Se på karta
Tånevägen23197 Klagstorp

Jag arbetar med formgivning av utemiljöer i olika skalor: privata trädgårdar, bostadsgårdar, kyrkogårdar och offentliga urbana miljöer. Min spetskompetens är gestaltning av växtmiljöer tex större perennplanteringar med tematisk inriktning, lök- och sommarblomplanteringar etc. Van föredragshållare och lärare.

Tullhusgatan 1A65209 Karlstad

Vi erbjuder ditt företag en komplett ekonomilösning. Vi utför: redovisning, bokslut, årsredovisningar, deklarationer, momsdeklarationer, bolagsbildningar, controllertjänster, budgetering, löneadministration och hjälp för dig som skall starta eget.

Björkhagsgatan 21E66330 Skoghall

Nyttja rutavdraget, 50% av arbetskostnaden på mängder av våra tjänster. Möbelmontering, hemfix och besiktning av lekplatser. Monterar möbler och erbjuder hemfix av många olika slag. Fixar det mesta i och utanför ditt hem så hör gärna av er och berätta vad ni vill ha hjälp med. Vi erbjuder monteringstjänst av möbler, belysning, väggskenor och mycket mer från IKEA, Jysk, MIO mm.

Strömgränd 184551 Åsarna

Vi har kunskapen och löser de flesta problem inom mark och transport.

85009 Sundsvall

Vi jobbar med schaktning, lastning, lossning, snöröjning , grävning, planering, transport, sopning, sandupptagning.

Harebo 11836195 Långasjö

Vår huvudsakliga sysselsättning är alla mark- och anläggningsarbeten. Vi gräver ner fiber, kablar, fjärrvärme, bergvärme mm. Vi planerar och förbättrar alla typer av ytor, vägar, skogsvägar och tomter. Vi är certifierad och gräver vatten- och avloppsanläggningar. Vi säljer matjord, fyllnadsmassor och krossade massor.Vi tar även emot din jord här på Östra Industriområdet i Lindås.Vi krossar ner sten och blandade massor till singel, makadam, sand, matjord osv.

Gamla trelleborgsvägen 6624593 Staffanstorp

Diforga AB utvecklar system som minskar administrationen och ökar informationen. Informationshantering med streckkodsteknik och DRIFUS system inom Drift, Underhåll, Säkerhet och Kvalitet är kostnadseffektivt, användarvänligt och säkert.

Ledsjö Lilla Kyrkebo 153392 Lundsbrunn

Välkommen till Kyrkebo Lantbruk & Entreprenad. Vi kan hjälpa till med allt inom entreprenadmaskinsarbeten. Allt från markarbeten och grävning till husgrunder och avlopp m.m. Vi arbetar främst i Götene och Skara. Kontakta oss för mer information eller besök vår hemsida.

Blockstensvägen 3613765 Jordbro

Vi är snabba, har hög kompetens och lång erfarenhet. Vi arbetar med rivning, städverksamhet, trädgårdsskötsel, bygg och personaluthyrning. Vi vänder oss främst till företag men även till privatpersoner. Haninge Expert arbetar både inom Stockholms län samt rikstäckande vid förfrågan.

Svartågatan 2B12845 Bagarmossen

Blommor4U - en nära blomsterbutik!Vi heter Lena och Michelle och erbjuder tillsammans med våra medarbetare livskvalité i form av blommor, inredning, och barnprodukter inklusive leksaker och böcker i en vacker butik i Bagarmossen, Stockholm.Vi säljer även ätbara produkter av bra kvalité. Hos oss hittar du honung, guteglass, lakrits från Haupt, praliner från Österlen, choklad från Vega Delights och Pralimhuset samt saft, sylt och marmelad från Hafi.Vi har dessutom tvålar från Klockargårdens.

Växjövägen 236443 Alstermo

0

Vi på Alstermo Entreprenad är ett företag inom anläggningsbranschen med fokus på alla typer av markentreprenader. Vi vänder oss till företag, kommuner, vägsamfälligheter, privatpersoner med flera.

