Om Osteopat Tobias Åblad - Billdal

Osteopatisk behandling syftar till att främja kroppens egen självläkande och självreglerande förmåga. På så vis fortgår effekterna av en behandling långt efter behandlingstillfället. Detta uppnås genom ingående kunskap om kroppens anatomi och dess funktion, samt vetskapen att kroppen är en enhet där alla delar är beroende av varandra. Vi som Osteopater kan hjälpa till vid ryggskott, nackspärr, armsmärta och ischias mm

AKUT RYGGSKOTT

Ryggskott är en akut smärta i ländryggen, som ofta kommer plötsligt vid exempelvis ett lyft eller en vridning i ryggen. Det är viktigt att fortsätta röra sig som vanligt vid ryggskott även om det gör ont, men undvika att lyfta tungt.

AKUT NACKSPÄRR

Våra Osteopater är experter på nackspärr och hjälper dig effektivt och professionellt. Vi hjälper dig med diagnos, behandling och rehabilitering oavsett typ av nackspärr.

AKUTA ISCHIAS BESVÄR

Vi behandlr tex musarm, Carpaltunnel syndrom, nackspärr och axelbesvär, Idrottsskador & abetsskador mm. Nyckeln till framgång är din berättelse till bakgrunden kring aktuella besvär för att veta vad man ska inrikta sin undersökning på. Vanligtvis 3 grundfrågor: när, var, och hur dina besvär uppkom. Vi finns för dig i centrala Göteborg och i Kungsporten/Billdal, välkommen att boka tid.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Osteopat Tobias Åblad - Billdal Osteopat, Kungsbacka - 1
  • Osteopat Tobias Åblad - Billdal Osteopat, Kungsbacka - 2
  • Osteopat Tobias Åblad - Billdal Osteopat, Kungsbacka - 3
  • Osteopat Tobias Åblad - Billdal Osteopat, Kungsbacka - 4

Osteopat Tobias Åblad - Billdal, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Sökord

osteopatiosteopatbehandling ryggskottnackspärryggskottövningar vid ryggskottsmärta strålar ner i benetischiassmärtaischiasnervenakut ryggsmärtaischias smärtaakut ryggskottlångvarig nackspärrbehandla nackspärront i höften strålar ner i benethur får man bort nackspärrosteopaterosteopatenbyta däck frölundaakut ryggskott övningarsnett bäcken symptomidrottsskadorischiasnerven i kläm symtomischias nerv i klämfår ofta nackspärront i ischiasischias behandlingryggskott symptomlindra nackspärrryggskott övningarischiasnerven i klämsmärtlindring ischiasostepatiosteopati behandlingostopatnackspärr förkylningosteopat onlinenackspärr behandlingbli av med ryggskottostiopatnack spärrlindra ryggskottfalsk ischias behandlingkramp i ryggenischias symtomakutosteopati riskerischias orsaknerv i klämosteopayischias smärtlindringmöbler sisjönbehandling av ischiasförebygga nackspärrosteopatbehandlingischias nervont i ischiasnervenosteopatisk behandlingoseopatfå bort nackspärrnackspärr huvudvärkinflammation i nacken symptomostepatnackdpärrswisha en present7h osteopatbota ischiasosteopati friskvårdnackspärr symtomischiasakut nackspärrishiasswisha presentosteopat friskvårdosteopatiskövningar ryggskottåterkommande nackspärrnackspärr blir värreryggskott behandlingosteopat tobias åbladförslitningsskador axelkungsporten gymnackspärraxelbesvärhur blir man av med nackspärrryggskott orsakryggskott hur längeosteopat behandlingsmetoderbehandling nackspärrnackproblemosteopati funkar detnackspärr orsakischias symptomryggskottsbehandlingisciasosteopat behandlingstrålar i benetfalsk ischiasbyta däck sisjönnackapärrbehandling ischiasostiopati

Möjliga telefonnummerformat

072307080007-230 708 00072-307 08 000723-07 08 00072-3070800