Om Perfekt Städ

A&CO Perfekt Städ är ett väletablerat företag i städbranschen. Precis som vårt namn säger är vårt signum perfekt städning. I våra återkommande kundundersökningar kan vi glädja oss åt omdömen som: ”pålitliga, punktliga och flexibla”. Vi har funnits i cirka tio år och har nu fyrtiofem anställda.

Bildgalleri

  • Perfekt Städ Städfirma, Malmö - 1
  • Perfekt Städ Städfirma, Malmö - 2
  • Perfekt Städ Städfirma, Malmö - 3
  • Perfekt Städ Städfirma, Malmö - 4

Perfekt Städ, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

A&Co Perfekt Städ AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

16.10.2017

Org.nr:

5591293872

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

10000 - 19999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

81210 Lokalvård

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Fick hjälp med flyttstädning av lägenhet. Lämnade nycklarna och kom tillbaka på kvällen. Allting glänste som nytt. Bra pris också. Seriösa och bra o hat att göra med. Det blir er nästa gång också!

Daniella

moreThanAYearAgo

Mycket trevligt bemötande samt bra kvalitet, mycket lyhörda och duktiga

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Riktigt dålig flyttstädning!!! Smutsigt och äckligt överallt! Efter att vi klagat och sagt att inget var ordentligt gjort kom de tillbaka och "rättade till" två smådetaljer. Vi klagade åter och fick ett mycket dåligt bemötande. Den så kallade arbetsledaren skyllde på att de hade mycket att göra på liten tid, att de inte ville städa för "hårt" för då kunde de skada ytskikt (ang klister som fanns på ett helt golv och som vi själva kunde tvätta bort med limtvätt samt skit i ugn som även det gick att ta bort med vanliga rengöringsmedel), att det kanske var vi som skitat ner??? Hon visade inget intresse alls av att undersöka om hennes arbetare utfört sitt jobb korrekt eller ej. Städarna pratade inte Svenska och mycket dålig engelska...
När jag ser svaren på dåliga omdömen "vem som helst kan sätta falska omdöme" tänker jag enbart att -Ja det är sant och jag antar att vem som helst kan lämna falska goda omdömen också... "Perfekt städ" är så långtifrån perfekt man kan komma! Namnet känns som ett stort skämt!

David

moreThanAYearAgo

Anlitades när vi skulle flytta från Malmö till Eslöv. mkt snabbt uygört och trevliga killar! gick enkelt att prata för de är bra på engelska. fick låna flyttkartonger gratis! tack! Med vänlig hälsning,

Min havbring & David Thornell

Sophia Ericsson

moreThanAYearAgo

Jag är mycket nöjd med både flytt och städningen! Kan varmt rekommendera dem. Låga priser och bra service.

Johan

moreThanAYearAgo

Anlitade dom för en flytt städning med ett resultat som jag var mycket nöjd med.

Charlotte

moreThanAYearAgo

Ett välskött företag med bra service. Kan mycket och är flexibla. Ambitiös och duktig personal med bra ledning.

Liselott

moreThanAYearAgo

Jättenöjd. Bra städning, snabb service via mail, innovativa och entreprenöriella när det gäller att komma med nya services och dylikt. Rekommenderas!

Åsa

moreThanAYearAgo

Har också provat två andra företag innan vi blev rekommenderade Perfekt Städ. Nu är vi nöjda. Bra kundkontakt och bra resultat i hemmet. Tack!

Lasse

moreThanAYearAgo

Vi har prövar många städföretag. Perfekt städ uppfyller alla våra önskemål ! Personliga och känlsa för kunden och stort engagemang för arbetet. Lyhörda och ev önskemål lyckas de nästan alltid uppfylla. Bravo - ett fördöme för branschen !

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Vi har anlitat perfekt städ efter 3 försök med andra företag och dom är bäst.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Vi har varannan vecka städning och m.nöjda.

Pernilla

moreThanAYearAgo

Snabba, serviceminded, trevliga att ha att göra med! Fina putsade fönster blev resultatet.

Kume

moreThanAYearAgo

Jag har använt Perfekt Städ i cirka 3 års tid och jag har under denna tiden inte haft något att klaga på utan tvärtom, perfekt städning varannan vecka. Jag har haft två olika tjejer under denna tid och jag har inte haft svårt att prata med dom, finns inte orden kan man väl alltid peka. Dom tom med bädda min säng den dagen de städa fast det inte ingick i avtalet en skön överraskning när man kommer hem på kvällen. Flyttdelen har jag använt en gång, då till att kasta mina gamla vitvaror från köket och lite annat tungt skräp och det var värt att betala tippavgiften för att slippa be och tigga vänner att hjälpa till. Mycket artiga killar tog i hand och pratade bra Engelska. Det är trevligt med ett företag som vågar använda utländsk arbetskraft på rätt sätt med vit lön.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

hemstädning

Anders

moreThanAYearAgo

Trevliga och gjorde ett bra jobb med min flyttstädning. Lätta att få tag på.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Trevliga människor, bra jobb, lågt pris - kan inte bli bättre!

Nathasa

moreThanAYearAgo

Har anlitad perfekt städ för att hjälpa oss med flyttstädning,inga anmärkningar.

Camilla

moreThanAYearAgo

Varje vecka är det en dröm att komma hem när Perfekt Städ har varit och städat. De har en känsla för att göra det lilla extra som vi uppskattar oerhört mycket. Soffan är alltid perfekt puffad, handdukarna på toaletten är snyggt vikta och barnens alla gosedjur är snyggt placerade på sängen - varje vecka på nytt sätt. Barnen rusar alltid in på sina rum för att se hur fint det har blivit denna vecka. Kan varmt rekommendera Perfekt Städ.

Jane

moreThanAYearAgo

Perfekt städning, vi är jättenöjda! De har det lilla extra, man blir lycklig när man kommer hem och ser så fint de gjort :)

Tina

moreThanAYearAgo

De lever verkligen upp till namnet Perfekt städ. Dessutom trevliga och väldigt serviceminded.

Anna

moreThanAYearAgo

Städningen blir väl gjord, och jag uppskattar också flexibiliteten som gör att man kan anpassa varje städtillfälle efter de behov som hushållet har den veckan. Prisvärt. Fungerar. Bra helt enkelt

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Andra hemstädföretaget jag haft och absolut bäst.

Anita

moreThanAYearAgo

INte bra, mycket damm som dom hade bomat.