Se på karta

personbilslackering 

gav 322 företag inom detta område

Sveaplans Bil Plåt & Lack AB

Ranhammarsvägen 1316867 Bromma
logo

Skadeverkstad för bilplåt, bilplast, lack och AC. Samarbetsavtal med samtliga försäkringsbolag. Välkommen att kontakta oss!

Trollhättans Skadecenter AB

Grafitvägen 546138 Trollhättan
logo

Vi har specialiserat oss på försäkringsskador men även med privat- och företagskunder. Avtal med alla försäkringsbolag. Vi har en modernt utrustad billackering för lack- och plastreparationer och arbetar med avancerat miljövänligt vattenbaserat system.

Tådene Billackering

(5)

Tranum Ekenäs 153030 Tun
logo

Vi utför lackering och plastreparationer. Godkänd och asluten till bilplastteknik samt KBV.

Alviks Lackcenter AB

(4.75)

Lärlingsgatan 2890422 Umeå
logo

Vi utför alla typer av lackeringsarbeten; bilar, lastbilar, bussar, båtar, husvagnar, samt även detaljlackering och mindre plåtarbeten. Kontakta eller besök oss så gör vi en snabb kostnadsvärdering.

Pro-Lack i Ulricehamn AB

Alängsgatan 352337 Ulricehamn
logo

Vi på Prolack lackerar de mesta! Bussar, släpvagnar, lastbilar, personbilar eller möbler. Snabb service med hög kvalitet.

Autolack i Halmstad AB

(3.4)

Gjutaregatan 10B30262 Halmstad
logo

Vi är ett bil- och plåtskadecenter som hanterar det mesta inom Billackering, Lastbilslackering och Industrilackering. Vi är en karosseriverkstad med bred erfarenhet och gedigen kompetens, inom våra specialistområden. Vi har ett etablerat samarbete med alla större försäkringsbolag, vilket gör det enkelt för oss att få nöjda kunder vid leverans!

Klas Erikssn

(5)

Enskede gård 12048 Enskede Gård
logo

Vi utför karosseriarbeten och lackering på personbilar och mindre skåpbilar.0,00,

Autolack i Sundsvall AB

(3)

Spiggvägen 386240 Njurunda
logo

Ring idag för snabb och högklassig lackeringsservice.

Rek & Lack Dr

(5)

Kvarndalsvägen 630241 Halmstad
logo

Din billackerare i Halmstad sedan 1989. Den lilla verkstan med det stora kunnandet.

Lundgruppen Skadecenter

(3.8)

Oljevägen 354134 Skövde
logo

Det kompletta företaget med fullserviceverkstad, skadereparationer på bilar husvagnar och husbilar, samt caravanbutik med tillbehör och reservdelar.

Gävle Bilrikt AB

Rälsgatan 1180291 Gävle
logo

Välkommna till Gävle Bilrikt AB. Vi är verksamma inom plåt, riktning, lackering samt plastlagning. Kontakta ditt försäkringsbolag så hjälper vi dig. Inga jobb är för stora eller för små för oss. Kontakta oss för mer information.

Tengboms Bilplåt

Tornväktargatan 1H53162 Lidköping
logo

Tengbom's Bilplåt, som finns i Lidköping och har över 30 års erfarenhet, utför reparationer av din plåtskada, rostskada med mera.Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag så vi kan även ta oss an er försäkringsskada.Har du en plåtskada efter en krock eller liknande? Eller börjar din bil få rostskador? Kom in till oss så hjälper vi dig.

Obelix Bilrenovering AB

Korpåsvägen 2445533 Munkedal
logo

Billackering, plåtskador,plåtarbeten

L T V

Skarprättarvägen 1A17677 Järfälla
logo

Lackerar Tungt I Veddesta AB är specialiserade på transportfordon, men lackerar även personbilar.

Kopperöds Bilplåtslageri & Lackering AB

Kopperöd 24045193 Uddevalla
logo

Vi reparerar, åtgärdar krockskador samt lackerar bilar, bussar, lastbilar samt även köksluckor, inredningsdetaljer. Motivlackering

Lundgruppen Skadecenter

Hantverkaregatan 2254239 Mariestad
logo

Det kompletta företaget med fullserviceverkstad, skadereparationer på bilar husvagnar och husbilar, samt caravanbutik med tillbehör och reservdelar.Lundgruppen Skadecenter utför billackering, båtlackering, industrilackering och andra typer av lackeringar. Vi hjälper dig också med skadereparation som rikt utan lack och reparerar husbilar & husvagnar oavsett typ av skada.

Stjernlack i Ullene AB

Ullene-åsaka VÄSTERGÅRDEN 152156 Floby
logo

Vi på Stjernlack erbjuder rostlagning, byte av plåtdetaljer, plastreparationer, spotrepair och lackering i en av Skaraborgs modernaste lackeringshall, där vi gör allt från detaljer till hellackering. Vi lackerar även andra detaljer än bara bilar. Kontakta oss för förfrågan.

Alingsås Citylack AB

Mejerigatan 344139 Alingsås

Jannes Bilplåt & Lack

Dalgångsvägen 2566341 Hammarö
logo

Jm Bil

Fannalundsvägen 1774942 Enköping
logo

Vi startade vår bilverkstad för cirka 20 år sedan för att serva Enköpingsbornas bilar. Idag har vi många stamkunder i Enköping men också i Stockholm tack vare snabba leveranser och vårt koncept med hämtning, lämning, bärgning samt lånebilar. Vi vill att du ska känna att du alltid kan ringa oss på JM Bil när du behöver bilservice i Enköping, oavsett om du bor i stan, bilpendlar eller har en större bilpark i Stockholm.

Mölndals City Bil och Plåt AB

(4.11)

Bangårdsvägen 842835 Kållered
logo

Välkommen till Mölndals City Bil & Plåt. Bangårdsvägen 8 i Kållered. Du skall alltid vara nöjd med vårt arbete och våra priser. Vi vill att du skall känna kvalitet och bra service, vilket är vad vi erbjuder!

Lackbolaget i Östersund AB

Inspektörsvägen 2083148 Östersund
logo

Vi har en lång tradition och en yrkesstolthet i det vi gör och vi gör det bra. Vi vågar gå vår egen väg och gör saker på vårt sätt vilket ha visat sig vara både framgångsrikt och gett oss nöjda kunder i 30 år.Lackbolaget utför lackarbeten på ett fackmannamässigt sätt med god service och till ett bra pris.

Autolack i Nyköping AB

Nyköping
logo

Vi lackerar allt från personbilar till flygplan och har många fasta företagskunder men utför även mycket jobb åt privatpersoner.

Vimmerby Lackservice AB

Blomgatan 659840 Vimmerby
logo

Vimmerby Lackservice AB finns på Blomgatan 6 i Vimmerby. Vi är specialister på billackering och plastreparationer.Vi utför reparationer åt alla försäkringsbolag och på alla bilmärken. Välkommen att kontakta oss!

Werksta Visby Sion Gotland

Västerhejde backskogsvägen 662199 Visby
logo

Välkomna till Werksta Visby Sion, Gotlands största och modernaste skadeverkstad. Vi hjälper dig med olika typer av reparationer, vi samarbetar med alla försäkringsbolag, så tveka inte att kontakta oss om olyckan varit framme. I dagsläget utför vi reparationer på vagnskadegarantin på följande fabrikat: Volvo, VW, Audi, Seat, Skoda, Renault, Kia, Toyota, Hyundai, Jeep, Chrysler och Nissan, fast givetvis utför vi reparationer på alla andra fabrikat också.