Se på karta

ont i ryggen 

gav 539 företag inom detta område

muskeLHälsan Lena Hedman AB

Hjälmstavägen 418641 Vallentuna
logo

Välkommen till muskeLHälsan i Vallentuna! Jag arbetar med olika problem utifrån ett helhetstänkande där kropp, psyke och själ får lika stor plats. Det är viktigt att hitta en bra balans där de tre komponenterna jobbar som bäst tillsammans.

Täby Rehab Center AB

Stängt

(5)

Kemistvägen 118379 Täby
logo

Vi erbjuder sjukgymnastik/fysioterapi, ortoped, naprapat, träning, massage, Taiji Qigong, Yoga m.m. Varmt välkommen till oss

AK Massage & Friskvård

Motalagatan 1859232 Vadstena

Naprapat Erika Bång

Sockerbruksgatan 153140 Lidköping
logo

Välkommen att kontakta mig, hjälper alla med besvär när det gäller ryggont, nackbesvär m.m.

Naprapat Jürgen Svensson

Stängt

Jordbrovägen 1566832 Ed
logo

Christina Hammarstedt

Yttergärde 118694 Vallentuna
logo

Burman Martin

Stängt

Köpmangatan 16C93131 Skellefteå
logo

Hos oss får du hjälp inom allt från naprapati, akupunktur o stötvågsbehandlingar till medicinsk laserbehandling, massage o kinesologi och ortopediska inlägg.

Kiropraktorkliniken AB

Vätterviksgatan 559137 Motala
logo

Zinkernagel Jan Leg. Kiropraktor

Stängt

(4.8)

Regementsgatan 1421142 Malmö
logo

Malmö Kiropraktorklinik fokuserar på orsak-orienterad behandling. Vi annalyserar kroppen och gör en grundlig kiropraktisk, neurologiska och ortopediska undersökning.

Naprapaten i Sickla

(5)

Experimentgatan 713154 Nacka
logo

Naprapaten i Sickla ger dig kvalitativ manuell behandling, träning och rehabilitering av belastnings- och idrottsskador. Vi arbetar med engagemang för att förebygga, utreda och behandla funktionsrubbningar och smärttillstånd i kroppens muskler och leder. Vi arbetar med privatpersoner, företag och inom idrotten.

Naprapatkliniken

Snidaregatan 1543243 Varberg
logo

Naprapat Lars Nyman

Stängt

Allmogevägen 2017757 Järfälla
logo

Mottagning i Jakobsbergs C. Vi erbjuder naprapat-, stötvåg- och laserbehandling. Effektiv behandling av idrotts- och arbetsskador.

Leg. Kiropraktor Jenny Ohlsson AB

(5)

Åviksvägen 857343 Tranås
logo

Dr Eva Helde / Dr Bernt Ersson

Lantmäterigatan 280264 Gävle
logo

Legitimerad läkare, Specialist i Allmänmedicin. Privatläkarmottagning inom nationella taxesystemet. Landstingets högkostnadskort gäller. Patienter från hela landet omfattas av högkostnadsskyddet. Specialintresse är utredning alla former av smärtor inom rörelseapparaten.

Elodéa

Verkstadsgatan 1B39239 Kalmar
logo

I mina behandlingar väver jag in olika alternativmedicinska tekniker, akupunktur, örtmedicin, sacro-kraniell behandling, akupressur, hållningsanalys, tankefältsterapi, bindvävsmassage mm. Flera hälsoproblem kan bero på näringsbrister och felaktig kost.

Motoriken i Skövde

Vasagatan 1854150 Skövde
logo

Motoriken är en modern kiropraktormottagning vars målsättning är att hjälpa människor i alla åldrar till ett friskare, rörligare och mer balanserat liv.

Kroppskontrollen Sthlm

Stängt

Kumla allé 513553 Tyresö
logo

Har du ont? Vi hjälper dig! Till oss kan du komma som privatperson eller via din sjukvårdsförsäkring. Vi behandlar bland annat axelbesvär, knäproblem, smärta i fot och hälsena samt rygg och nacke.

Angelas Kinesiologi & Kroppsterapi

Stängt

Bergnäsvägen 1597253 Luleå
logo

Jag heter Angela och är kinesiolog och käkledsterapeut. I februari 2019 valde jag att öppna ett eget företag och det har jag inte ångrat en sekund! Har en lokal på Bergnäset i Luleå, men tar även emot behandlingar hemma i Vitå. Som kinesiolog jobbar jag med hela människan. Ofta söker sig människor till mig för att de har smärta eller dålig rörlighet i nacke, axlar, rygg, höfter, käkar eller liknande, men det blir oftast så mycket mer som kommer upp och behandlas. Jag älskar verkligen kinesiologin och tycker att varje behandling är enormt intressant och spännande! Varmt välkommen!

Illiacus AB/Ingvar Palmgren

Stängt

Norra vägen 1639249 Kalmar
logo

Välkommen till Illiacus! Min sjukgymnastik bedrivs i en modern mottagning. Jag har en bred kompetens och lång erfarenhet inom rehabilitering samt vidareutbildning i smärtlindring, akupunktur, idrottsmedicin, ryggrehabilitering, elterapi och ortopedisk manuell terapi.

Kiropraktorkliniken Laurin

(4.6)

Geijersgatan 6D21618 Limhamn
logo

Hos oss träffar du välutbildade och legitimerade kiropraktorer, sjukgymnaster/ fysioterapeuter och psykolog samt certifierade medicinska massörer och medicinsk diplomerad fotvårdsspecialist, som med ett professionellt bemötande jobbar enligt en väl genomarbetad behandlingsform för att diagnostisera, förebygga och behandla skador, värk och andra besvär i rörelseapparaten.

SannYoga

Stängt

Östra kyrkogatan 3061133 Nyköping
logo

På SannYoga kommer du hitta flera alternativ för ett ökat välmående.SannYoga är mer än yoga, här får du ta del av workshops och aktiviteter som får dig att återfå balans, hitta ett inre lugn och öppna upp för nya insikter.

TeamOlmed AB Trollhättan

Stängt

Österlånggatan 4446130 Trollhättan
logo

TeamOlmed är Sveriges största ortopedtekniska företag. Genom hög tillgänglighet, erfarna specialister och tillgång till den senaste tekniken erbjuder vi våra patienter och kunder extra trygghet och ett omsorgsfullt bemötande.

Kiropraktor'n Björn Nilsson

Fruängsgatan 32A61131 Nyköping
logo

Marie Heyman

Stängt

Sunnanstigen 1315196 Enhörna
logo

Kraniosakral terapi är en manuell och mycket skonsam behandlingsmetod som genom lätta tryck medverkar till kroppens möjlighet att justera sig själv. Metoden utförs främst på huvudet, utefter ryggraden och på sacrum (korsbenet) och är speciellt lämplig vid problem och smärta i nacke, rygg, höfter samt vid stressrelaterade symptom, utmattningssyndrom och fibromyalgi. Kraniosakral terapi är en relativt ny, vetenskaplig och holistisk metod, som utvecklades utifrån osteopatin under 1920-talet i USA.

Naprapathälsan Martin Strömberg AB

Simmaregatan 151254 Svenljunga
0