Om PK Produkter AB

PK Produkter är en ledande leverantör av produkter och kunskap för hållbar miljösäkerhet inom vätskehantering och spillskydd samt hantering och lagring av miljöfarliga ämnen. I sortimentet ingår även förbrukningsvaror såsom torkprodukter, avfettningsmedel och emballage. Vår kompetenta personal guidar dig till rätt lösning och produktval. Kontakta oss för rådgivning.

PK Produkter har i över 30 år hjälpt företag att skydda miljö och människors arbetshälsa genom våra produkter och vår kunskap. Sedan starten har PK Produkter haft en stadigt ökad tillväxt och är idag en ledande leverantör av miljöskyddsprodukter för att hantera och lagra kemikalier och miljöfarliga ämnen.

I vårt dagliga arbete söker vi ständigt nya, säkrare och bättre produkter för att skydda miljön och minska miljöpåverkan för både människor och djur. Med ökade krav från kunder, lagstiftare, och övriga aktörer i samhället är ett kontinuerligt och långsiktigt miljöarbete en viktig faktor för att öka vår konkurrenskraft på marknaden.

För att möta våra kunders förväntningar och krav, och samtidigt leva upp till våra egna mål och framtidsplaner, är vi certifierade enligt FR2000. Certifieringen är en garant för att vi som organisation arbetar med miljö, kvalitet och säkerhet enligt svensk standard och att dessa även revideras av utomstående parter. Vår certifiering är en kvalitetsstämpel och en trygghet både för vår egen organisation och för dig som kund.

Vi vill att du alltid ska känna dig trygg med dina köp hos oss och vi arbetar för att erbjuda de produkter som främjar en hållbar miljö. Ett nära samarbete med de stora tillverkarna av produkter inom spillberedskap och vätskehantering borgar för en trygg affär, både nu och i framtiden.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • PK Produkter AB Industriförnödenheter, Nacka - 1

PK Produkter AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

PK Produkter Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

12.09.1988

Org.nr:

5563338978

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

20000 - 49999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

46699 Partihandel med diverse övriga maskiner och utrustning

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Lars Marcus Nilsson-Lång

Verkställande direktör

Pia Elisabeth Kleredal

Ledamot

Lars Marcus Nilsson-Lång

Ledamot

Pia Elisabeth Kleredal

Ledamot

Erik Gösta Andersson

Revisor

Björn Olof Anders Johansson Sjödin

Finansiell information

Omsättning

38 644 tkr

Vinstmarginal

10,2 %

Anställda

10