Olofssons Tapetserarverkstad Katarina Nilsson logo

Olofssons Tapetserarverkstad Katarina Nilsson

Om företaget

Omklädsel och omstoppning av alla slags möbler för både privat och offentlig miljö. Försäljning av möbeltyger, kuddar, gardiner och tapetserarmaterial m.m. 37 års branscherfarenhet, innehar mästarbrev och är medlem i Sveriges...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
076-213 61...
Adress

Kärrgatan 8

25230 Helsingborg

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Omklädsel och omstoppning av alla slags möbler för både privat och offentlig miljö. Försäljning av möbeltyger, kuddar, gardiner och tapetserarmaterial m.m. 37 års branscherfarenhet, innehar mästarbrev och är medlem i Sveriges Tapetserarmästare. Välkomna.

Här får dina möbler nytt liv.

I tapetserarverkstaden utförs omklädsel och omstoppning av alla slags möbler, för både privat och offentlig miljö. Jag arbetar både med traditionella och moderna stoppnings- metoder och material. Allt efter möbelns ålder och typ och enligt kundens önskemål.

Här kan du få det mesta inom inredningstextil såsom kuddar, dynor, gardiner, överdrag och sängkjolar. Tillverkning av sänggavlar, reparation av båtkapell samt försäljning av möbeltyger och tapetserarmaterial är exempel på andra tjänster som utförs.

Tapetserare Katarina Nilsson är en del av Sveriges Tapetserarmästare

Branschorganistionen för möbeltapetserare, gardindekoratörer, sadelmakare och bilsadelmakare.

Olofssons Tapetserarverkstad Katarina Nilssons utvalda länkar

Omdömen

Lennart Lowe

Mer än ett år sedan

Proffsigt jobb och fantastisk service

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0762136163

07-621 361 63

076-213 61 63

0762-13 61 63

076-2136163