Om Pallinis Tyger AB

Pallinis tyger är ett familjeföretag sen 1978 och successivt utvecklats från en renodlad tygaffär till en butik med tydligare inriktning mot gardin och solskyddssystem. Hos oss hittar du ett stort sortiment av vackra och funktionella gardintyger, solskydssystem och inte minst mode och möbeltyger samt plastmattor och vaxdukar.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Pallinis Tyger AB Gardiner, gardinuppsättningar, Sundbyberg - 1
  • Pallinis Tyger AB Gardiner, gardinuppsättningar, Sundbyberg - 2
  • Pallinis Tyger AB Gardiner, gardinuppsättningar, Sundbyberg - 3

Pallinis Tyger AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnPallini's Tyger Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande10.09.1980
Org.nr:5562061340
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46410 Partihandel med textilier, 46499 Partihandel med övriga hushållsvaror

Exekutiva befattningar/Administration

Athanasios KarakassisLedamot
Paraskevi KarakassiSuppleant
Johan Henrik Valentin EngdalRevisor

Omdömen om Pallinis Tyger AB

Rickard Bertilsson

mer än ett år sedan

Man blir professionellt bemött, bra service och tygerna håller hög kvalité. Precis de egenskaper man som kund värdesätter mest. Jag kan gott rekommendera Pallinis Tyger.

Stammisen

mer än ett år sedan

Tygerna och all tillbehör är utav det bästa. Jag kan stolt säga att jag handlat från Pallinis redan från allra första början, innan de ens öppnade sin butik i Rinkeby. Har alltid fått beröm för mina gardiner, täcken, plastmattor mm så där behövdes inget reklam, mina bekanta från olika ställen har åkt lång väg för att handla från just Pallini. Servicen har varit på topp alla år och proffsighet. Man känner sig varmt mottagen även om man inte köper något varje gång.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Har besökt Pallinis tyger på Sturegatan i S-berg. Man får ett mycket trevligt och proffsigt bemötande. Kommer att gå dit fler gånger.

Leena Höijer

mer än ett år sedan

Hittade det perfekta tyget till min skrivbordsstol hos Pallinis i Sundbyberg, hade letat länge och kan säga att jag förstår varför det är många som berömmer butiken! Här finns ett smakfullt urval av möbeltyger som man kan köpa direkt utan långa beställningstider, bra pris och hjälpsam personal.

Pelle

mer än ett år sedan

Otroligt kunnig ägare (?) som tar sig tid att förklara för oss vanliga dödliga vad man bör tänka på vid val av gardiner. Bra kunniga tips och ett jättefint syarbete till ett bra pris. Kan varmt rekommendera denna butik.

Suzanne

mer än ett år sedan

Enormt stort sortiment. SUPERTREVLIG glad och serviceminded personal. Fixade allt från att sy upp till uppsättning. Allt blev perfekt!