Om Pistill

Vår vision är att främja en bättre livskvalitet och vara en inspirationskälla för ökad sensualitet och inre välbefinnande. Vi erbjuder kvalitetsprodukter inom området sexuell hälsa och som utgår från våra sex sinnen. I vår butik på Drottninggatan 100 i Stockholm erbjuder vi även rådgivning. Se din kropp som det vackraste och överös den med kärlek. Sensuella hälsningar Pistill

Mer om Pistill

Butikskonceptet Pistill grundades av Tina Hagelin och butiken öppnades i december 2005. Målet var att skapa en oas framför allt för kvinnor och dess hälsa och inre välbefinnande. Ordet Pistill kommer från blommans kvinnliga könsorgan (honorganet) och ståndaren är det manliga. Vi erbjuder en "handplockad bukett" av produkter som vi vet männsikor uppskattar och finner njutning av. Floran är avsedd att tala till alla sinnen och speglar områden så som lust, kropp, doft, hälsa, musik, litteratur, film, choklad mm.

Vår Vision

Vår vision är att vara en inspirationskälla för ökad sensualitet och inre välbefinnande. Att inspirera och erbjuda människor kvalitetsprodukter som leder till ökad njutning. Vår drivkraft är att verka för människors sexualitet hjälpa människor finna balans mellan fysiks hälsa och inre välbefinnande inspirera människor till att stärka sin kroppsliga självkänsla och att känna mer kärlek till sig själv. Pistill verkar för att tilltala alla sex sinnen.

Butiken på Drottninggatan 100

Från Centralen sett ligger vi mitt i Drottninggatansbacke mot Tegnerlunden, I vår butik finner du massor av inspiration och fina produkter. Vi som jobbar på Pistill har som gemensamt mål att guida våra kunder till ett mer hälsosamt och njutningsfullt liv.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Pistill Sex, samlevnad, Stockholm - 1
  • Pistill Sex, samlevnad, Stockholm - 2
  • Pistill Sex, samlevnad, Stockholm - 3
  • Pistill Sex, samlevnad, Stockholm - 4
  • Pistill Sex, samlevnad, Stockholm - 5
  • Pistill Sex, samlevnad, Stockholm - 6
  • Pistill Sex, samlevnad, Stockholm - 7
  • Pistill Sex, samlevnad, Stockholm - 8
  • Pistill Sex, samlevnad, Stockholm - 9
  • Pistill Sex, samlevnad, Stockholm - 10

Pistill, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Pistill

Anonym användare

mer än ett år sedan

Diskreta och bra förpackningar och bra priser och trevlig kundtjänst.

Anonym användare

mer än ett år sedan

mycket bra presenttips för skönare tid tillsammans kryddar förhållandet.

Thank you!

mer än ett år sedan

Me and my husband (living in Stockholm) visited Pistill last week and we must say that we are so impressed of this store and the help we got. Thank you! Laura and Steve

moa

mer än ett år sedan

Pistill är klart den bästa affären om du letar efter ett stort utbud av intimprodukter och enormt bra service. Jag ger dom diamant betyg!!!!!!! //Moa

Anonym användare

mer än ett år sedan

Många bra saker att hitta i t.ex presenter och sånt.

moa

mer än ett år sedan

Ännu en gång har jag besökt Pistill för att inhandla en ny present till min flickvän. Som vid alla tidigare tillfällen, fick jag hjälp av en ödmjukt kunnig tjej som lyssnade på mina behov och guidade mig. Presenten blev mycket uppskattad! Tack för hjälpen!

moa

mer än ett år sedan

Pistill har det bredaste och bästa utbud i kombination med superb service. Den jag fick hjälp av i butiken var kunnig och gav förträfflig och ödmjuk hjälp att finna rätt produkt. Tack för hjälpen.

Möjliga telefonnummerformat

08411666608-411 66 66084-11 66 660841-166 66