Pilebackens Hundpensionat

Om företaget

Välkommen till vårt hundpensionat! Hos oss kan du känna dig trygg i att lämna över din hund när din tid inte räcker till. Vi erbjuder härliga promenader och andra roliga aktiviteter.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
073-679 76...
Adress

Klörups Backar 54

23195 Trelleborg


Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image

Om oss

Välkommen till vårt hundpensionat!

Hos oss kan du känna dig trygg i att lämna över din hund när din tid inte räcker till.

Vi erbjuder härliga promenader och andra roliga aktiviteter.

Vårt hundstall är både ljust, fräscht och vi har flera rymliga boxar som några av dom kan anpassas efter storlek på din hund.

För att tex. din hund ska trivas extra bra, så ser vi att man tar med sig hundens egen mat och filtar. Alla hundar som ska vistas hos oss, måste vara vaccinerade och ID-märkta. Vi är godkända av Miljö- och hälsoskyddsstyrelsen samt innehar F-skattsedel. Verksamheten har bedrivits av Ann-Louise sedan 2008.

Pilebackens Hundpensionats utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0736797680

07-367 976 80

073-679 76 80

0736-79 76 80

073-6797680