Om Positivakicken

I över 25 år har Stig Wiklund varit verksam som mental tränare, coach, föreläsare och inspiratör. Flera av de som Stig har jobbat med har tagit väldigt många SM, OS- och VM-medaljer. Sammantaget har det blivit över 150 medaljer varav 30 guld!

Om

10 idrottare som Stig jobbar med nu är bland de bästa i världen i sina discipliner.

Stig jobbar även som mental tränare/personlig coach och varumärkesbyggare åt regeringsledamöter, riksdagsledamöter, chefer, småföretagare, företagsledare och förtroendevalda.

Stig coachar även arbetsplatser, företag och grupper, sedan 2004 jobbar han bl a med ICA Rosen i Nyland, som har fått många priser och han jobbar även sedan 2004 med travteam Robert Bergh som är i topp i Sverige.

Stig, när han jobbade som regionchef på LRF Västernorrland, har tillsammans med medarbetarna på LRF byggt upp Den goda arbetsplatsen, både på Rossö Gård i Nyland och Bollsta Herrgård i Ångermanland, som har fått utmärkelse i Sveriges bästa arbetsplats.

Stig är även en uppskattad föreläsare som blandar både humor och allvar. Han brukar prata om mental träning, det coachande förhållningssättet, inspiration, motivation, förändringar, teamutveckling, den goda arbetsplatsen mm.

Stig har också föreläsningar tillsammans med VM-hjälten och skidkungen Johan Olsson, som tagit 14 VM- och OS-medaljer varav 4 guld. Stig och Johan har jobbat ihop i över 13 år. Johan och Stig vill berätta, inspirera och föreläsa om hur du kan välja eget spår, vara bäst när det gäller. Att ha rätt mental inställning både på idrottsarenan och utanför. Mentala verktyg både i motgång och framgång. De har också skrivit två böcker tillsammans.

Stig brukar även ha föreläsningar med Helena Ekholm, en av världens bästa skidskyttar genom tiderna med massor av VM-medaljer. De föreläser om att komma igen efter nederlag, att våga satsa fullt ut även om du inte lyckas direkt, våga ha drömmar, vikten av att må bra för att fungera och prestera bra, mentala verktyg både på idrottsarenan och utanför. Helena och Stig har skrivit boken Vägen tillbaka – Må bra och prestera bra!

Du kan följa Stigs arbete i bloggen som finns här nedan.

Under de senaste åren har det publicerats närmare 200 artiklar och flera TV- och radioinslag om Stig och hans mentala coacharbete!

Stig har också skrivit tre böcker om mental träning/coaching de senaste åren. Det är Vägen tillbaka med en av världens bästa skidskyttar genom tiderna, Helena Ekholm, och boken Våga välja eget spår med OS-guldmedaljörerna Anna och Johan Olsson. Det tredje boken som kom ut i september 2015 är Huvudrätt – mental träning för alla, tillsammans med VM-hjälten Johan Olsson och världsauktoriteten inom mental träning Lars-Eric Uneståhl!

Coaching

Coaching har definierats och kan definieras på många sätt. Det handlar dock alltid om att inspirera en individ eller organisation att förändras på det sätt de själva vill. Det bygger på att sporra individer och företag/arbetsplatser att utvecklas i önskad riktning och att vägleda dessa att tydliggöra sina mål och få insikt om vad som krävs för att ta sig dit.

Tänk att ha din egen coach! Att ha tillgång till någon som peppar och stöttar, hjälper dig att tänka, sätta mål, planera och agera. En som enbart bryr sig om dig och vill att du ska må, fungera och prestera bättre. Som hjälper dig till en bra självinsikt, självkänsla och ett bra självförtroende. Det är det som jag jobbar med i min coaching.

Min mentala utgångspunkt är att vi alla har stora resurser, styrkor och möjligheter. Och att vi kan må, fungera och prestera bättre.

Coachalternativ 1-

Du som vill ha mer kvalificerad coaching med fysiska träffar kan ta kontakt med mig så får vi resonera om ett upplägg.

Coachalternativ 2-

Coaching direkt i mobilen Stigs mentala inspiration direkt i mobilen.

Vill du ha mental inspiration och en coachfråga direkt i din mobiltelefon varje fredag och veckans höjdare varje söndag?

Jag skickar ut veckans mentala inspiration och coachfråga varje fredag och på söndag skickar jag ut veckans höjdare via SMS och eller via mail. Det har varit väldigt uppskattat och jag har fått mycket positiv feedback.

Pris: 500:- för 6 månader och 900:- 12 månader exkl. moms 25 %

Positivakickens utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Positivakicken, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnOptimento Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande19.04.1989
Org.nr:5563572600
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall3000 - 4999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch70220 Konsultverksamhet avseende företags organisation, 85594 Personalutbildning

Exekutiva befattningar/Administration

Stig Otto WiklundOrdförande
Stig Otto WiklundLedamot
Henrik Mattias WiklundLedamot
Ann Inger Marie WiklundSuppleant
Ola Åke Axel AsplundRevisor