Om OM Rehab i Helsingborg AB

Målet är att du på så få behandlingstillfällen som möjligt ska uppleva lindring av dina besvär och om möjligt bli besvärsfri.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

OM Rehab i Helsingborg AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om OM Rehab i Helsingborg AB

Cecilia Jönsson

mer än ett år sedan

Hos Gunilla känner jag mig alltid varmt välkommen och trygg i hennes händer. Hon besitter en otroligt stor yrkesskicklighet. Gunilla ser till hela människan. Här får jag behandling samt övningar att göra hemma och känner att hon är med och stöttar mig hela vägen. Jag är så tacksam för all hjälp som jag har fått.

Bodil Lindblad

mer än ett år sedan

Gunilla har ett fantastisk kunnande och hittar alltid dom ömma punkterna. Eftersom hon har så bred kompetens så använder hon olika metoder beroende på vad som behövs. Känns alltid lika tryggt komma dit. Sen är det ju ett stort plus att man alltid får så härligt mottagande

Susanne Bengtsson

mer än ett år sedan

Gunilla är så mycket mer än en proffsig sjukgymnast, hon är en helt otroligt varmhjärtad person som ger 110% till alla sina patienter.
Anki's trevliga bemötande i receptionen gör att man känner sig så välkommen.

Dick Tärnhammar

mer än ett år sedan

Gunilla Björkqvist är ytterst kompetent och seriös. Man kan känna sig helt trygg i hennes omsorg. Att hon dessutom har ett vinnande sätt och alltid bemöter en med full respekt gör ju inte saken sämre.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Tack, tack och åter tack fantastiska Gunilla, sjukgymnast på sin klinik: OM Rehab i Helsingborg. Du har verkligen gett mig livskvaliteten tillbaka, genom ditt stora kunnande, yrkesskicklighet och engagemang. När jag började hos dig hade jag ont i så gott som hela kroppen, speciellt i rygg och höft. Höften var "roterad" efter ett troligt fall i barn/ungdomen, med följd att mitt ena ben var drygt 2cm kortare än det andra. Vilket gjorde att ryggen blev snedoch felbelastad mm. Du har fixat rygg och höft, mina ben är så gott som lika långa igen och smärtorna är borta!!!!!! Du har hjälpt mig dels genom dina behandlingar av mig, plus gett mig hjälp till fortsatt självhjälp via rörelser jag ska göra hemma.
Jag rekommenderar Gunilla Björkqvist på det varmaste.
En mycket, mycket nöjd patient
Eva i Malmö

Jag bör tillägga att jag varit hos sjukgymnaster och kiropraktiker i Malmö, dom skickade mig till ortopeden för att bygga upp sulan på min sko. Nu har jag inte ens inlägg i mina skor!!!!!!

Stel som en pinne

mer än ett år sedan

Jag har aldrig tidigare varit hos sjukgymnast, och det ångrar jag. Eller kanske snarare att jag inte varit hos Gunilla Björkqvist. Jag har en förfärlig smärta i mina axlar men bara genom att träffa denna professionella, duktiga och lyhörda yrkeskvinna kändes det genast bättre. Jag är säker på att min fortsatta behandling kommer att ge mig stor utdelning. Jag har bara fått de varmaste rekommendationer vad gäller Gunilla Björkqvist, och de stämmer i allra högsta grad. Rekommenderas på alla sätt!

Monique

mer än ett år sedan

Hos OM Rehab blir du väl omhändertagen. Här finns ovärderlig kompetens,service och engagemang.
Tack Gunilla och Anki!

Birgit

mer än ett år sedan

Jag vill ge OM Rehab i Helsingborg mina allra bästa rekommendationer.
Otroligt kunniga och omsorgsfulla Gunilla som ser till individens helhet med sin breda kompetens har hjälpt mig så mycket.
Ett stort Tack till Dig Gunilla och Anki i receptionen.

Ulrika

mer än ett år sedan

Hos OM Rehab känner jag mig alltid varmt välkommen & jag ger Gunilla (och Anki) mina varmaste rekommendationer! Här finns kompetens, service o omtanke, det uppskattar jag.
Jag blev remitterad till OM Rehab pga. en låsning i en SI-led. Jag hade ständig värk i höfter, rygg, axlar och nacke. Gunilla har genom sin kompetens och sitt drivande sätt, hjälpt och stöttat mig igenom denna värkproblematik. Rätt typ av träning på egen hand, kontinuerlig behandling hos Gunilla och inte minst "uppmuntrande ord på vägen". Idag har jag fått livskvaliteten tillbaka, och det har jag bl.a. Gunilla att tacka för!

