Om PositionEtt AB

PositionEtt är specialister på anpassade appar för företag och organisationer.Du har kanske en verksamhet inom något av de områden där vi erbjuder färdiga, branschanpassade appar. Ta gärna en titt på dem via vår hemsida.Om vi inte kan erbjuda en färdig app för dina behov, bokar vi gärna ett möte som ger oss en övergripande bild av vad du behöver hjälp med att utveckla. Vi skapar från avgränsade mindre appar till kompletta system som ger stöd åt hela din affärsprocess

Leveransklara appar för PC, Mac iOS och Webb

PositionEtt har under mer än två decennier utvecklat appar för mindre och medelstora företag och organisationer. Det har gjort oss till specialister på branschanpassade appar. Vi utvecklar alltid i nära samarbete med våra kunder för att säkerställa bästa möjliga funktion för den aktuella branschen. I dag erbjuder vi en mängd olika leveransklara appar, helt anpassade för olika branscher och arbetsområden.

Våra tjänster inom FileMaker

Vårt fokus ligger på skräddarsydda appar, FileMaker- och webbutveckling. Vi har konsulterat i mängder av branscher för både mindre, medelstora och en del riktigt stora företag. Vår devis är att datorn ska hjälpa - inte stjälpa eller sinka dig! Alla behöver skarpa anpassade verktyg - speciellt du som använder datorn som ditt arbetsverktyg.

Konsulttjänster i FileMaker

När traditionella stora databaser blir för dyra, eller inte kommer i mål tillräckligt snabbt, bygger vi skräddarsydda lösningar som skapar ordning och reda i din organisation. Ofta till en bråkdel av kostnaden och med snabb leverans. Du kanske har börjat bygga själv och vill få hjälp att komma vidare? Eller kanske har du en idé som går att lösa med en databaslösning? Ett anpassat program får ditt företag att växa.

Webblösningar med FileMaker

När du dynamiskt vill publicera information från din databas på webben har vi både kunskap och driftsmiljö för att kunna hjälpa dig. Vill du samla in data till din databas via anmälningsformulär eller beställningslösningar via webben kan vi föreslå den metod som passar bäst. Oftast använder vi PHP i kombination med FileMakers Data API för att via webben kommunicera med FileMaker eller andra datakällor. Ibland löser vi det med RESTAPI, JSON eller FileMaker WebDirect - FileMakers inbyggda webbpublicering.

Hosting & Drift av FileMaker

Har ni verksamhet på flera orter eller i olika länder kan ni med fördel drifta ert FileMakersystem hos oss. Även alla våra appar som vi erbjuder kan driftas på våra nya snabba servrar. Det innebär att ni kan arbeta i ert system oavsett var ni befinner er, bara ni har FileMaker installerat på era användardatorer och tillgång till internet. Ni slipper investera i kostsam serverdator och serverprogramvara. Inte heller behöver ni tänka på serverunderhåll, backuprutiner eller framtida serveruppgraderingar.

Bildgalleri

  • PositionEtt AB IT-konsulter, datakonsulter, Stockholm - 1
  • PositionEtt AB IT-konsulter, datakonsulter, Stockholm - 2
  • PositionEtt AB IT-konsulter, datakonsulter, Stockholm - 3
  • PositionEtt AB IT-konsulter, datakonsulter, Stockholm - 4
  • PositionEtt AB IT-konsulter, datakonsulter, Stockholm - 5

PositionEtt AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Positionett AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

14.11.1985

Org.nr:

5562667120

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

950000

Omsättn.intervall

20000 - 49999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

62010 Dataprogrammering

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 8

Möjliga telefonnummerformat

085458705008-545 870 50085-458 70 500854-58 70 50085-4587050