Om Pizzeria Cucchini

God mat & bra service i Österängen Centrum i Jönköping och Norra Storgatan i Eksjö. Välj mellan pizza, kebabrätter, a la carte, hamburgermenyer, pasta, sallader och vegetariskt.Lunch serveras varje vardag mellan kl 11 – 14. Lunchpris för avhämtning 80 kr och äta här 80 kr.Vi erbjuder även hemkörning!Hemkörningsavgift inom 6 km – 40 kr.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Pizzeria Cucchini, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnZamans Pizzeria Restaurang Handelsbolag
BolagsformHandelsbolag
Datum för upprättande20.03.2007
Org.nr:9697257476
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Zaman YusifBolagsman
Fahmi Yousif Mansoor MansoorBolagsman

Omdömen om Pizzeria Cucchini

.

mer än ett år sedan

Inte igen. Beställde hem, pizzan var helt kall och det var dessutom fel pizza sort, betalade för fler ingredienser.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Servicen är dålig. De ger inte dricka även fast att det står att dricka ingår vid speciella lunchtider på vardagar på deras meny. Det ända sättet du kan få en dricka när det ingår är om du frågar efter det, och ibland säger de att dricka inte ingår och hittar på någon dålig ursäkt även fast att du frågar efter det när det borde ingå. Om du väljer att ta hem maten istället för att betala extra och sitta där är och äta är de otrevliga och säger saker som "Gå, hejdå" eller "Gå nu" när du har tagit emot maten och betalat för det.

P

mer än ett år sedan

Tack för en kanongod kycklingrulle och trevlig service!! Tummen upp!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Deras mat är hyfsad god men den fula, otrevliga spinkiga killen med den fula backslicken är jätteotrevlig! Dricka ingår endast vid speciella lunchtider på vardagar, men de ger ändå inte dricka. Även om man frågar efter dricka när det ska ingå så hittar den fula, otrevliga spinkiga killen med den fula backslicken på en dum anledning till att inte ge dig en dricka. När man väljer att ta hem pizzan istället för att betala extra och äta där är den fula, otrevliga spinkiga killen med den afula backslicken otrevlig och säger "Gå nu" eller "Hejdå gå", när han ger dig maten och du har betalat.

Danne

mer än ett år sedan

varierande meny med mycket att välja på, maten smakar bra och är välgjord fast lite finns det kvar att önska som utkörning som dom hade tidigare.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Riktigt fin pan pizza här