Om Omhus AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Omhus AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnOmhus AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande04.11.2012
Org.nr:5569091365
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch41200 Byggande av bostadshus och andra byggnader, 47521 Specialiserad butikshandel med virke och byggvaror, 71121 Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik

Exekutiva befattningar/Administration

Darius StonysLedamot
Jurate StonieneSuppleant
Carl Joakim NymanRevisor

Omdömen om Omhus AB

Björn Malmquist

mer än ett år sedan

Såvitt jag kan bedöma så har Omhus gjort ett bra arbete med familjens tak på sommarstugan.

Det enda som hindrar en femma är att det hade varit både kul och intressant att ha kunnat tala med de som gjorde själva jobbet. Nu var det "svengelska" med arbetsledaren/chefen och svenska endast med den som lämnade offerten. Detta var jag dock medveten om. Så inget fel i övrigt.

Annars verkar det vara bra, kunnigt och rejält folk! Kan mycket väl anlita Omhus igen!

Roger Belusa

mer än ett år sedan

Mycket nöjd. Professionella. Snabba och trevliga.

Oscar Santos

mer än ett år sedan

Väldigt proffsiga!

Vi som kunder var väldigt omständiga och ändrade oss konstant, vilka snickare som helst skulle ha tröttnat och tackat nej. Men inte Omhus, som tålmodigt och proffsigt skickade nya offerter, kom på besök och var extremt lyhörda och med en förälders tålamod. Alltid punktliga, tydliga och framförallt trevliga.

Arbetet utfördes noggrant och enligt tidsplan, inga överaskningar på fakturan som dessutom visade sig vara lägre än förväntat.

/Oscar

Erik Widoff

mer än ett år sedan

Duktiga, snabba, punktliga och ordningsamma killar som håller vad dom lovar. Vi är super nöjda med helheten som dom har gjort .

Thomas Philipson

mer än ett år sedan

Beställde bygge av ett dubbelgarage av Omhus i Juni 2018. Arbetet gick fort, resultatet blev kanon och korrekt faktura. Bemötandet innan kontraktsskrivande var utmärkt och engagerat.

Kan varmt rekommendera Omhus.

elena lönnqvist

mer än ett år sedan

Anlitade Omhus AB för fasadrenovering på Ringvägen i Huddinge. Vi har ett Mockfjärds hus som Darius och hans duktiga killar bytte fasaden på. Det blev otroligt fint och vi är jättenöjda. Vi rekommenderar varmt Omhus AB.
Tack Darius för bra genomfört arbete!
Elena & Lasse

David Ekholm

mer än ett år sedan

Anlitade Omhus AB för olika renoveringsprojekt på Mantalsvägen i Järfälla. Vi är fullständigt nöjda. De satte en ny standard för effektivitet och bemötande. Önskar vi hade hittat dem från början.

Christina Sällquist

mer än ett år sedan

Anlitade Omhus AB för ombyggnation av trappa på Ersmässgränd 5 i Hägersten.
Arbetet utfördes på ett snabbt och proffsigt sätt.Vi är mycket nöjda med resultatet.
Bra rekommendationer från oss.Vi kommer att anlita företaget igen. Christina och Hans.

johan fyrberg

mer än ett år sedan

Anlitade Omhus AB för olika renoveringsprojekt på Blomsterkungsvägen, Hässelby
Vi fick ett altanbygge utfört, trall, väggar och tak. Även en rivning av vägg inomhus. Är mycket nöjd med resultatet. Arbetet utfördes enl tidsplan.

Johan Fransson

mer än ett år sedan

För vårt hus i Ella Gård, Täby, har vi anlitat Omhus AB för ett flertal olika uppdrag, uppförande av friggebod, byte av fönster, diverse snickerier, målning, ventilation mm. Arbetet har alltid varit till full belåtenhet, väl utfört, snabbt och effektivt.

