Se på karta
Kungsträdgårdsgatan 1811147 Stockholm

Stiftelsen Riksbankens Jubileumsfond (RJ) är en fristående stiftelse som främjar och understödjer humanistisk och samhällsvetenskaplig forskning.

Högbergsgatan 31A11620 Stockholm

Välkommen till Sociala Missionen. Vår mission är att ge stöd åt den som inte får tillräcklig hjälp av samhället.

Kungsbron 537111 Karlskrona

Socialdemokraterna Blekinge hanterar främst politiken på regional nivå. Den viktigaste, och för dig som medborgare närmaste, politiken handlar om vår hälso- och sjukvård. Men vi vill oxå utveckla en blekingsk politik för regional utveckling, kultur och kollektivtrafik. Vi har samlat hela vårt arbete med politikutveckling under begreppet "Vårt Blekinge". Texten nedan är en beskrivning av nuläget och även vilka områden vi i första hand vill gå vidare med.

Lysgränd 172130 Västerås

Välkommen till Centerpartiet i Västmanland!

Kungsgatan 4096164 Boden

Välkommen till Socialdemokraterna i Boden! På den här portalen finner du aktuell information från Socialdemokraterna i Boden. Här kan du läsa hur vi ser på utvecklingen i Bodens kommun och vilka frågor vi driver under denna mandatperiod. Möt även våra förtroendevalda i kommun och region samt Norrbottens S-kandidat till EU-parlamentsvalet. Vill du framföra idéer eller synpunkter? Hör av dig till partiexpeditionen! Antingen genom en kommentar här på sidan eller på Facebook, eller så kan du maila oss!"

Järntorgsgatan 370339 Örebro

Nu får vi ordning på Örebro länVi tror på ett Sverige där alla som vill och kan arbeta har ett jobb att gå till. På ett Sverige som ser alla och glömmer ingen. Som håller ihop och låter alla komma till sin rätt.

Stadsgården 611645 Stockholm

Sveriges ledande kommunikationsbyrå för samhällsaktörer.

Östersund

Ditt engagemang är vår styrka.Välkommen till Moderaterna!

Västberga gårdsväg 3012630 Hägersten

Ny Gemenskap erbjuder hemlösa, socialt utsatta och ensamma mat, stöd och råd, värme och gemenskap. Ny Gemenskap startade 1968 som en vision om ett annorlunda samhälle, en gemenskap där ingen åsidosätts, där alla accepteras, ingen kallas avvikande. Ny Gemenskap är en ideell förening öppen för alla som vill vara medlemmar. Medlemmarna har möjlighet att aktivt påverka verksamheten genom föreningsmöten och årsmötet där styrelsen väljs. Föreningen är politiskt och religiöst obunden.

Instrumentvägen 1012653 Hägersten

Riksförbundet för Social och Mental Hälsa, RSMH, stödjer och organiserar människor med psykisk ohälsa.

Kungsgatan 5041115 Göteborg

0

Welcom är ingen vanlig byrå. Welcom är en ovanligt flerdimensionell hybridbyrå. Det innebär i korthet att vi är en samling experter som tillsammans skapar smart strategisk kommunikation. Ibland är det PR som gör jobbet, ibland är det ett reklamkoncept eller en digital lösning. Ofta är det en kombination.

Skogsvägen 374731 Alunda

Centerpartiet i Östhammars kommun har antagit följande handlingsprogram förmandatperioden 2014-2018. Med det genomgående temat för programmet ” - Utveckling och välfärd – genom långsiktigt hållbar tillväxt” vill vi forma framtiden – där människor får växa!

Storgatan 3938734 Borgholm

5 (1)

Folkets Hus i Borgholm ligger centralt belägen på Storgatan 39 i Borgholm på bekvämt gångavstånd från butiker, hotell, restauranger och vattnet. Förlägg er konferens hos oss och få tillgång till den senaste digitala tekniken. Vi skräddarsyr konceptet efter era önskemål, oavsett om ni är en liten eller stor grupp.

Fleminggatan 30D80255 Gävle

Vi är ett samarbetsorgan för cirka 30 föreningar som representerar personer med funktionsnedsättningVi driver även Tullbomsgården som är ett allaktivitetshus med dagverksamhet. I våra trevliga lokaler finns också möjlighet för föreningar att träffas.

82626 Söderhamn

Sveriges största organisation för hörselskadade - en rikstäckande, partipolitiskt och religiöst obunden intresseorganisation.

Storgatan 1911451 Stockholm

Sweden-China Trade Council, SCTC, is the leading, independent network for your China business. SCTC shortens your way to China with reduced risk by activating our members’ unique knowledge and experiences in doing business with and in China.

Göteborgsvägen 1943130 Mölndal

Vi är 90 000 partimedlemmar – i alla Sveriges kommuner – som brinner för rättvisa. Tillsammans är vi engagerade i Socialdemokraterna.

Rågsvedstorget 1112465 Bandhagen

Konferens stockholm kongress stämma hyra lokal möte förening fest service mässa företagsevent födelsedagsfest minnesstund studentskiva café kök bullar lunch fika frukt middag buffé arrangemang event evenemang tillgängligt teknisk utrustning mötesrum ljud ljus scen musik konsert pausförtäring förtäring dans utbildning Rågsvedssalen Snösätrasalen Nylandersalen Kräppla Perssons Betong kaffe te smörgåsar frukost paj Folkets Hus Södra stockholm Kultur Konst Konsthall Möteslokal Möteslokaler firmafest Konferenslokal Konferenslokaler festlokal festlokaler caféer konferensrum Konferenser helgkonferens kickoff konferensanläggning Möjligheterna Mötesplats mötesplatser

Vasagatan 2811120 Stockholm

Letterstedska föreningen utger sedan 1878 Nordisk Tidskrift för vetenskap, konst och industri. Nordisk Tidskrift är partipolitiskt obunden, utkommer med fyra nummer per år och har en samnordisk redaktion. Den utges i samarbete med Föreningen Norden.

Vaktgatan 1726231 Ängelholm

Opinionsbildare sedan 1936!Företagarförbundet Fria Företagare är en partipolitiskt obunden intresseorganisation för landets småföretagare, främst med fokus på de med färre än tio anställda. Vi har en enda uppgift – att förbättra villkoren för de svenska småföretagen och erbjuda våra medlemmar kvalificerade medlemstjänster och ett stort utbud av förmåner.

Bryggargatan 12A11121 Stockholm

2 (1)

Instituto Cervantes är en offentlig institution som grundades 1991 av spanska staten för att sprida kunskap om den spanskspråkiga världens kultur och språk.

Nybrokajen 711148 Stockholm

Frimureriet har i över 275 år varit en vital del av det svenska samhället. Med syfte att verka för mänsklighetens förbättring och förädling, fortplantas orden från generation till generation. Svenska Frimurare Orden är i dag en sammanslutning där män av skilda samhällskategorier, yrken och åldrar träffas för att arbeta på sin personliga utveckling och för att umgås under värdiga former.