning av post till en annan adress i Sverige eller utomlands, scanning av brev, etc. där vi skräddarsyr tjänster efter dina behov och alltid ser till att ge dig bästa service.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Poststugan

Omsättning

731 tkr

Vinstmarginal

10.40 %

Anställda

2

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Poststugan finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

C&N Sweden AB

Org.nr:

5569915993

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

82190 Byråer för kopiering, dokumentsammanställning och andra specialiserade kontorstjänster

85510 Sport- och fritidsskolor

70220 Konsultbyråer avseende företags organisation

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

21.11.2014

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 5
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0730890751

07-308 907 51

073-089 07 51

0730-89 07 51

073-0890751