Stefan

mer än ett år sedan

Väldigt professionella arbetare
snabba och noggranna extremt fint arbete utfört väldigt nöjd med dessa från start till mål.
Enkla att ha kontakt med
det bästa är att de vet vad det gör och pratar om
rekommenderar dom till ALLA

Gunnar Alaeus

mer än ett år sedan

Omhus AB hjälpte oss med att byta takpannor på vårt115 år gammla hus med många vinklar och vrår. Från första kontakt så har Omhus varit väldigt professionella. Gedigen genomgång och dialog (vilket vi inte fick av andra leverantörer) innan vi fick offerten som tydligt beskrev vilka arbeten som skulle utföras.

Arbetet började och slutade helt enligt avtalet och resultatatet blev väldigt bra. Vi är väldigt nöjda med Omhus AB och kan varmt rekommendera företaget.

Fredrik Mannberg

mer än ett år sedan

Anlitade Omhus för takomläggning. 180m2 betongpannor byttes, ny råspont och läkt monterades klanderfritt. Pålitliga, punktliga och bra uppföljning. Stort tack Danoosh, Darius och alla era takarbetare.

Janne Salenius

mer än ett år sedan

Omhus AB utförde ett takbyte hos oss där de minst sagt levererade allt på ett mycket bra sätt.

Vi är supernöjda med Omhus AB, allt från första offerten, tidsplanen och själva utförandet.

Kvalitétstänk rakt igenom helt enkelt, rekommenderas stark!

Jörgen Smas

mer än ett år sedan

Snabbt svar på min fråga om ett målerijobb. Snabbt på plats för att kolla på jobbet. Snabbt på plats för att utföra jobbet. Allt skedde på utlovad tid. Felfritt utfört arbete från början till slut. Kan bara bli högsta betyg.

Anders Jerkeryd

mer än ett år sedan

Vi anlitade Omhus för altanbygge i Huddinge sommaren 2018. Arbetet gick fort och smidigt och vi är nöjda med slutresultatet. Fakturan stämde med offertens belopp.

Oskar Pantzar

mer än ett år sedan

Vi anlitade Omhus för att bygga ett 40kvm trädäck till vårt radhus på Lidingö. De var väldigt snabba och proffsiga med allt från offert, platsbesök, byggande och efterkontroll. De svarade direkt på alla frågor som vi hade och gjorde arbetet 50% snabbare än de övriga som offererat på samma jobb. VI är väldigt nöjda med resultatet!

Ebba Sörensson

mer än ett år sedan

Har anlitat Omhus för olika renoveringar på Kummelvägen 24. Är mycket nöjd både med resultatet, snabbheten och med hur snyggt de lämnade efter sig - fanns ingenting kvar att städa upp eller slänga!
För att sammanfatta: trevligt bemötande och ett utmärkt jobb!

John C Andersson

mer än ett år sedan

Omhus AB utförde ett arbete i form av utbytte och ny trall i komposit. Allt arbete och kontakt var utomrdentligt bra skött. Proffsiga hanteverkare, bra projektledning och proaktiva förslag till ytterligare förbättringar under arbetets gång. Det finns en liten procent av mkt duktiga företag inom entreprenad och hantverk - Omhus AB är ett av dessa ytterst få. Rekommenderas starkt! / John.

Johan Fransson

mer än ett år sedan

För vårt hus i Ella Gård, Täby, har vi anlitat Omhus AB för ett flertal olika uppdrag, uppförande av friggebod, byte av fönster, diverse snickerier, målning, ventilation mm. Arbetet har alltid varit till full belåtenhet, väl utfört, snabbt och effektivt.

Åke Stenqvist

mer än ett år sedan

Vi har anlitat Omhus AB under ett par år och har alltid bemötts proffesionellt. Ger bra rekommendationer på hållbara materialval för att förverkliga våra tankar och idéer effektivt.

Omhus har hittills hjälpt oss med att byta fasad, tak, fönster, balkong och altan samt flertalet smärre arbeten. De är alltid välkomna till oss.
Åke - Älvsjö