Se på karta

ont i ryggen 

gav 539 företag inom detta område

Stockholms Rygg Och Ledmottagning, Naprapat Fredrik Tornérhielm

Dalagatan 511123 Stockholm
logo

Levererar alltid kvalitetsarbete till rimliga priser och vi ser alltid till att ge våra patienter bästa möjliga behandling.

Eva Bergman Naprapat

Ektorpsvägen 413147 Nacka
logo

iBalans Kiropraktik

Stängt

Kungsgatan 643245 Varberg
logo

Alla åldrar från 0-100 år är välkomna till oss på iBalans Kiropraktik. Kom in till oss för en konsultation för att se om vårt unika koncept passar dig. När kroppen inte fungerar fullt ut ökar risken för sjukdomar, skador och att få ont. Eftersom nervsystemet är i kontakt med alla celler i hela kroppen är det när nervsystemet inte fungerar fullt ut som kroppen slits och man riskerar bli sjuk, skada sig eller få ont.

Ermeskog Kiropraktik AB

Stängt

Tideliusgatan 1211869 Stockholm
logo

Som kiropraktor jobbar jag med att optimera nervsystemets funktion i syfte att främja hälsa i alla livets faser. #nl#Varmt välkomna för ett steg mot bättre hälsa!

Strängnäs Kiropraktik

Nyponstigen 1064543 Strängnäs
logo

STRÄNGNÄS KIROPRAKTIK fokuserar på att erbjuda dig högkvalitativ service och nöjda kunder - vi kommer att göra allt vi kan för att motsvara dina förväntningar.

Agilokliniken

Stängt

(4.33)

Grödingevägen 1314730 Tumba
logo

Agilokliniken: Ingen ska behöva ha ont i onödan! Har du länge dragits med ryggsmärta, ischias, ryggskott eller plågsamma muskelsmärtor? På Agilokliniken får du snabbt professionell hjälp av naprapat, sjukgymnast eller kiropraktor.

Bohuskliniken Västerhamn, Dennis - Leg. Kiropraktor

Stängt

(4.4)

Södra hamngatan 1445140 Uddevalla
logo

Dennis Västerhamn, leg Kiropraktor, Dr of Chiropractic, Diploma in Roentgenology. Vi har akuttider samma dag. Välkomna.

Naprapat Stefan Davidsson AB

Eskilstunavägen 1264533 Strängnäs
logo

Jag behandlar rygg, nacke leder, muskler och idrottsskador och har mångårig erfarenhet av kroppsträning. Inom företag kan jag rekommendera åtgärder för bättre ergonomisk arbetsmiljö.

Andersson Pia, Leg. Kiropraktor

(4.2)

Lärkgatan 45F24331 Höör
logo

Välkommen till leg. kiropraktor Pia Andersson. Jag behandlar nacke, axlar, rygg samt leder och muskler. Bokning och akuttider.

Kirohälsan i Väst AB

Stängt

Göteborgsvägen 1945142 Uddevalla
logo

KiroHälsan är din kiropraktor i Väst, och verksamheten drivs av kiropraktorn Kimona Putkonen. Vi hjälper dig till en bättre hälsa genom kiropraktisk vård.

Färjestadens Fysioterapi & Friskvård

Stängt

Industrigatan 2D38632 Färjestaden
logo

Vi består av två legitimerade fysioterapeuter, Henrik Yngvesson och Nina Johansson, som har mångårig erfarenhet av sjukgymnastik och rehabilitering. Våra ambitioner är att erbjuda snabba, individuella och kvalitativt anpassade bedömningar och behandlingar.

Gavlenaprapaten Lars Wikström

Skolgången 1080257 Gävle
logo

Erbjuder effektiv naprapatbehanding av akut eller långvarig smärta samt funktionsrubbningar i rörelseapparaten. Hållbara resultat uppnås genom att fokusera på korrigering av problemets grundorsaker utifrån ett helhetsperspektiv.

Emmaboda Rygg & Ledakut Åsa Röstlund

Torggatan 7B36130 Emmaboda
logo

Har du problem med ryggen - välkommen att kontakta oss för mer information.

Falu Ryggklinik AB

Åsgatan 4179171 Falun
logo

Har du problem med löparknä, nackspärr, låsningar, idrottsskador, akut ryggskott eller andra problem som hindrar dig i din vardag eller i ditt idrottande. På Falu Ryggklinik i Falun får du hjälp med att förebygga och behandla många olika symptom.

