Om Omtanken Frölunda Torg

Vi på Omtanken ska bedriva högkvalitativ vård där det är enkelt att få hjälp. Vi lyssnar på våra patienter och strävar efter att de ska förstå, vara delaktiga och känna sig sedda i den vård vi ger. Det är den vård som vi själva väljer för vår familj och våra närmaste och som våra medarbetare kan vara stolta över. Till Omtanken är du välkommen oavsett vem du är, vårt bemötande ska vara trevligt och professionellt och vi erbjuder dig teambaserad vård med hög kontinuitet.

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Omtanken Frölunda Torg, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Omtanken Västerleden Vård AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

18.12.2006

Org.nr:

5567179980

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

102000

Omsättn.intervall

100000 - 499999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Nej

SNI-bransch

86211 Primärvårdsmottagningar med läkare m.m., 86212 Annan allmän öppen hälso- och sjukvård, ej primärvård

Exekutiva befattningar/Administration

Nickolaj Johansson

Verkställande direktör

Visar 4 av 8

Omdömen om Omtanken Frölunda Torg

Jimmy Levin Dahlström

mer än ett år sedan

Lista er inte på denna vårdcentral om ni inte är masochister. Arroganta läkare och förnedring är deras kännetecken. Efter 5 år är det tack och hej som gäller. Kraftig kvalitetsförsämring efter nyåret 2018. Försäkringskassan avrådde mig nyligen denna vårdcentral. Anmälan till IVO är stundande.

Kay Söderberg

mer än ett år sedan

Hej. Jag försöker få ställa mig i telefonkö men det går ej: värdelöst. Blir informerad att jag kan bli uppringd på måndag. Varför inte i dag 16-02-12 . Ringer ju kl.10.15. Väntar på atorvastatin sedan i går. Vill ha svar på detta mail. Olga Lundberg skall informeras. Kay Söderberg mob.0707857400.

Svar från företaget

Hej Kay!
Tråkigt att det har varit svårt att få kontakt med oss! Sedan ditt inlägg har vi arbetat stenhårt med att förbättra vår tillgänglighet i telefon. Det går också bra att lämna önskemål om receptförnyelse direkt på vår hemsida www.vasterleden.se, så skickar vi ett sms när din medicin är förnyad.

Vår högsta prioritet är att ta hand om våra patienter. Att kolla olika recensionstjänster på nätet är förstås inte lika prioriterat. Därför är det alltid bäst om du hör av dig direkt till oss via vår hemsida eller kommer in till oss om ditt ärende är brådskande. Hoppas du fått hjälp med din medicin vid det här laget!