Om Olympia Bowling

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Olympia Bowling, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnHelsingborgshallen AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande08.03.2002
Org.nr:5566250501
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch93119 Drift av sporthallar, idrottsplatser och andra sportanläggningar, 56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Patrik Joakim Christer BackeOrdförande
Maria Agneta SjödinLedamot
Patrik Joakim Christer BackeLedamot
Monika Anna Maria BackeSuppleant
Britt Marie WestblomSuppleant
Tom Jerry ArnshedRevisor

Omdömen om Olympia Bowling

Patrick Backe

mer än ett år sedan

Bra mat och bowling.

Johan

mer än ett år sedan

Det bästa stället jag har varit på på länge. Mycket bra mat och trevlig personal. Man kan knappt tro att det är en bowlinghall, rena utestället med goa öl och snygga brudar:-)). Kan rekommenderas som förfest-ställe!

Staffan

mer än ett år sedan

Besökte bowlinghallen igår onsdag 29/2 och prova buffén. Bowling är alltid kul, men vill berätta att buffén var överraskande bra för en sådan billig peng!
Dock var där ingen som fria till mig denna skottdag :(

Nina

mer än ett år sedan

Jättegod mat både på buffén som jag besökt tidigare, men även de vanliga menyerna lever upp till förväntningarna. De har ofta många bra erbjudanden där man får både mat och bowling till bra priser, och speciellt nattbowlingen är något som jag och mina vänner uppskattade mycket. Ett ställe jag inte skulle tveka att besöka igen!

Jonte

mer än ett år sedan

Testade buffé förra onsdagen, var supernice! Tack även för trevlig service.

Nina

mer än ett år sedan

När två i vårt sällskap fick stanna hemma pga magsjuka var vi ändå tvugna att betala deras bokningar. Sen hade vi beställt en allergimat och när vi fick maten hade det ändå inte tagits hänsyn till detta, trots att vi påtalade det när vi kom och de bekräftade det då. Vi valde i alla fall att ta med de två avbokades mat hem och då fick vi stå och vänta i 10 minuter innan personalen ens vände sig om och frågade oss vad vi väntade på, och då hade de dessutom glömt bort att vi skulle ta med oss det hem. Mycket dålig service, här lär vi inte äta fler gånger.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Super fint & trevlig personal.

Pernilla

mer än ett år sedan

Vi var på Olympia bowling och åt trerätters. Barnen spelade bowling och vi satt och mös o snackade. Maten var verkligen superb, servitriserna supertrevliga och vänliga på alla sätt och vis. Smidiga med barnen, de hämtade sugrör och gnällde inte när vår son spillde ut cola utan torkade bara upp det. Vips stod en ny Cola där utan att vi bett om det, denna betalade inget extra för :-) Vi hade verkligen en Kanonkväll på Olympia bowling, kan varmt rekommenda att gå dit med eller utan barn! Vi kommer definitivt gå dit igen!

E.N.

mer än ett år sedan

Hade bookat bana med hela familjen, 2 vuxna och 2 barn. Vi kommer fram till baren för att anmäla oss och betala. Direkt blir vi bemötta av otrevlig bartender som tydligt ber oss om att gå tillbaka till garderoben, som uppenbarligen är obligatorisk, för att lämna våra jackor. Här måste jag ha missat skylten där detta inte framgår, alltså obligatorisk garderob. Han uttrycker och vägrar att hjälpa till innan detta har gjorts. Ber om att göra detta efter jag har betalad min banavgift, nu när plånboken och allt är framme, får veta att det är han som gör reglerna och uppenbarligen inte jag. Antar att jag som kund inte betalar hans lön!
Därefter uttrycker han starkt att han väljer att vika för mitt beslut och låter mig betala för både bowlingen och den obligatoriska garderoben direkt hos honom.
Tillbaka vid garderoben för att lämna kläderna.....
Här berättar flickan som arbetar, för paret före oss, att barn inte betalar avgift, då man hänger deras kläder tillsammans med föräldrarnas.
Kollar på mitt kvitto och ser avgift 4 x garderob. Ifrågasätter varför vi hade fått betala för båda barnen, men får bara en massa usla bortförklaringar. Väljer att gå tillbaka i hallen efter andra otrevliga upplevelsen då 30 kr. inte har någon betydelse för oss.
Ytterligare minus för att stället är så otroligt sunkigt. Bowlingskorna är slitna och trasiga, inredningen likadant.
Själva bowlingen där man sköter sig själv fungerade bra.
Är du över 20 år gammal och har erfarenhet från andra bowlinghallar där någon form av service erbjudits bör du definitivt inte gå hit.
Synd när det inte finns så många ställen i Helsingborg.

Daniel

mer än ett år sedan

Otrevlig värd, otrevlig bartender. Utspädd öl (drack 6 öl och kände inte av dem). Dålig mat till överpris. Är du över 20 år gammal och har erfarenhet från andra restauranger, bowlinghallar eller inrättningar där någon form av service erbjudits bör du definitivt inte gå hit. Ytterligare minus för att stället är så otroligt sunkigt samt att de har obligatorisk garderobsavgift. Bortsett från att bowlingbanan hängde upp sig och välte käglorna vid uppställning så var det väl det enda som nästan var ok, därav ett i betyg.

Svar från företaget

Hej Simon!

Väldigt tråkigt att läsa ditt omdöme om oss då vi (ta i trä) oftast får lovord. Således verkar allt, häpnadsväckande nog, gått snett vid ditt besök!
Olympia Bowling hade önskat och tyckt det hade varit mycket enklare om du hade tagit kontakt med oss personligen så vi hade kunnat diskuttera igenom samtliga påståenden!

Visst kan värdar och bartendrar ibland uppfattas korta i tonen, men i de flesta fall är det absolut inget illa menat, människor som vi är.
Gällande mat är det väldigt sällan klagomål, tvärtom är våra besökare förvånade att vi håller sådan hög standard för att vara en bowlinghall och detta givetvis till vår stora glädje!
För övrigt är garderoben en försäkring för att du inte ska bli av med dina värdesaker, således har vi tidigare haft mycket stölder och försvunna ting vilka vi har fått ersätta i efterhand.
För övrigt har vi renoverat ganska omfattande under ett par/tre år för att få det så fräscht som möjligt gentemot våra gäster. Men det är klart, med sådan kraftig beläggning "sliter" det på "ett" ställe.
Utspädd öl vill vi inte kommentera, istället tycker vi det är bra att du klarar dricka sex öl utan att känna tillstymmelse till berusning :)

Vid frågor hör gärna av dig till Patrick eller Stefan på Olympia Bowling så hoppas vi att vi kan besvara oklarheter!

Mvh.

Josse

mer än ett år sedan

Bästa för festa stället i stan!