Om Pers Värmepumpsmontering AB

Vi hjälper dig att finna den rätta lösningen med uppvärmningen av ditt hus. Vi marknadsför Daikin värmepumpar. Både luft/luft och luft/vatten värmepumpsystem. Vill du ha ett tryggt system i ditt hus - vänd dig till oss!

Verksamheten

Mångårig erfarenhet inom vårt område då vi etablerades 1998. Vi har specialiserat oss på Daikin värmepumpar. Vi anser att de är marknadens mest tillförlitliga värmepumpar som skapar få problem för både oss och kunden. Garantin gäller för hela anläggningen men även för installationen. Det känns väldigt tryggt. Daikin erbjuder 5 års totalgaranti på både luft/vatten och för luft/luftvärmepumpar som sälj mot konsumentmarknaden.

Tjänster & produkter

Luft/luftvärmepump:

Ny väggmodell speciellt framtagen för oss på de nordliga breddgraderna. Daikins värmepumpar kan ställas in på 10°C, så du kan sänka termostaten på energislukande elradiatorer när du stänger fritidshuset för vintern. Med Daikin Phone Access kan du styra värmepumpen via mobiltelefonen (sms) och samtidigt få information om hur huset mår. Skicka iväg ett SMS när du vill höja upp temperaturen i stugan, få ett SMS till mobilen som visar aktuell inomhustemperatur eller få ett larm vid strömavbrott.

Luft/vattenvärmepump:

Vår Daikin Altherma luft/vatten värmepump ger en optimal komfort i ditt hus, för dig och din familj, sänker också drastiskt din uppvärmnings-kostnad och CO2 utsläpp.

Kombinera Daikin Altherma systemet med solfångare med vårt solkit:

Daikin Altherma lågtemperatursystem kan kombineras med solfångare för produktion av varmvatten. Daikins Solkit transporterar värmen från solfångaren till varmvattenberedaren via en extern värmeväxlare. Med detta system värms 30-70% av varmvattnet upp med värme från solen. Systemet består av en inomhusdel och en utomhusdel.

Daikin Altherma kan: Värma ditt hem, kyla ditt hem (tillval) samt kombineras med golvvärme, lågtemperaturradiatorer och fläktkonvektor.

Pers Värmepumpsmontering ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Pers Värmepumpsmontering AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnPers Värmepumpsmontering AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande10.01.2011
Org.nr:5568375215
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43221 Värme- och sanitetsarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Per Anders SvenssonLedamot
Victor Per William SvenssonSuppleant
Anders Kenneth NilssonRevisor