Om företaget

Vår vision är att främja en bättre livskvalitet och vara en inspirationskälla för ökad sensualitet och inre välbefinnande. Vi erbjuder kvalitetsprodukter inom området sexuell hälsa och som utgår från våra sex sinnen. I vår...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-411 66...
Adress

Drottninggatan 100

11160 Stockholm

Senaste årsredovisning

Årsredovisning saknas


Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vår vision är att främja en bättre livskvalitet och vara en inspirationskälla för ökad sensualitet och inre välbefinnande. Vi erbjuder kvalitetsprodukter inom området sexuell hälsa och som utgår från våra sex sinnen. I vår butik på Drottninggatan 100 i Stockholm erbjuder vi även rådgivning. Se din kropp som det vackraste och överös den med kärlek. Sensuella hälsningar Pistill

Mer om Pistill

Butikskonceptet Pistill grundades av Tina Hagelin och butiken öppnades i december 2005. Målet var att skapa en oas framför allt för kvinnor och dess hälsa och inre välbefinnande. Ordet Pistill kommer från blommans kvinnliga könsorgan (honorganet) och ståndaren är det manliga. Vi erbjuder en "handplockad bukett" av produkter som vi vet männsikor uppskattar och finner njutning av. Floran är avsedd att tala till alla sinnen och speglar områden så som lust, kropp, doft, hälsa, musik, litteratur, film, choklad mm.

Vår Vision

Vår vision är att vara en inspirationskälla för ökad sensualitet och inre välbefinnande. Att inspirera och erbjuda människor kvalitetsprodukter som leder till ökad njutning. Vår drivkraft är att verka för människors sexualitet hjälpa människor finna balans mellan fysiks hälsa och inre välbefinnande inspirera människor till att stärka sin kroppsliga självkänsla och att känna mer kärlek till sig själv. Pistill verkar för att tilltala alla sex sinnen.

Butiken på Drottninggatan 100

Från Centralen sett ligger vi mitt i Drottninggatansbacke mot Tegnerlunden, I vår butik finner du massor av inspiration och fina produkter. Vi som jobbar på Pistill har som gemensamt mål att guida våra kunder till ett mer hälsosamt och njutningsfullt liv.

Omdömen

Anonym användare

Mer än ett år sedan

Diskreta och bra förpackningar och bra priser och trevlig kundtjänst.

Anonym användare

Mer än ett år sedan

Många bra saker att hitta i t.ex presenter och sånt.

Anonym användare

Mer än ett år sedan

mycket bra presenttips för skönare tid tillsammans kryddar förhållandet.

m

moa

Mer än ett år sedan

Ännu en gång har jag besökt Pistill för att inhandla en ny present till min flickvän. Som vid alla tidigare...

T

Thank you!

Mer än ett år sedan

Me and my husband (living in Stockholm) visited Pistill last week and we must say that we are so impressed of this...

m

moa

Mer än ett år sedan

Pistill har det bredaste och bästa utbud i kombination med superb service. Den jag fick hjälp av i butiken var kunnig...

Visar 6 av 7

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

084116666

08-411 66 66

084-11 66 66

0841-166 66