Om Oxelbergen Projektpartner AB

Välkommen till Oxelbergen Projektpartner AB. Vi är ett bolag med hög kompetens som hjälper våra kunder att förverkliga sina byggprojekt.Med vår expertis inom bygg- och projektledning säkerställer vi projektleverans inom utsatt tid och till rätt kvalitet och pris.

Oxelbergen Projektpartner AB är ett företag med dedikerad och kompetent personal som innehar gedigen erfarenhet av att driva såväl stora som små projekt. Vår expertis återfinns främst inom projektering och projektledning. Vi sätter kunden i fokus och strävar efter att leverera en kundupplevelse i världsklass. Våra kunder är såväl privata som företag, där varje kund och dess projekt är unikt och hanteras helt utifrån sina egna förutsättningar. Vår drivkraft är att tillsammans med våra kunder skapa hållbara projekt, som på ett klokt sätt nyttjar såväl ekonomiska som materiella resurser.

Vår ambition är att alltid leverera tjänster och projekt som skapar mervärde för våra kunder. Detta uppnår vi genom att vi nyttjar våra anställdas och våra samarbetspartners samlade erfarenheter. Vår styrka är att vi är flexibla och lyhörda för våra kunders behov, vilket skapar en trygg och familjär stämning i våra projekt. Inom bolaget återfinns mångårig erfarenheter från såväl entreprenad- som beställarsidan. Vårt mål är att vara våra kunders självklara val när det kommer till projektledning och genomförande av små och medelstora byggprojekt, där vi guidar och stöttar våra kunder från idé till färdigt projekt.

Anlitar man Oxelbergen Projektpartner kan man vara trygg med att det som levereras är till överenskommet pris och kvalitet samt i rätt tid. Vi sätter en ära i att vara en partner som agerar för kundens bästa och som alltid uppfyller sina åtaganden. Våra projekt kännetecknas av transparens och ordning och reda, från första kundmötet till överlämnat projekt.

Ett samarbete med oss borgar för ett lyckat projekt, där man krokar arm med en partner som tar till vara på ens intressen.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Oxelbergen Projektpartner AB Snickare, Norrköping - 1
  • Oxelbergen Projektpartner AB Snickare, Norrköping - 2
  • Oxelbergen Projektpartner AB Snickare, Norrköping - 3

Oxelbergen Projektpartner AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Oxelbergen Projektpartner AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

17.01.2023

Org.nr:

5594182825

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

71121 Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik, 43320 Byggnadssnickeriarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Verkställande direktör

Lars P Mattias Axelsson Markström

Ledamot

Lars P Mattias Axelsson Markström

Suppleant

Ida Kristina Markström

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

0