Om företaget

Välkommen till Poppy & Pots, din blomsterbutik i Floda. Hos oss hittar du blommor för alla tillfällen. Vi erbjuder allt från Brudbinderi, Begravningsbinderi, Vardagsbuketter och Dekorationer till offentligamiljöer/festlokaler....

Läs mer om företaget
Telefonnummer
076-198 00...
Adress

Garverivägen 11E

44831 Floda

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image

Om oss

Välkommen till Poppy & Pots, din blomsterbutik i Floda. Hos oss hittar du blommor för alla tillfällen. Vi erbjuder allt från Brudbinderi, Begravningsbinderi, Vardagsbuketter och Dekorationer till offentligamiljöer/festlokaler. I vår butik hittar du även inredning och presenter, behöver du så delar vi gärna med oss av Inredningstips/styling. Vi jobbar hållbart med jordnära toner och är en florist med lång erfarenhet. Önskar du så skickar blommor över hela Sverige. På söndagar har vi alltid stängt på ojämna veckor. På Fars dag har vi dock extraöppet.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0761980038

07-619 800 38

076-198 00 38

0761-98 00 38

076-1980038