Paletts Motorsport & Autoverkstad logo

Paletts Motorsport & Autoverkstad

Om företaget

Allbilverksta´n för Dig. Specialiserade på BMW och Mercedes-Benz samt VW.,Vi utför allt från service och elfelsökning till AC service och påfyllning.,Vi har lång erfarenhet och kunskap när det gäller bilar.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0430-133...
Adress

Köpinge 116A

31291 Laholm


Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Allbilverksta´n för Dig. Specialiserade på BMW och Mercedes-Benz samt VW.Vi utför allt från service och elfelsökning till AC service och påfyllning.Vi har lång erfarenhet och kunskap när det gäller bilar.

Teknik

Vår bilverkstad är modern med diagnosutrustning för bland annat nollställning av servicelampor, avläsning av felkoder och felsökning av elektronik. Lång erfarenhet som bilmekaniker.

Mer om företaget

Palett’s Motorsport & Autoverkstad startades 1994 av Lasse Palett. 1998 började Lasses fru, Eva Palett, att arbeta på firman.

Lasse har arbetat med bilar sedan början av 80-talet, främst med BMW och Mercedes-Benz. Under den perioden gick Lasse många kurser vilket satte grunden för den breda kunskap han besitter idag.

Som egen företagare har Lasse knutit många kontakter genom åren. Genom sitt stora intresse och nyfikenhet för bilar och dess utveckling håller han sig ständigt ajour med branschen.

Paletts Motorsport & Autoverkstads utvalda länkar

Omdömen

j

jjik

Mer än ett år sedan

Bästa verkstan som jag har haft att göra med!!
Rekommenderas varmt!
Han håller sig uppdaterad till nya bilar...

p

putte

Mer än ett år sedan

Probably the best garage in sweden!!

Probably the best service in Sweden!!

Probably the best...

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

043013344

04-301 33 44

043-01 33 44

0430-133 44