Om Optikcentralen

Hos oss på Optikcentralen är din syn vår omtanke. Vi erbjuder GRATIS synundersökning utan köptvång. (Gäller glasögon).Vi värnar om din syn, därför är våra ledord professionalism, hög kvalitet och god service till ett rimligt pris. Välkommna!

Glas

Det är varje människas frihet att göra sina egna val. Detta tar vi på Optikcentralen stor hänsyn till. Vi rekommenderar alltid den bästa optiska lösningen, sedan är det upp till var och en att välja själv utifrån individuella önskemål, smak och prisklass.

Bågar

Att välja bågar är inte alltid det lättaste. Målet är att hitta en båge som känns bra, är snygg, passar ens personlighet och som man tycker om. På Optikcentralen arbetar vi ständigt med att köpa in bågar i olika modeller, färger, material och märken. Vi har över 1500 bågar i butiken och kompetent personal som hjälper till.

Solglasögon

Hos oss finns även specialanpassade solglasögon med din styrka eller Polaroid Clip-On att sätta utanpå dina egna glasögon. Ett tredje alternativ är att välja fotokromatiska glas när du beställer dina vanliga glasögon. Med denna behandling skiftar dina glasögon själv färg i takt med solljusets styrka.

Synundersökning

Vi på Optikcentralen prioriterar din syn först och därför ser vi synundersökningen som A och O i vårt arbete. Detta för att få fram korrekta och individuellt anpassade styrkor till dina glas och kontaktlinser. Synundersökningen utförs alltid av socialstyrelsen legitimerade optiker.

Kontaktlinser

De flesta synfel kan korrigeras med kontaktlinser, dock inte alla. Det är därför viktigt att först göra en synundersökning med linstillpassning av en legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet. Linser är nämligen mer komplexa än glasögon då tjockleken och formen av kontaktlinsen varierar beroende på styrka och typ av synfel.

Optikcentralens utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Optikcentralen Optiker, optiska artiklar, Helsingborg - 1
  • Optikcentralen Optiker, optiska artiklar, Helsingborg - 2
  • Optikcentralen Optiker, optiska artiklar, Helsingborg - 3
  • Optikcentralen Optiker, optiska artiklar, Helsingborg - 4

Optikcentralen, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Optikcentrum i Hbg AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

04.01.2006

Org.nr:

5566957113

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

1500 - 2999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47781 Specialiserad butikshandel med glasögon och andra optiska artiklar utom fotoutrustning

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Alain Elawad

Suppleant

Lucien Elawad

Finansiell information

Omsättning

2 713 tkr

Vinstmarginal

1 %

Anställda

3