Se på karta

ombud 

gav 68 företag inom detta område

Advokatfirma Yvonne Nordgård KB

Grev Turegatan 13A11446 Stockholm
logo

Vårdnad, boende och umgänge, skilsmässa, bodelningsavtal, samboavtal samt äktenskapsförord.

Personligt Ombud för personer med psykisk funktionsnedsättning i Värmland

Västra torggatan 1165225 Karlstad
logo

Personligt ombud Värmland. Vi erbjuder vård, stöd och service!Välkomna att kontakta oss för vidare information.

Preem

Hamngatan 393431 Kåge
logo

Välkommen till din automatstation! Preem har cirka 400 automatstationer runt om i Sverige för dig som vill tanka snabbt, enkelt och billigt. Anslut ditt bankkort eller ansök om Preem-kort idag för att tanka billigare!Vi hyr även ut släp!

Advokat Eva Möller AB

Tingsvägen 1919161 Sollentuna
logo

Advokatbyrå inriktad på familjerätt, arvsrätt och brottmål

Advokat Fryelegård AB

Västergatan 133232 Gislaved
logo

Välkommen till Advokat Fryelegård, en advokatbyrå med kontor i centrala Gislaved. Vi är en mindre advokatbyrå med stort engagemang som alltid gör vårt ytterstya för att varje klient ska känna sig väl omhändertagen och få bästa möjliga juridiska rådgivning.

Agenda Enviro AB

Kvarndalsvägen 851199 Sätila
logo

Agenda Enviro är ett kunskapsföretag som hjälper Er verksamhet forma en långsiktigt hållbar utveckling. Vi har mångårig erfarenhet som resulterar i professionell hjälp för Er inom ett stort antal områden med miljöanknytning.

Advokat Charlotte Oskarsson

Mässans gata 1041251 Göteborg
logo

Mitt namn är Charlotte Oskarsson. Jag är verksam som advokat i Göteborg och arbetar framförallt med arvsrätt men även med övrig familjerätt, målsägandebiträde i brottmål och asylrätt.Jag är personligt engagerad i mitt arbete och gör allt för att tillvarata min klients intressen och rättigheter.

ICA Supermarket Bjärnum

Järnvägsgatan 228261 Bjärnum
logo

Vi är butiken nära dig och vi kommer att göra din vardag lite enklare och helgen festligare!

Preem / Macken Rockneby

Gamla revsuddevägen 339594 Rockneby
logo

Camphill Häggatorp

Vedum HÄGGATORP 153461 Vedum

Camphill Häggatorp bedriver i antroposofisk anda verksamhet för vuxna med särskilda behov. Camphill Häggatorp startade 2003. Här pågår LSS-boende med daglig verksamhet. Vår ledstjärna är formandet av individens egen utveckling genom att stegvis lägga en social grund, där individuell utveckling hämtar sin kraft ur gemenskap med andra individer. Detta innebär bl.a. en strävan att göra skillnaden mellan de boende och människor utanför Häggatorp så liten som möjligt .

Advokat Ulf Klementsson AB

Adelgatan 2121122 Malmö
logo

Advokat sedan 1991 med lång erfarenhet och bred kunskap och inom flertalet rättsområden. Jag biträder mina klienter med rådgivning och som ombud huvudsakligen inom områdena avtal, köp, skadestånd, försäkring eller bolag. Jag biträder även som försvarare och målsägandebiträde.Genom samarbete med Företagarna och Villaägarna biträder jag deras medlemmar med rådgivning och biträde.Klienterna är såväl privatpersoner som små och medelstora bolag. Jag har erfarenhet av styrelsearbete i bolag och föreningar och varit delaktig i uppstarten av bolag.Jag förmedlar rättsskydd och allmän rättshjälp.

Advokat Ulf Klementsson AB

Lilla Varvsgatan 1421115 Malmö
logo

Advokat sedan 1991 med lång erfarenhet och bred kunskap inom rättsområden gällande avtal, köp, skadestånd, fastighet, försäkring, bolag och brottmål.

Juristfirman Lai & Partner

(4.8)

Mässans gata 1041251 Göteborg
logo

Söker du en skicklig jurist? Alla kan hamna i tvistemål. Att känna sig besviken och lurad är ingen lätt situation. Men med professionell juridisk hjälp ökar du dina chanser att få rätt. En skicklig jurist förstår, men kan se förbi känslorna, vässar dina argument och kan kraftfullt föra din talan i såväl domstol som förlikningsprocesser.

Bräcke personligt ombud Göteborg

Marklandsgatan 341477 Göteborg
logo

Personligt ombud är ett stöd i vardagen för dig som har en omfattande psykisk funktionsnedsättning. Vi kan hjälpa dig att få den service och de insatser du kan behöva och kan till exempel följa med dig till läkaren och vara ett stöd vid kontakt med olika myndigheter. Personligt Ombud Göteborg är en del av Bräcke diakoni, en snart hundraårig, idéburen stiftelse, men också en innovativ välfärdsaktör. Vi finns här för dig. Och för att göra hela samhället medmänskligare.

Bräcke personligt Ombud Uppsala

Kungsängstorg 275319 Uppsala
logo

"Personligt ombud är ett stöd i vardagen för dig som har en omfattande psykisk funktionsnedsättning. Vi kan hjälpa dig att få den service och de insatser du kan behöva och kan till exempel följa med dig till läkaren och vara ett stöd vid kontakt med olika myndigheter. Personligt Ombud Uppsala är en del av Bräcke diakoni, en fristående och politiskt obunden stiftelse. Som idéburna drivs vi av en vilja att göra skillnad, inte att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med hjärtat först."

Greenroom Blommor & Design AB

Öster Mälarstrands allé 13972356 Västerås
logo

Din blombutik i Västerås. Vi hjälper dig att skicka blommor. Ordna blommor till bröllop, begravning, kondoleans, blommor till ditt hem eller företag. Välkomna in till vår butik på Öster Mälarstrands Allé 139 och inspireras av vårt stora utbud.

Personliga Ombud för Psykiskt Funktionshindrade

Sveagatan 1578433 Borlänge
logo

Personligt ombud är ett stöd i vardagen för dig som har en psykisk funktionsnedsättning som är omfattande och långvarig. Har du svårt i kontakter med myndigheter eller att få den hjälp du är berättigad till? Personligt ombud kan vara dig behjälplig. Du kan kontakta oss själv eller så ber du någon annan om hjälp med kontakten, så hör vi av oss till dig.

Stiftelsen Parasoll, Personligt Ombud Rsmh/Ifs

Golfvägen 418231 Danderyd

ON Advokater

Hans Michelsensgatan 1B21120 Malmö

Stiftelsen Parasoll, Personligt Ombud Rsmh/Ifs

Skolgatan 719534 Märsta

Stiftelsen Parasoll, Personligt Ombud Rsmh/Ifs

Råstavägen 4A16954 Solna

Stiftelsen Parasoll, Personligt Ombud Rsmh/Ifs

Smedbyvägen 419430 Upplands Väsby

Stiftelsen Parasoll, Personligt Ombud Rsmh/Ifs

Hamnvägen 1276132 Norrtälje

Ringens Spel Ombud HB

Mälarö torg 14B17830 Ekerö

Stiftelsen Parasoll, Personligt Ombud Rsmh/Ifs

Oppegårdsstråket 1019161 Sollentuna