Om Plast Petter AB

Plast Petter AB är en specialisttillverkare av alla produkter i mjukplast. Hos oss hittar du ett brett sortiment av standardprodukter för kontoret och lagret, möjligheter till profilering, och specialdesign på riktigt - allt direkt från egen tillverkning i Sverige

Verksamhet

Proffs på mjukplast sedan 1950. Varumärket Petter® står för en mycket hög produktkvalitet, ett tekniskt kunnande i absoluta framkant, och en hög affärsetik i långsiktiga affärsrelationer. Vi har "kapacitet för det stora och blick för det lilla". Det innebär att vi både levererar volymprodukter till Nordens ledande kontorsgrossister och ger det lilla enmansföretaget maximalt utrymme för verklig specialdesign.

Hos oss får du ett personligt och engagerat bemötande från första kontakt. Vi hjälper dig genom hela processen - från skissartad idé till färdig och helt unik produkt.

Lagrade varor

Hos oss hittar du alla produkter för kontoret. Exempel är gaffelpärmar, ringpärmar, aktmappar, gummisnoddsmappar, fickor, skrivunderlägg, blockomslag, register, portföljer, CD/DVD-förvaring och självhäftande produkter.

Profilprodukter

Profilerade produkter är utvecklade helt efter våra kunders önskemål med fokus på design och tryck. Våra profilerade produkter hjälper företag att exponera och stärka sina varumärken på kontoret, ute på fältet och i hemmet. I dialog med ditt företag hittar vi fram till exakt den design och det tryck som du vill ha.

Specialprodukter

Produkter som är framtagna för speciella önskemål. Ofta handlar det om helt unika produkter med särskilda krav på tålighet och täthet. Lika ofta handlar det om idéprodukter, designidéer, udda format och speciella material.

Boxar & förpackningar

Boxar i plast är tåliga, rejäla och snygga. De kan fås i alla möjliga färger och designer samt med alla typer av tryck för profilering.

Boxar och förpackningar är ett spännande produktsegment som växer stadigt för oss! Det är roligt att berätta om detta av flera skäl. Produktprogrammet är under ständig utveckling och bjuder hela tiden på nyheter. Vi får jobba med det som vi är bäst på och tycker är roligast; att tänka specialdesign och prova alternativa konstruktioner. Plastförpackningar uppvisar också flera klara fördelar gentemot alternativa material. Detta och annat berättar vi mer om nedan.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Plast Petter AB Kontorsmaterial - Tillverkare, grossist, Gullspång - 1
  • Plast Petter AB Kontorsmaterial - Tillverkare, grossist, Gullspång - 2
  • Plast Petter AB Kontorsmaterial - Tillverkare, grossist, Gullspång - 3
  • Plast Petter AB Kontorsmaterial - Tillverkare, grossist, Gullspång - 4
  • Plast Petter AB Kontorsmaterial - Tillverkare, grossist, Gullspång - 5
  • Plast Petter AB Kontorsmaterial - Tillverkare, grossist, Gullspång - 6

Plast Petter AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnPlast Petter Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande28.10.1985
Org.nr:5562643048
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch22290 Annan plastvarutillverkning, 32990 Diverse övrig tillverkning, 46492 Partihandel med kontorsförbrukningsvaror

Exekutiva befattningar/Administration

Ulf Roger Mattias SkoglundOrdförande
Bengt Fredrik AhlströmVerkställande direktör
Ulf Roger Mattias SkoglundLedamot
Bengt Fredrik AhlströmLedamot
Björn Bo Ronnie FehrlingLedamot
Karl Jonas EinarssonHuvudansvarig revisor
Carl Kristian ThoreRevisor

Möjliga telefonnummerformat

05064888005-064 88 80050-64 88 800506-488 80