Om Partillebo AB

Vi kan erbjuda dig allt från marklägenheter i parhus mitt i naturen till centralt belägna lägenheter i Partille centrum. Förvaltar ca 3 700 bostäder

Våra bostadsområden

Det finns många skäl till varför så många trivs i Partille och hos Partillebo. I Partille är det nära till naturen men bara tio minuter till storstaden. Här finns ett bra affärsutbud och fantastiskt goda kommunikationer med både buss och tåg.

Partillebo har ett starkt varumärke och vi är kända för vår höga underhållnivå. Vi satsar på miljön och vill självklart leverera service med kvalité. Det finns många olika bostadsområden att välja mellan, alla olika till sin karaktär. Dessutom finns en stor gemenskap mellan boende.

Man kan vara aktiv inom många olika föreningar och delta i flera kulturella sammanhang. Gemensamt för alla Partillebos bostadsområden är närheten till både natur och centrum.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Partillebo AB Bostadsföretag, Partille - 1

Partillebo AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnPartillebo Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande15.11.1949
Org.nr:5560536418
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000000
Omsättn.intervall100000 - 499999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch68201 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder

Exekutiva befattningar/Administration

Angela Sabine Fast TorstenssonOrdförande
Marith Sofie HesseLedamot
Bengt Håkan SöderbergLedamot
Alf Thorbjörn CarlssonLedamot
Lars Åke KjellgrenLedamot
Angela Sabine Fast TorstenssonLedamot
Anders Fredrik MidbyLedamot
Per Lars Arnold KarlssonLedamot
Berndt Gunnar ÖjerbornSuppleant
Simon Rune Timothy TrévilleSuppleant
Jonas Kjell MårdbrinkSuppleant
Sofia Margrethe Kristina SöderbergSuppleant
Anna Katarina BrännströmSuppleant
Mats Lennart LennartssonSuppleant
Jan Peter Tobias HennigSuppleant
Mats Lennart NilssonExtern verkställande direktör
Per Gunnar AsbjørnsenExtern firmatecknare
Åsa Cecilia ÖnfeltHuvudansvarig revisor
Gunilla Fredrika LönnbrattRevisorssuppleant
Lars Erik LewanderLekmannarevisor
Eva Christina KristensenLekmannarevisorssuppleant

Visar 4 av 21

Omdömen om Partillebo AB

Artur J

mer än ett år sedan

Det är riktigt bedrövligt och egoistiskt av Partillebo att inte ordna parkeringsplatser till oss boende i Jonsered. Har man bostäder så får man se till att det finns parkeringar till dom också!!!
Uselt! Vi boende har ett rent helvete med parkeringar här!!!

ingmar

mer än ett år sedan

Vi har nu bott i en Partillebo lägenhet i ungefär 8 månader. Under vintern har vi haft problem med elementen, vi har en skruv som saknas till handtaget vid ytterdörren så detta håller på att trilla av, och en knapp som saknas till köksfläkten så vi måste starta denna med en sax varje gång vi lagar mat. Dessa 3 ärenden har vi ringt partillebo om ungefär 6-7 gånger. 5 av dessa har min sambo stannat hemma HELDAGAR från sin skola för att passa lägenheten för att vi blivit LOVADE att någon ska komma ut och fixa dessa problem åt oss. INGEN av gångerna har någon kommit ut och det är den mest RESPEKTLÖSA behandlingen vi varit med om någonsin. Denna uppenbara lögn och bortförklaring varje gång man ringer och löften om att någon ska komma ut.. fy fan.

Hoppas ni aldrig råkar ut för Partillebo

MVH
Ingmar

Sökord

bostäder ibostäder mina sidorFastighetsbolagPartillebo ABlediga lägenheterbostäder sista minutenBostadsföretagbostaderlägenhetlediga lägenheter ilediga bostäderbostäderlägenheterbostadboplatstapetledig lagenhetboros bostadernya lägenheterhembostad portaltrerumslägenhetstudentrumfastigheterlägenheter uthesböråsha garageboras bostaderdagenskadedjur malöbo lediga lägenheterha parkeringbredband genom fiberha lägenheterlediga bostäder ibostäder ledigtwilhelm bostäderbostadsrätternyproduktion bostadsrätteröstgatan 6studentbostadbostader ibostad logga instudentlägenhetlediga hesrättertobaksbaggestudentlägenhet prismina sidorstörningsjourenlägenheter att ha i[email protected]nyproduktion hesrättertrygghetsboendestudentbostädergaragesista minuten lägenhetertextilutbildningha ut hesrätt i andra hand hur längebostäder i abfelanmälanbostadsförmedlingenöverskåp kylandrahandsuthning lägenheterhesavtal bostadlediga studentrummedsökandekommunala bostäderelgrilllägenheter inyproduktionstudentboendebostäder.sebostadsbolagbostadsrättmargaretagatan 5varmgaragenya bostadsrätterbostäseniorboendelägenhet ialla lediga lägenheterledig lägenhetwww.ab bostäder.seboxer driftstörningargolv vardagsrumstudentwww bostader boras seflyttstäd itunnlandsgatanbostad ibostader borasstudentlägenheterlediga lägenhetha lägenhet iområdenha lägenhettapet till halllagenheterfelanmälan ab bostädernybyggeflyttstädning inybyggnationlediga lokalerheslägenheter iwww.bostäder ibyta lägenhet2 rums lägenhetha ut lägenhetenmotionsredskapbostaderborasböstaderha lokalinternet och tv abonnemangapartment bostadinnebär medsökande på lägenhet

Möjliga telefonnummerformat

03144077003-144 07 70031-44 07 700314-407 70