Paroy Station Jönköping Kindgrensgatan logo

Paroy Station Jönköping Kindgrensgatan

Om företaget

Paroy är ett lokalt bolag som levererar fordonsbränsle och eldningsolja av högsta kvalitet. Men det är knappast det som gör oss unika. Det är att vi kan vår marknad bättre än någon annan. Ända sedan starten har vi satsat...

Läs mer om företaget
Telefonnummer

Nummer saknas

Adress

Kindgrensgatan 5

55474 Jönköping

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Paroy är ett lokalt bolag som levererar fordonsbränsle och eldningsolja av högsta kvalitet. Men det är knappast det som gör oss unika. Det är att vi kan vår marknad bättre än någon annan. Ända sedan starten har vi satsat lokalt. Vi känner vårt område och tar inga onödiga genvägar – tvärtom. Vi ser möjligheter som de stora energibolagen inte gör. Därför kan vi också leverera våra produkter och tjänster snabbare, och med högre flexibilitet.

Din lokala drivkraft

Det ska vara enkelt att vara kund hos oss på Paroy. Därför finns vi nära dig och ser till att din arbetsdag fungerar optimalt genom ett brett erbjudande, snabba leveranser och kunnig support. Med vårt tankkort i fickan kör du tryggt över hela Sverige.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Paroy Station Jönköping Kindgrensgatan

Omsättning

1 886 186 tkr

Vinstmarginal

0.80 %

Anställda

34

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Paroy Station Jönköping Kindgrensgatan finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Paroy AB

Org.nr:

5560738949

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

46710 Partihandel med bränslen

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

05.10.1960

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 7
Proff logo