Om Pappas Deli

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Liknande företag i närheten

1.5 kmBallbreaker Kungsholmen AB

Ballbreaker Kungsholmen AB

1.6 kmMamadou

Mamadou

1.8 km

Subway

1.9 kmNaviero Tapas & Vinbar

Naviero Tapas & Vinbar

Pappas Deli, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnDeli Lilla Essingen AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande21.10.2004
Org.nr:5566688973
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall3000 - 4999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Poria EskandariVerkställande direktör
Poria EskandariLedamot
Shiva EskandariSuppleant

Omdömen om Pappas Deli

patrik

mer än ett år sedan

Deras canneloni är helt fantastisk, pastarätterna brukar också vara mycket bra, skagenröran kan vara den godaste jag ätit någonsin.
ska jag vara lite kritisk så är det att portioner kan vara liet små ibland, kan också vara så att det är jag som är rätt stor i maten.

Bettan

mer än ett år sedan

Maten är god men personalen oengagerad.
När vi är de enda 4 gästerna klarar man inte av komma ihåg vad alla vill ha.
Vi kommer dit ett helt sällskap en mörk kväll och får be om att man ska tända ljuslyktorna på bordet. Ingen frågar om maten smakar bra. OENGAGERAT och tråkigt.

Rickard

mer än ett år sedan

Har väldigt trevlig och social personal som ger ett personligt bemötande och gör att man känner sig uppskattad som kund. Besöker mest för kaffe (som är bra), men har även ätit några gånger och maten har då varit god! Mycket glad över alkohol rättigheterna, blir extra trevligt om man är sugen på ett glas vin till maten. Rekommendrerar Pappa's Deli!

Nöjd kund

mer än ett år sedan

+Perfekt mat, stans godaste sallad... förstklassig servis.
? sund att de inte har vin & öl rättigheter

Jocke

mer än ett år sedan

Pappas deli ger ett första intryck av att vara ett riktigt trevligt ställe. De har alkoholrättigheter utan att vara ett alkis-ställe (vilket tyvärr är vanligt på ön). Maten är ok även om de flesta rätterna var slut när vi kom in vid 18.30. Personalen var trevlig men lite lätt förvirrade och blandar ihop beställningar.
Lokalen invändigt ser ut som ett upphottat kafe men i och med att man kan sitta ute så gör inte det så mycket. Jag kommer nog komma tillbaka.

Thomas Andersson

mer än ett år sedan

Tycker att det alltid är så härligt att komma och besöka Pappas Deli! God mat, trevlig personal, perfekt läge med närhet till vatten, vin och bra stämning. Visst kan det förbättras med längre öppetider på kvällarna, men trivs och blir glad av att komma dit. Lilla Essingen har här ett potentiellt kvällshak för icke stamgäst fyllon som härskar på de andra ställena på Lilla Essingen.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Håller med om att sevicen har blivit usel sedan senaste ägarbytet. Inga leenden, extra tillmötesgåenden eller fokus på mig som kund.

C

mer än ett år sedan

Lilla Essingen behöver ett nytt ställe som serverar bra mat och som är mysigt att hänga på. Varje gång vi går dit blir vi sura på att man som kund inte verkar vara särskilt viktig. Inga specialare möjliga, saker är nästan alltid slut och personalen förvånar varje gång med att ignorera oss gäster. De behöver konkurrens verkar det som!

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

08656079008-656 07 90086-56 07 900865-607 90