Se på karta

plastreparation 

gav 1934 företag inom detta område

Lackcenter AB

Stängt

Plastvägen 693142 Skellefteå
logo

Lackcenter är en skadeverkstad som utför billackering, lastbilslackering, busslackering, lackering MC, Skoter, Husvagnar, Husbilar, Båtar, Traktorer.

TT Fordonskadecenter Nyköping AB

Öppet

Gasverksvägen 3061135 Nyköping
logo

Vi ombesörjer hela reparationsprocessen, från skadekontroll, kalkyl till försäkringsbolaget, byte och riktningsarbete, lackering, slutmontering och leverans. Vi är en komplett skadeverkstad med personal som innehar lång och gedigen kunskap om hur man på bästa sätt reparerar trafikskador på ert fordon. Vi är även certifierade för Ac reparationer

Bilskadeforum i Kungsängen AB

Stängt

(5)

Kraftvägen 3419637 Kungsängen
logo

Komplett bilskadeanläggning med plåt- och plastreparationer, lackering och rutbyten under samma tak. Vi har en helt nybyggd lokal.

Sällstorps Plåt & Lack AB

Öppet

(1)

Pollengatan 543248 Varberg
logo

Ända sedan starten har vi på Sällstorps Plåt & Lack haft ett tydligt mål: Vi ska vara det självklara valet i vår bransch. Och vi ska vara det för att vi erbjuder våra kunder den bästa lackeringen och den pålitligaste skadeverkstaden.

Lerkils Båtvarv

Öppet

(3.67)

Lerkilsvägen 23143493 Vallda
logo

Lerkils Båtvarv AB - Lerkils Båtvarv erbjuder dig som är eller vill bli båtägare ett brett sortiment av båtar och båtmotorer, såväl nya som begagnade varudeklarerade. Vi lagerhåller många av de mest kända märkena till mycket konkurrenskraftiga priser. Med 65 år i branschen. Välkommen att kontakta oss!

Hallstaviks Bil Plåt o Lack

Öppet

Dammvägen 776330 Hallstavik
logo

Modern och uppdaterad bilverkstad med diagnosutrustning för service och reparationer av Nya och äldre bilar, bilskadeverkstad med lackeringsanläggning för bilar och husbilar, lackboxen klarar husbilar med antenner och luckor, Bilglas har vi sedan 1990, Vi har avtal med alla försäkringsbolagen sedan 1989 Avis biluthyrning ingår i koncernen AC ackrediterad för (mobil kyla)

Vindö Marin AB

Vindön 42447391 Henån
logo

När du lämnar din båt till oss för vinterförvaring så får du samtidigt tillgång till hela vårt fullserviceprogram. Här kan du välja de delar som är nödvändiga just för din båt. Välkommen till ett båtvarv med personal med ett genuint båtintresse och kvalitet i allt.

Sundbergs Bilplåt & Lack

Öppet

Stenberg 1482491 Hudiksvall
logo

Vid krockskador och andra plåtskador kan du vända dig till oss för reparation. Vi reparerar de flesta bilmärken. Välkomna.

Lindkvist & Söner AB

Öppet

Växelgatan 382640 Söderhamn
logo

Lindkvist & Söner har sedan 1990 jobbat med billackering, bilplåtslageri och plastreparationer och har idag 4 anställda. Vi erbjuder jobb utförda med modern utrustning, med utbildad och kompetent personal och alltid snabb leverans. Vi jobbar åt alla försäkringsbolag.

Pro-Lack i Ulricehamn AB

Öppet

Alängsgatan 352337 Ulricehamn
logo

Vi på Prolack lackerar de mesta! Bussar, släpvagnar, lastbilar, personbilar eller möbler. Snabb service med hög kvalitet.

Tores Bil&MClack

(5)

Änggatan 1254436 Hjo
logo

Ne Marin AB

Öppet

Kumla-Ekeby 13469293 Kumla
logo

Erbjuder försäljning båtar, motorer, trailers m.m. Vi har utställning, butik, verkstad och vinterförvaring i lokaler intill E20.