S.A

mer än ett år sedan

Gunilla är den kunnigaste sjukgymnast jag träffat. Hon har bred kompetens och vidareutbildar sig hela tiden inom området. Jag har haft olika ryggbevär och Gunilla har hjälpt mig med varierande behandlingar och även gett mig övningar att göra hemma. Hon vet alltid vilken behandling som är bäst så jag litar på henne till 100%. Jag har tidigare besökt kiropraktor, naprapat, osteopat, massör och akupunktör och upptäckt att Gunilla utför i princip samma behandling som alla de gjort på mig tillsammans. Om ni behöver besöka en sjukgymnast kan jag varmt rekommendera Gunilla!

Charlotta Palm Thomasson

mer än ett år sedan

Fantastiskt upplevelse att få komma hit. man blir både vänligt bemött, proffsigt kunnande. Gunilla förklarar på ett enkelt sätt vad hon gör. nu är jag på väg mot ett mycket bättre rörligare liv! tack!!

Thomas Szabó

mer än ett år sedan

Bästa Sjukgymnastiken du kan få

Tove Vaugarny

mer än ett år sedan

Gunilla är ett föredöme för vår yrkeskår med sin gedigna kunskap i ständig utveckling, engagemang och fina bemötande. Jag ger Gunilla och Anki på OM Rehab mina varmaste rekommendationer!

Tomas Paulsson

mer än ett år sedan

Om Du vill få den absolut bästa tänkabara hjälp med Dina ryggbesvär kan jag verkligen rekommendera OM Rehab o Gunilla Björkqvist!!
Hon har givit mig professionell hjälp både vid akuta besvär, rådgivning o träning.
Gunilla är förmodligen en av de absolut bästa sjukgymnasterna i Sverige.
Alltid med stor omtänksamhet o engagemang. Där man verkligen känner att patienten är i fokus.
Även en eloge till Anki för hennes trevliga o omtänksamma bemötande.

Tomas Paulsson, Älmhult

Henrik Nilsson

mer än ett år sedan

Jag vill tacka Gunilla Björkqvist som har hjälpt mig på ett fantastiskt sätt med en krånglande axel. Gunilla är otroligt kunnig, engagerad och trevlig och man blir alltid väldigt väl omhändertagen. Stort tack även till Anki för trevligt bemötande.

Marianne Sjöholm

mer än ett år sedan

Gunilla är proffsig, engagerad och ger raka besked. Hon lyckades med enkla och roliga övningar se till att jag blev frisk i min axel. Fantastiskt! Tack även till Anki för trevligt bemötande.

keda

mer än ett år sedan

OM Rehab har tagit mycket väl hand om mig och mina problem. Kunniga, och därmed känner jag att jag fått bästa hjälpen att bli bra igen. Bra tålamod, även om min axel inte varit lätt att behandla

Malin P

mer än ett år sedan

OM Rehab är en sjukgymnast som går den extra milen för sina patienter. Först välkomnar Anki i receptionen med sina vänliga ögon härefter möts jag av Gunilla som med outömligt engagemang och kompetens behandlar mig. Gunilla har en förmåga att lyfta blicken och se till helheten och behandlar den bakomliggande orsaken till problemet. Jag känner mig trygg och sedd som individ och inte behandlad enligt standard mallen som alla tidigare gjort. Hos Gunilla har jag fått hjälp att träna upp mig själv och det känns fantastiskt!!! Så många år av smärta är nu borta och det är bara OM Rehab jag kan tacka för det! Gunilla fortbildar sig kontinuerligt och är alltid uppdaterad med de senaste teknikerna och metoderna. Jag vill också passa på att tacka för att jag alltid kan ringa er och få hjälp per telefon när jag kört fast i min egen träning. Jag vill ge Gunilla Björkqvist på OMRehab mina allra bästa rekomendationer.

Bitte

mer än ett år sedan

Gunilla har hjälpt mig med en ryggmärgsskada,som hon konstaterade,då hade jag gått flera år utan få någon diagnos med outhärdliga smärtor.Med Gunillas breda kunskap och icke förglömma hennes djupa empati för patienten samt att se till helheten gör att jag rekommenderar Gunilla.Min tilltro till Gunillas kompetens har inte någon gång rubbats.Gunilla har gett mig livskvalitet.

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

04224245604-224 24 56042-24 24 560422-424 56