Om Omni-Retail SMI AB

Omni-Retail är en komplett leverantör av inredningar för varumärkessäkrade butiker, events, och showrooms. I en tid där de olika miljöerna obekymrat går in i varandra, är vårt erbjudande unikt. Oavsett hur mixen ser ut, så har vi kompetensen, glädjen och resurserna att förstärka ditt uttryck.Vi levererar hela obemannade butiker liksom butiksinredning till hela kedjor.

Omni-Retails erbjudande

I drygt 35 år har vår verksamhet pågått. Under den här tiden har vi arbetat med såväl stora som små kunder i och utanför Sverige. Vi har haft förtroendet från ICA, Netto, Coop med flera att leverera inredning, belysning och skyltar till deras livsmedelsbutiker. Samtidigt har vi designat och byggt unika miljöer åt andra produktkategorier, inte minst sportaffärer. Även konfektion har vi levererat till. Några kunder vi idag designar och bygger butiker till är Team Sportia och Interkakel. Helt olika inriktningar men med behov av att få funktionell och trevlig inredning som stimulerar deras kunder till merköp. Vår ambition är att öka snittintäkten och marginalerna åt våra kunder.

De senaste åren har obemannade butiker blivit populärt. Vi har levererat drygt 20 butiker över hela Sverige och fler är på väg. Ibland vill kunden att vi bygger en bod, ibland levererar en flyttbar container men också hjälper till att inreda en befintlig lokal. Vårt erbjudande är att se som ett smörgåsbord. Vi har standardprodukter men vi erbjuder inte standardlösningar. Varje kund har sina behov och önskemål varför mer än hälften av vad vi tillhandahåller är unika produkter och lösningar.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Omni-Retail SMI AB Fastighetsbolag, Gislaved - 1
  • Omni-Retail SMI AB Fastighetsbolag, Gislaved - 2
  • Omni-Retail SMI AB Fastighetsbolag, Gislaved - 3
  • Omni-Retail SMI AB Fastighetsbolag, Gislaved - 4

Omni-Retail SMI AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnOmni-Retail Butiksinredning & Obemannade Butiker AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande13.09.2019
Org.nr:5592184534
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital500000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattNej, inte registrerad för F-skatt
Registrerad för momsNej
SNI-bransch46650 Partihandel med kontorsmöbler

Exekutiva befattningar/Administration

Björn Christer JernbergVerkställande direktör
Sverre Morgan Daniel WirestamLedamot
Björn Christer JernbergSuppleant