Boat Consult Cardell AB

Öppet

Vågbrytarvägen 21612 Limhamn
logo

Ett fullservicevarv som strävar efter att täcka alla behov för båtägare. Kvalitetsarbete till konkurrenskraftiga priser!

PE-Lack

Stängt

Korsholm 708324297 Hörby
logo

Välkommen till Pe-Lack. Vi är experter på bilskador och billackering sedan 1999. Godkänd av försäkringsbolagen!

Ralphs Lackcentrum, AB

Stängt

Bryggaregatan 278632 Vansbro
logo

Välkommen till Ralphs Lackcentrum AB i Vansbro. Vi är en lackverkstad som utför alla typer av lackering såsom billackering, customlackering, plastreparationer, lackering av köksluckor m.m. till företag och privatpersoner. Inget jobb är för litet eller för stort för oss.

Autocity Bilskador AB

(4.75)

Kronobergsgatan 4511233 Stockholm
logo

Den kompletta bilskadeanläggningen mitt inne i stan. Vi har specialiserat oss på krockplåtskador och billackering med korta leveranstider. Personligt engagemang, ansvarskänsla och kvalitet är vår filosofi. Vi har avtal med alla försäkringsbolag.

Fantasi Marina

Källviken 32245197 Uddevalla
logo

Välkommen till Fantasi Yachts! Vi hjälper dig gärna med reparationer, underhåll samt förvaring året om. Nära havet men ändå skyddat. Kontakta oss för mer information eller besök vår hemsida.

Autopluz billackering & fälgrenovering

Öppet

Industrivägen 356241 Taberg
logo

BIL OCH LACKERING - Med många års erfarenhet och ny modern teknik. Miljö i fokus och en ständig strävan efter perfektion. Välkommen till Autopluz i Taberg.

MMG Marine Sölvesborg

Öppet

Talmansvägen 329495 Sölvesborg
logo

Välkomna till MMG Marine där du som kund ska känna trygghet. Vi älskar båtar! Även komplett båttillbehörsbutik och båtförvaring.

Gullbergs Marina AB

Varvsgränd 872130 Västerås
logo

Gullbergs Marina har båtförvaring inomhus, utomhus och även för båtar i sjön.

MMG Marine Karlskrona

Öppet

Utövägen 1A37137 Karlskrona
logo

Välkomna till MMG Marine där du som kund ska känna trygghet. Vi älskar båtar! Även komplett båttillbehörsbutik och båtförvaring.

Lackbolaget i Östersund AB

Inspektörsvägen 2083148 Östersund
logo

Vi har en lång tradition och en yrkesstolthet i det vi gör och vi gör det bra. Vi vågar gå vår egen väg och gör saker på vårt sätt vilket ha visat sig vara både framgångsrikt och gett oss nöjda kunder i 30 år.Lackbolaget utför lackarbeten på ett fackmannamässigt sätt med god service och till ett bra pris.

Björlanda Varvet

Björlanda kile 80A42361 Torslanda

Välkommen till Björlandavarvet AB! Hos oss kan Du köpa service och reservdelar till din båtmotor. Du kan självklart köpa motorer och få hjälp med motorbyten. Vi utför alla slags båtreparationer och försäkringsskador. T.ex. El, trä, plast och gelcoatskador. Engbo- SidePower center, reservdelar och installation.

Autolack i Nyköping AB

Stängt

Nyköping
logo

Vi lackerar allt från personbilar till flygplan och har många fasta företagskunder men utför även mycket jobb åt privatpersoner.

Mölndals City Bil och Plåt AB

Stängt

(4.11)

Bangårdsvägen 842835 Kållered
logo

Välkommen till Mölndals City Bil & Plåt. Bangårdsvägen 8 i Kållered. Du skall alltid vara nöjd med vårt arbete och våra priser. Vi vill att du skall känna kvalitet och bra service, vilket är vad vi erbjuder!