Lits prästbord 10583692 Lit

Välkommen till Stockfelts Fastigheter AB, vi äger hyresfastigheter i Lit och Häggenås. Vi är ett litet företag med familjär känsla som har fullt fokus på våra hyresgäster. Du som är boende i en lägenhet hos oss ska alltid trivas och känna dig trygg. Vi skapar personliga band till våra hyresgäster och vi håller oss alltid tillgängliga.

Ullevigatan 1941140 Göteborg

Bygglogistik är en partner som hjälper beställare av byggprojekt att tänka efter före kring hela logistikprocessen. Vi kan också se till att planerna blir verklighet och att rätt material står på rätt plats när byggnadsarbetarna kommer till jobbet. Det sparar både tid och pengar, samtidigt som beställaren inte behöver fundera över hur man smartast hanterar alla tusentals transporter som kommer till ett byggområde och hur omgivningen påverkas av dem.

Rådalsvägen 265350 Karlstad

Arnessons Betongborrning AB är Värmlands och ett av Sveriges största håltagnings- och rivningsföretag. Vår kärnverksamhet är koncentrerad till att borra hål i betong, både cirkelformade och kvadratiska hål. Vi borrar med diamantborr som skapar kärnor. Inom detta område har vi nu över 40 års erfarenhet. Arnessons Betongborrning utgår från Kil, Karlstad och Karlskoga. Vi har uppdrag i hela norden men huvuddelen av vår verksamhet ligger inom mellansverige.

Äskemovägen 18, 929493 Sölvesborg

Vi tillhandahåller allt inom städ och trädgårdsbaserade tjänster åt privatpersoner, företag samt Brf. Välkommen med din offertförfrågan.

Håkanstorpsvägen 2021229 Malmö

Jag är trädgårdsarkitekt och ritar och planerar trädgårdar till dig som är ny eller befintlig trädgårdsägare i Skåne. Med grön kompetens, stor lyhördhet och energi hjälper jag dig att planera och uppfylla dina trädgårdsdrömmar utifrån platsens förutsättningar, tomtens historia och framförallt dina unika behov på funktion och estetik. Du får en konsekvent trädgårdsdesign som gynnar biologisk mångfald och värnar om vår jord. En året-runt-trädgård att njuta och dela med dig av. Välkommen!

Klångsta 30182461 Forsa

På Gröna Systrar arbetar trädgårdsmästare, trädgårdsanläggare och florister. Vi ritar trädgårdar, anlägger, planterar och sköter om trädgårdarna så de utvecklas på bästa sätt. Vi erbjuder även skötselabonnemang för både privatkunder och BRF:er/företag. Beskärning av fruktträd, prydnadsbuskar och häckar hör också till våra expertområden. Våra florister installerar och sköter om kontorsväxter året runt samt erbjuder abonnemang på entrékrukor som vi sköter och planterar om efter årstid.

Libro ringväg 6375228 Uppsala

Vi har ett komplett utbud av personal, maskiner och utrustning, för järnvägsarbeten. Vi har även en egen avdelning för järnvägssäkerhet, med specialutbildad personal. Här finner ni även transporter för järnväg, samt utbildningar inom järnvägssäkerhet. Välkomna att kontakta oss!

Mellangården 319451 Upplands Väsby

Välkommen till Aktiv Planering! På Aktiv Planering är vi specialiserade på att hjälpa små och medelstora bolag. Med vårt stöd kan ni koncentrera er på att driva och utveckla er kärnverksamhet. Vår integritet och professionalism innebär att vi ska vara en naturlig samarbetspartner som bidrar till kundernas utveckling och ajourhållning när det gäller ekonomiska frågor.

Önum Hagaborg 153491 Vara

I vår maskinpark har vi både teleskoplastare och hjullastare. Vi erbjuder även budservice med två egna budbilar. Vi är flexibla i våra tjänster och kan hjälpa till med allt från snöröjning på vintern till gräsklippning och trädklippning på sommaren. Vi startade 1990 och firar 25-års jubileum i år, vi ser fram emot många spännande och roliga år tillsammans med våra kunder.