Anatoma Rehab

Stängt

Åsvägen 8989130 Örnsköldsvik
logo

Vi har kunskap och erfarenhet inom manuella terapier som: Massage, Funktionsmedicin, Kinesiologi, Ryggledsbehandling, Näringsterapi. Magnus har lång erfarenhet inom flera manuella terapier och behandlingen är anpassad efter varje persons specifika fysiologiska behov. Magnus är diplomerad och certifierad inom följande terapier: Massageterapi, Idrottskador, Ledjusteringstekniker, Kraniosakrala tekniker, Ryggledsbehandling, Idrottspedagogik, Basmedicin, Funktionsmedicin Kinesiologi med 30 års yrkeserfarenhet. Välkommen!

Naprapaten Peter Konradsson

(5)

Östergatan 515243 Södertälje
logo

Naprapaten i Norr

Mattila 10695335 Haparanda
logo

Jag erbjuder mina klienter naprapat, kiropraktik, ergonomi och personlig träning. Allt för ditt personliga välbefinnande. Varmt välkommen!

Mårten Mulder Naprapat

Storgatan 521141 Malmö
logo

TCM Nordic Shop & Clinic

Birkagatan 2511339 Stockholm
logo

TCM Nordic AB grundades år 2001 av Tuva Linde, diplomerad akupunktör sedan 1996, utbildad inom Traditionell Kinesisk Medicin.Företaget importerar akupunkturnålar, kinesiska örtformler, rehabiliteringsmaterial, hygienartiklar och andra kvalitetsprodukter inom kinesisk/asiatisk medicin och hälsa. I dag säljs även de västerländska teerna till kommuner och landsting som använder s.k. NADA-akupunktur (öronakupunktur mot abstinensbesvär).

Kornbakks Kiropraktik

Stängt

(5)

Danska vägen 84B41659 Göteborg
logo

Många människor går omkring och har ont alldeles i onödan. På Kornbakks Kiropraktik i Göteborg, etablerad 1997, har vi god erfarenhet av att behandla akuta samt kroniska besvär såsom
 ryggbesvär, idrottsskador, muskelbesvär, 
nackbesvär, yrsel, huvudvärk och domningar.Vi samarbetar även med ortopeder, sjukgymnaster samt massageterapeuter.Hos oss är du i trygga händer. Varmt välkommen!

Sonyas Muskelkraft

Dorisgatan 921459 Malmö
logo

Eslövs Rygg- och idrottscentrum AB

(5)

Vasagatan 2C24138 Eslöv
logo

På Eslövs Rygg- och Idrottscentrum arbetar professionella terapeuter med gedigen utbildning inom olika områden av rörelseapparatens problematik. Tillsammans har vi mycket bred kompetens och kan kan hjälpa dig med de flesta besvär som kommer ifrån från muskler, leder och nerver. Vi vidareutbildar oss kontinuerligt för att ge våra patienter den bästa vården.

Märsta Naprapati & Friskvård

Stängt

(5)

Stockholmsvägen 2619534 Märsta
logo

Välkommen! Jag utför naprapatbehandlingar, stötvågsbehandlingar, laserbehandlingar, akupunktur- samt massagebehandlingar. Behandlingarna ges i förebyggande syfte, vid akuta eller kroniska besvär samt som rehabilitering/uppföljande behandling. Som legitimerad naprapat jobbar jag under Hälso- och sjukvårdslagen.

Corpex Naprapati & Egenkällan

Stängt

Fredsgatan 1614930 Nynäshamn
logo

Jag är utbildad och Legitimerad Naprapat och öppnade min klinik här i Nynäshamn 2001.Kliniken har genom åren givit mig perspektiv på det mesta och jag är djupt tacksam för alla möten.Jag arbetar numera även som LIFE-Therapeut och Auraförmedlare och gör därför också både LIFE-behandlingar och AuraTransformationer på kliniken!(Läs mer på min hemsida.)Jag brinner för att få människor att leva mera och nära sig själva. Både kroppsligt och sinnligt.

Leg. Naprapat Elinor Strömberg

Koppgatan 8B71130 Lindesberg
logo

Välkommen till din naprapat i Lindesberg och Örebro. Jag heter Elinor Strömberg och är leg. naprapat. Exempel på smärttillstånd som jag behandlar: Ryggskott/ryggont Nackspärr/nackont Ischias Mus-/tennis-/golfarmbåge Huvudvärk Yrsel Hälsporre Löparknä/knäsmärta Höftsmärta Migrän Förebyggande behandling

0